Virulent x Blaire | Designerské oblečení od spoluzakladatele blaire.cz

Dovolte, abychom vám představili novou módní značku oblečení VIRULENT! Za jejím vznikem stojí jeden ze zakladatelů blaire.cz Otakar Šenkýř <3. Společně s Nataš založili v roce 2016 náš e-shop blaire.cz. Otakar se živí jako art director a grafický designér. Jeho snem bylo vždy vytvoření vlastní módní značky. Rok a půl studovat obor "Fashion designer” v Institutu Módní Tvorby v Praze. V roce 2020, v době světové pandemie Covid-19, se Otakarovi v hlavě zrodilo několik nápadů. Ty přenesl nejprve do skic a později do pohodlného a stylového oblečení. Jsme rádi, že vám dnes můžeme představit příběh "nakažlivé" značky VIRULENT (pozn.: v překladu "nakažlivý") - kvalitní ručně šité oblečení na doma i na ven.

VIRULENT 

"Mým největším snem bylo vždy vytvořit módní značku, která by odrážela moje vnímání módy, smysl pro detail
a v dnešní době tolik potřebné emoce."

 

Příběh značky: Jak vznikl VIRULENT?

Jak zaznělo výše, samotný název odráží dobu, ve které značka vznikla. Samotný název totiž můžeme do češtiny přeložit jako "virulentní = vysoce nakažlivý". A jak termín "vysoce nakažlivý" lze pozitivně využít? Že z něj uděláme třeba módní značku. Značku, kterou si zákazníci oblíbí natolik, že bude pro ně návyková a vysoce nakažlivá.

Snímek obrazovky 2021-05-05 v 10.07.55

Jak značku popisuje sám zakladatel Otakar:

"Ve VIRULENTU se snažím vytvářet oblečení, které je moderní, vkusné a pohodlné. První kousky budou postaveny na jemných světlých tónech, pro které mám poslední dobou velkou slabost. Všechny materiály a střihy nejprve sám nosím a testuji až poté je uvedu na trh. Proto si za každým produktem 100% stojím. Jako jeden z velmi důležitých faktorů pro prvotřídní image fashion brandu beru často opomíjený packaging, na kterém bych chtěl v průběhu rozvíjení značky stavět. Podle mě je krásné balení mnohdy stejně důležité jako samotný produkt."

Všechny kousky jsou ručně šité, nejedná se o strojovou výrobu. "Věřím, že každý kus oblečení potřebuje osobní péči zlatých českých ručiček". Inspiraci Otakar čerpá ze svého okolí a internetu, ale i od kolemjdoucích nebo v MHD. "Myslím, že inspiraci lze brát opravdu všude a to je na tom to nejkrásnější." říká zakladatel značky.

 

Mikinošaty VIRULENT pro všechny ženy a dívky

Nejnovějším přídavkem do Virulent rodiny jsou stylové mikinošaty pro všechny generace. Vyzrajete s nimi na přechodné i proměnlivé počasí, na kolísající teploty i letní večery. Také během babího léta i prvních podzimních dní vám budou skvělým outfitem. Mikinošaty VIRULENT můžete odít s teniskami a ledvinkou. Stejně tak ale s podpatky a kabelkou nebo se silonkami a kotníkovými botami. Styling je jen na vás, vašem vkusu a kreativitě. Poslouží vám i na doma, protože jsou extra pohodlné a přitom stylové. Slušet vám to přeci může i doma! :))

"S těmi správnými šaty dokáže žena cokoliv."

detaily

 

Kde je možné značku VIRULENT koupit?

Mikinošaty i další oblečení VIRULENT najdete na e-shopu virulent.cz. U mikinošatů si aktuálně můžete vybrat si můžete ze 4 stylových barev.

Produktovka 600x600 mikinošaty light greyProduktovka 600x600 mikinošaty dark stoneProduktovka 600x600 mikinošaty cappuccinoProduktovka 600x600 mikinošaty pink

Teplákové komplety VIRULENT unisex

Na e-shopu virulent.cz najdete také pohodlné, vysoce kvalitní a stylové teplákové komplety. Jsou unisex, padnou tedy ženám i mužům. Aktuálně k dostání ve dvou barvách - pudrově růžová a světle šedá. Co-ord sety jsou stylové a sofistikované. V podání teplákovky navíc ultra pohodlné. 

Více videí najde na youtube kanále Virulent.

teplákovky

 

"Virulentní" plány do budoucnosti

Značka VIRULENT je na vzestupu, těšit se můžete na další designy a barvy. Pohodlného a stylového oblečení s důrazem na detail není nikdy dost. Nepodléhá módě, takže bude stálicí ve vašem šatníku. 

Nahlédnout do zákulisí značky a jejího vzniku můžete také na facebooku a instagramu. Tam najdete exkluzivní ukázky z nových kolekcí a první náhledy připravovaných designů.

#myfashioninfection

 

Ať se vám příjemně nosí! :))

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze