Jak vybrat kabelku na jaro a léto? | Stylové kabelky 2021

I když si dává jaro načas, nakonec se ukáže a začnou nás konečně hřát jarní paprsky a rozkvétat svět. Už máte jarní garderobu? A co kabelku na jaro a léto? Nikdo netvrdí, že nemůžete i v létě nosit černou. Naopak, můžete...co chcete. Alespoň v módě. Výměna tvaru, stylu nebo velikosti se ale nevymyká ani černé. V tomto ohledu mohou experimentovat i zastánkyně černé kabelky. 

Rozkvétá s jarními měsíci i vaše šatní skříň? Dejte s příchodem jarních paprsků šanci barvám! Velikost jarní a letní kabelky se, oproti té podzimní a zimní, zmenšuje. Inklinujeme k lehčím designům, menším velikostem, crossbody, ledvinkám či batůžkům a jsme přístupni i různým detailům. Řeč je o dřevěných prvcích, třásních nebo třeba šátcích a řetízkách.

Zkrátka, jaro s sebou přináší chuť více riskovat a vyzkoušet něco nového. Stylové kabelky pro jarní a letní sezonu si dnes představíme společně s, již nepostradatelnou, vizuální inspirací. 

Pojďme se podívat na jarní outfity, kde hlavní roli hraje kabelka!

jak vybrat kabelku a na jro a leto trendy duben 2021

 

Neutrální outfit s barevnou kabelkou

Pro milovnice neutrálních barev a monochromatických outfitů

Barevná kabelka jako barevný element a doplněk outfit je ideální volbou pro ty z vás, které neužije na barevný oděv. Je to i jeden z nejjednodušších způsobů, jak zařadit do svého šatníku barvy, aniž byste se příliš vzdalovala komfortní zóně. Kabelka je jedním z nejvděčnějších doplňků. Také jedním z nejlepších způsobů, jak s barvami začít, pokud byste ráda ze své komfortní, a jinak neutrální, zóny vystoupila. 

Kožená kabelka Malia červeno - růžováKožená kabelka Madison zelenáKožená kabelka Resse pudrově růžováKožená kabelka Kelly hořčicově žlutákozena crossbody ledvinka tamra fuchsiovaKožená crossbody kabelka Ornella fialová

Nosíte hodně béžovou, šedou, černou, džíny, bílou a tak podobně? Doplňte svůj jednoduchý outfit bledě růžovou, bledě modrou, světle žlutou nebo třeba světle zelenou kabelkou. Pastelové barvy nejsou tolik do očí bijící a mohou pro spoustu z vás být přijatelnějším řešením. Pro odvážnější se nabízí růžová, červená, žlutá nebo zelená v sytých a ryzích odstínech.

Tón v tónu můžete obléci i jiné než neutrální barvy a kabelku doladit ke zbytku outfitu. Tím vystoupíte ze své "šedé zóny" a zároveň oblečete barevný outfit. Například outfit laděný do světle růžové, krémový oděv doplněný kontrastní béžovou nebo hnědou kabelkou.

neutrální outfit + barevná kabelka

Zdroj: Pinterest 

 

Barevný outfit, barevná kabelka

Pro ty, které fandí barvám

Pokud se barev nebojíte a nosíte je ráda, jaro a léto je ideální příležitost, kdy se vyřádit. Vyzkoušejte nové kombinace, dejte nový život osvědčeným outfitům a vytáhněte na světlo světa vaši jarní kabelku. Krásná, po sluníčku volající, kombinace je například žlutá s růžovou, zelená s růžovou, oranžová se zelenou, modrá se žlutou...Inspiraci na kombinaci různých letních barev najdete také v našem článku.

barevná

Zdroj: Pinterest

Sofistikovaně doplní jakýkoliv outfit také kabelky vícebarevné a s detaily. Rukojeť kabelky omotaná šátkem, řetízky na kabelce nebo více materiálů či vzorů. Tip: Slaďte boty s kabelkou, to je neuvěřitelně šik kombinace.

Kožená crossbody kabelka Daria modrofialováKožená crossbody kabelka Angela bordóKožená crossbody kabelka Clelia koňakově hnědá

 

Černá kabelka ke každému outfitu

Protože své černé kabelky se vzdát nehodláte ani na jaře nebo v létě

Hodí se ke všemu. Nevyjde z módy. Nic na ní není vidět. To budou asi nejčastější důvody, proč milovnice černé kabelky, milují černou kabelku. Blaire respektuje váš vkus a přináší vám černou nadílku i pro jaro a léto! Ať už si obléknete letní šaty nebo jarní outfit v podobě džíny + bílé tričko, černá kabelka vás nezklame. Vzdejte se jí jen na příležitosti, kam se nehodí nebo v momentech, kdy je pro jarní a letní oděv příliš "tvrdá". Alternativou vám pro takové situace může být tmavě modrá, béžová, bílá nebo třeba hnědá a šedá kabelka.

collage

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Carola černáKožená kabelka Benedicta černáKožená kabelka Evelyn černá 

 

Máte s příchodem jara větší chuť riskovat?

Zůstáváte věrná své neutrální klasice nebo vás s příchodem jara popadne nezkrotná touha experimentovat? Vidíte s prvními slunečními paprsky barevněji? Počasí ovlivňuje naší náladu i to, jak sebevědomě se cítíme. Když máme dobrou náladu a venku svítí sluníčko, přirozeně inklinujeme k odvážnějším oděvům a oblékáme se veseleji. Pokud se naopak vzbudíme do pochmurného dne a naše nálada je už tak na bodu mrazu, máme tendenci zahalit se do černé. Oblékání je prodloužené vědomí a velmi často odráží naši náladu, postoj nebo povahu. Móda je exprese osobnosti, proto je tak skvělá...

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze