Jak kombinovat barvy v létě? | Letní barevné kombinace

Země v létě hraje barvami, květiny jsou v rozkvětu, sluníčko svými paprsky zahaluje svět do bílo-žlutého závoje a všechno je tak nějak hezčí. V létě je jednodušší experimentovat s barvami, střihy i styly. V létě je jednodušší být odvážná v oblékání. Letní měsíce voní štěstím, kuráží a volností. Mysli, duše i těla. Léto voní po moři, po rozpálené pokožce, po borovici, po písku, po studené limonádě, po zmrzlině, po ledovém kafi, po Aperolu, po grilu. Léto voní jako směs opalovacího krému a mokrých vlasů. Léto jsou barvy. Jak barvy v létě kombinovat, aby nám tzv. hrály do karet? Co se k sobě hodí a čemu se raději vyhnout? Co je "no-no" i v létě? Pojďme si dát pravidelnou dávku módní inspirace. Tentokrát letní edici kombinace barev!

letní barevné kombinace 

 

Fialková, oranžová, růžová, zelená a jejich kombinace

Tyto barevné kombinace dohromady tvoří hotovou explozi barev. Všechny tyto barvy jsou výrazné. Hrajte si s intenzitou odstínů a velikostí různých barevných elementů. Někdy stačí bílé šaty a více barevná kabelka v barvách výše zmíněných a na světe je letní outfit jako z přehlídkového mola. Jindy je fajn rozehrát ženské křivky nečekanou barevnou kombinací, která dohromady vypadá skvěle a doladit nenápadnou kabelkou. Inspirujte se níže.

1_1

Zdroj: Pinterest  

Kožená kabelka Virginia bíláKožená prošívaná kabelka Tiziana červenáKožená kabelka Ruth světle modrá

Kožená kabelka Vanesa olivově zelenáKožená kabelka Nella bordóKožená kabelka Febe pudrově růžová

 

 

Modrá a žlutá

Tyto barvy a jejich vzájemná kombinace mají jednu nespornou výhodu - dají se ztlumit dle potřeby a zároveň si přijdou na své i milovnice barev výrazných. Žlutá s modrou je kombinace nesmrtelná a nepřehlédnutelná. Modré džíny nebo denimové šaty se žlutou kabelkou vypadají skvěle. Kostkovaný vzor v bledě modrém provedení se žlutými pantoflíčky je dalším outfitem, který můžete obléci do práce i pro letní posezení na Aperolu. Moc hezké, nápadité a originální jsou šaty jakokdyby ušité ze dvou různých látek. To je 2-v-1 volba, která vyřeší barevnou kombinaci za vás a navíc z vás udělá bohyni letních ulic. Protože sofistikované barevné šaty osvícené sluníčkem...to přehlédne jen málo-který pár očí.

3_1

Zdroj: Pinterest

 

Bílá, béžová, pastelové a světlé odstíny

Nedáte na své neutrální, pohodlné a snadno kombinovatelné barvy a odstíny dopustit? Léto přímo vybízí vedle barev také ke vzdušným, minimalistickým a jednoduchým kombinacím. Doporučujeme zkusit jednobarevné outfity. Celobéžové looky nebo třeba pastelové barvy. Bledě žlutá, růžová, zelenkavá nebo khaki. Denim je vděčný a věčný a nezklame vás ani v létě. Slaměné doplňky jsou božské. Zajímavý pásek dodá tvar a dotáhne celkový vzhled do detailu. Kabelka se zajímavým detailem v provedení umí outfit pozvednout a dodat šmrnc. Barevné šperky jsou skvělým způsobem, jak v létě neutrální oděv oživit a "nakopnout". Neutrální inspiraci vám posíláme níže.

collage

Zdroj: Pinterest

 

Tip BLAIRE

V jednom z předchozích článků jsme se inspirovali outfity známých osobností. Zorka Hejdová i Monika Marešová si oblíbily tzv. mačkanou kabelku. Právě jsme jí přidali do naší nabídky jako žhavou novinku. Pokud se vám tento trend líbí, vyberte si u nás ze tří barev - černá, béžová a bílá.

10778-6_kozena-kabelka-selma-cerna10775_kozena-kabelka-selma-bezova10784_kozena-kabelka-selma-bila

 

Neutrální kabelka se hodí téměř ke všemu a pro spoustu příležitostí. Pokud nejste ale fanynkou právě tohoto stylu, máme pro vás i další neutrální inspiraci na poli kabelek. Mrkněte na další blogy, kde fantazírujeme o módě a chytáme inspiraci podobně jako v tomto článku. Nebo rovnou najeďte do našeho katalogu, třeba vás kabelka, kterou hledáte, chytne za oko. 

Už máte svojí oblíbenou letní barevnou kombinaci? Ať už preferujete barvy nebo jste věrným milovníkem neutrálních odstínů, v létě zkuste odlehčit a zesvětlit. Odlehčete ramenu s menší nebo prázdnější kabelkou a na pár měsíců oblékněte také něco jiného než černou. :-)

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze