Barevné kabelky na jaro a léto | Novinky 2020

Jaro je v plném proudu a léto za dveřmi, proto se podíváme na barevné kabelkové novinky, kterými rozsvítíte ulice! Barvy umí zlepšit náladu, povznést pozitivní myšlení, když to potřebujete a hlavně "polahodit" oku. Dobře zvolené barvy mohou pomoci vaší náladě k vzestupu. Když na vás barva dobře působí, odrazí se to i na směru, jakým se budou vaše myšlenky ubírat. To, že barevná kabelka umí outfit vyhoupnout o několik stupínků výše, už jsme na Blaire.cz zmiňovali několikrát. Tak se pojďme mrknout, jaké odstíny na nás čekají v jarních kolekcích 2020!

Obrázek článku

 

Barvy pro pozitivní, veselé a odvážné ženy

Výrazné odstíny jsou nepřehlédnutelné. Obyčejný outfit osvěží. Tip na kombinování barev pro slunečné dny: Nebojte se kombinace stejných barev jen v jiné sytosti nebo odstínu. Jednobarevné outfity jsou "in" a skvěle vypadájí. Pozor jen na podtóny a odstíny. Neplatí pravidlo, že žlutá se hodí ke žluté a to v jakékoliv odstínu. Pro lepší demonstraci zhodnoťte na přiloženém vizuálním doprovodu.

Oranžová kabelka

Nejvěrnější kombinace s oranžovou je černá, bílá a denim, což vizuál níže krásně demonstruje...vyberte si outfit, ke kterému příležitost vybízí a oživte ho oranžovou kabelkou. Ta ho povznese a dodá mu ten pravý jarní šmrnc!

Kožená kabelka Rachel oranžováKožená kabelka Ruth oranžováKožená kabelka Nancy cihlová

 

Outfity s oranžovou kabelkou

Zdroj: Pinterest 

 

Zelená kabelka

Kožená crossbody kabelka Jossie zelenáKožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená kabelka Harper zelená

 

Aktuální kolekci syté barvy vévodí. Výrazné barvy jsou totiž jedním z trendů letošní jarní a letní sezóny. Zelená není jednoduchá, ale ani nemožná na kombinaci s dalšími barvami. Třeba s pastelově růžovou je zelená kabelka užasnou kombinací, která "léto" přímo křičí! 

Zdroj: Pinterest

 

Modrá kabelka

Modrá je dobrá. Tak to už prostě je, ale troufnete si na modrou kabelku? Upřímně a bez mučení přiznáváme, že kombinovat sytě modrou kabelku není jednoduché. Obláčková se kombinuje sama, ale ta výrazná a ryzí modrá už vyžaduje více přemýšlení. Avšak ani modrou kabelku není nemožné zkombinovat tak, že vznikne téměř božský outfit. Inspiraci jsme pro vás připravili dle nejlepšího vědomí a svědomí, abychom vám dali co nejlepší podklady pro váš, možná, experimentální look. "Modrá je dobrá, už je to tak!" Pojďme to zkusit dokázat i na poli outfitovém. :-)

Kožená prošívaná kabelka Flo modráKožená kabelka Emilia tmavě modráKožená crossbody ledvinka Tracy tmavě modrá

Modrá kabelka vypadá skvěle s cihlovou barvou. S kostkovaným vzorem a bílou barvou. S černou už je to horší, tato kombinace může snadno sklouznout k příliš "tvrdé" kombinaci. Dobře si rozumí také se světle žlutou, béžovou a hnědou.

Zdroj: Pinterest 

 

Žlutá kabelka 

Sluníčková kabelka je krásná a poměrně nenáročná na kombinaci s vašimi outfity. Jste-li začátečnice na poli barevných kabelek, vyberte si žlutou.

Kožená mini kabelka Eliana hořčicově žlutákozena prosivana kabelka stacy horcicove zlutaKožená kabelka Cornelia žlutá

S pastelovými barvami, s černou, bílou, růžovou, fialkovou, modrou...je žlutá kabelka nádherná kombinace. Nebojte se vykročit ze svého stínu, na neutrální barvy bude prostor vždycky. Zato jaro a léto s probouzející se přírodou k barevným kombinacím přímo vybízí. A pokud se bojíte barevné kabelky, vyberte si pro začátek tu žlutou, nebudete litovat.

Zdroj: Pinterest

 

Barev není nikdy dost

A nakonec si dáme pořádnou barevnou nálož! BAREV totiž není nikdy dost. Pokud se barevných kombinací bojíte nebo se v nich necítíte úplně komfortně, najděte si jeden barevný element. Ten, který je vám příjemný a budete se cítit dobře. Kabelka je jeden z nejjednodušších způsobů, jak do šatníku zařadit barvy, dejte jí šanci. :-)

Kožená kabelka Emily fialováKožená crossbody ledvinka Tamra vínově červenáKožená crossbody kabelka Nerys fuchsiová

Kožená crossbody kabelka Simona bíláKožená kabelka Valerie petrolejováKožená prošívaná kabelka Tiziana červená

 

Krásné barevné jaro!

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze