Tipy na jarní a letní outfity | Ukažte světu nové kolekce

Obrázek článku

Karanténa se snad pomalu ale jistě blíží ke konci. Začíná se snad blýskat na lepší časy. Mnoho z nás těšilo svou duši během karantény online nákupy nových kolekcí. Sluníčko se probudilo ze zimního spánku a my jsme vstoupili do jara. Zase se otepluje, paprsky dostávají sílu a my začínáme odkládat vrstvy oblečení a odhalujeme kůži sluníčku. Nezapomínejte na ochranný faktor, protože paprsky mají sílu a kůži máme jen jednu, chraňte ji. Nejen, že předejdete zbytečným vráskám, ale také nevzhledným skvrnkám a to se vždycky hodí. Zpět do šatních skříní, pojďme se podívat na několik outfitových tipů pro aktuální počasí. Co bude první, co uděláte, až se opět otevřou kavárny, obchody, muzea a svět začne zase tak nějak "normálně" fungovat? Kam se vydáte a co si na to obléknete? :-)

c2

Zdroj: Pinterest

 

Na kávu do města

Přiznám se, na to se nejvíce těším já. Až zase půjdeme na "rande" se skoromanželem do zahrádky na náměstí a dáme si ledový kafe. Až se po práci sejdeme s mamkou a ségrou na dortík a kapučíno, až s kamarádkama a jejich dětičkama zajdeme na Aperol (a limonádu). :-)

Co obléknout?

Džíny. Ty jsou prostě vděčný. S novým bílý topem, obyčejným tričkem nebo květovanou halenkou, vzdušnou bledě modrou košilí nebo tílkem na úzká ramínka. Ať už je vaše "go-to" kombinace jakákoliv, ukažte ji světu! Jednoduchý outfit doplňte barevnou kabelkou. Barevný outfit naopak. Obvyklou vizuální inspiraci najdete níže.

jeans

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Febe pudrově růžováKožená prošívaná kabelka Tiziana taupeKožená crossbody kabelka Bindy zelená Kožená crossbody kabelka Melisa hořčicově žlutáKožená kabelka Madison červenáKožená kabelka Virginia bílá

 

 

Do práce i po práci

Květované šaty v midi délce, džíny, džínové sukně, kalhoty volného střihu ve světlé barvě, overaly, kraťasy a košile. Ležérně, uvolněně, oficiálně, "chlapecky", žensky nebo jakkoliv vás napadne a je přijatelné pro vaše pracovní prostředí. Nezapomeňte brát v potaz firemní kulturu, ale ani nedejte všanc své vlastní já. Promítněte do oděvu kus sebe.

Chystáte se po práci někam, kde chcete vypadat lépe, než když se oblékáte "jen do práce"? Tady je několik tipů na looky, které jsou přijatelné pro pracovní prostředí a zároveň jsou dost hezké pro oslnění po pracovní době. Přizpůsobte, pokud máte velmi striktní firemní dresscode. Pokud máte zaměstnání, kde se převlékáte do stejnokroje a máte speciální oděv pro pracovní hodiny, tím lépe. Můžete si obléci, co se vám jen zachce!

Decentní a stylové

Jemné a neutrální barvy a kombinace. Decentní a vkusné střihy. Do práci i na rande.

1

Zdroj: Pinterest

Kožená maxi kabelka Edda taupeKožená kabelka Daphne koňakově hnědáKožená kabelka Adelia fango

 

Máte ráda barvy?

Nebojte se jednobarevného oděvu, ani barevných a květovaných šatů, sukní a halenek. Jaro k barvám, barevným kombinacím a vzorům přímo vybízí! 

4

 

Troufnete si na celobílý look? 

Pokud je na vás vše-bílé příliš bílé, rozrazte a ztmavte nejsvětlejší odstín barevného spektra květovaným vzorem. To je sofistikovaný a jednoduchý způsob. Stejně fajn řešením je krémová barva, barevná nebo tmavší kabelka a černé boty. Dodat bílý element můžete také kabelkou. Ke květovaným šatům vezměte světlou kabelku, tím zůstane oděv a celkový dojem jemný a světlý.

3

Zdroj: Pinterest

Kožená crossbody kabelka Vanda bíláKožená crossbody ledvinka Sia pudrově růžováKožená crossbody kabelka Daria béžová

 

Odměňte se!

Chcete si udělat opravdovou radost a odměnit se? Zasloužíte si to. Aktuální situace ani uplynulé měsíce nebyly zrovna jednoduché. Pro většinu z nás to znamenalo vybočit z "normálu" a téměř ze dne na den se přizpůsobit nově nastalým okolnostem. Jsme jediný e-shop, kde koupíte designerskou kolekci Atelier Flannel. Kousky, které najdete na našem e-shopu jsou jediné, byl vyroben jediný kus konkrétního stylu a barvy. Na ulici tedy nepotkáte jinou ženu oblečenou stejně.

Náš tip: je krásná meruňková halenka, kterou obléknete pro mnoho událostí. Do práce, do města i na večeři s manželem nebo posezení s kamarádkami.

AF

Více z aktuální kolekce najdete ZDE.

 

Už víte, co bude první věc, kterou uděláte, až skončí karanténa? Na otevření jakého místa se těšíte nejvíce?

Je zvláštní, že se, v dnešní samozvaně moderní společnosti, může vše zastavit. Před tím vším bylo nepředstavitelné přerušit byť na den výrobu nebo provoz. Najednou se svět na měsíc zastavil. Je zvláštní, že se vrátilo období, kdy se nemůže cestovat kamkoliv a kdykoliv se nám zachce a je zvláštní, že nechodíme do práce, že nemůžeme do oblíbeného obchodu nebo jen tak bez roušky ven. Je zvláštní, že nemůžeme pořádat oslavy a chodit do divadla. Je zvláštní, že se nekonají sportovní utkání a je zvláštní, že dny jsou tak "nenormální". Ale vydržíme a budeme doufat, že za tímhle vším je krásný výhled a mnohem lepší společnost. Stále moderní, ale snad pokornější a vděčnější, skromnější a bdělejší.

P.S.: Nevěřte všemu a ověřujte si informace. Ne všechny zprávy a informace jsou tak pravdivé, jak se zdají. Uvažujte kriticky a nepodléhejte panice. :-)

 

S láskou a přáním pevného zdraví i nervů

Nikola, blaire.cz

 

 

 

 

Zobrazit všechny recenze