Inspirujte se: Jaké kabelky nosí celebrity?

Inspirujte se: Jaké kabelky nosí celebrity?

Vybrali jsme pro vás několik typů událostí a několik inspirativních outfitů známých tváří. Nechte se inspirovat módními výběry těch, které jsou neustále v hledáčku fotoaparátů!

Běžný den:

1) Vyřizovat do města, neformální oběd, běžný pracovní den, cestování

Že v jednoduchosti je krása...

Modelka Irina Shayk se nebojí barev a dává přednost praktičnosti a bezpečí velké kabelky. Její kabelková volba je krásnou ukázkou toho, jak kabelka dokáže přenést outfit do jiných výšin. Jednoduchému jednobarevnému outfitu doplněného bílými teniskami a téměř žádnými šperky dodala velká koňaková kabelka na úrovni a zajímavosti. Irina vypadá decentně, uvolněně, ale zároveň upraveně a elegantně. Její look je také důkazem toho, že i pohodlné oblečení, může vypadat božsky. 

Královna neutrálních barev

Modelka Rosie Huntington-Whiteley, manželka známého "pozitivního záporáka" (trochu oxymorón, že...) akčních filmů - charismatického Jasona Stathama ví, jak udělat spoustu parády v neutrální zóně. Její outfity jsou důkazem, že neutrální barvy se správně zvolenými doplňky jsou "way to go"!

Hnědá kabelka v semišové kůži do ruky dodala jinak neutrálnímu outfitu barvu i šmrnc. V kombinaci se semišovými kotníkovými botami na podpatku a dlouhým vestovým kabátkem, vypadá krásně a elegantně. Může se vydat na schůzky, na kávu s kamarádkou, vyřizovat, do kina i na neformální večeři. 

Heidi Klum a její skvělá casual kombinace bude určitě inspirací pro mnoho z vás. Její look je zároveň ukázkou toho, že žlutá kabelka je opravdu nositelný kousek a skvěle outfit rozsvítí.

2) Pracovní den zn.: maximální nasazení, důležité schůzky

Černo-bílá forever!

Černobílá kombinace. Sukně v decentní, ale pořád lichotivé délce, bílé sako a kabelka, která černo-bílý look podtrhne. To se přesně povedlo herečce Jessice Albě, která mimo jiné vede vlastní kosmetickou značku a vychovává se svým manželem 3 děti. Velká oranžová nebo červená kabelka schová vše, co by se mohlo během celého dne každé ženě hodit a rozsvítí i ten nejneutrálnější outfit. Nebojte se, inspirujte se, máte na to!

Zleva: 1) Irina Shayk, Rosie HW, Rosie HW, Heidi Klum, zdroj fotografií: Pinterest

 

   Kožená kabelka Alissa šedáKožená kabelka Agnes koňakováKožená kabelka Virginia kouřová

   Kožená kabelka Emily taupe  Kožená kabelka Margery hnědáKožená kabelka Vanesa béžová

 

Volný čas: Sklenička, neformální večeře či káva s přáteli nebo rodinou

Neformální posezení nad skleničkou vína nebo kafíčkem s přáteli? Nejspíš se budete chtít cítit pohodlně a upraveně. Inspirujte se lookem módní blogerky Julie Sariňany z uznávaného módního blogu s názvem Sincerely Jules. Juli demonstruje, jak může jednoduché černé tričko a denim vypadat elegantně a stylově. Malá crossbody kabelka s řetízkem look ozvláštnila a je "třešničkou na outfitu".

Na kávu s kamarádkou se můžete inspirovat také módním výběrem Victoria`s secret modelky Gigi Hadid. Velmi neformálnímu looku dal malý červený batůžek prostě něco navíc.

Zleva: Julie z blogu Sincerely Jules, Gigi Hadid, zdroj fotografií: Pinteres 

 

Kožená kabelka Virginia fuchsiováKožená crossbody kabelka Dalia černáKožená kabelka Elena koňakově hnědá

   Kožená crossbody kabelka Latisha černá s bílou kožešinouKožená kabelka Malia červeno - růžováKožená kabelka Sally černá

 

Za kulturou: Večeře, divadlo, firemní event, vernisáž, výstava, premiéra

Jedna je dost

Allblack look Seleny Gomez je zase důkazem, že černá je černá. Elegance, šmrnc, tajemno. Zastánkyním černé barvy tento look rozhodně polichotí. Černá kabelka do ruky dodala looku na intenzitě a vyzrálosti. Ať už se pro tento look rozhodnete pro vernisáž, večeři, divadlo nebo firemní event, nešlápnete vedle.

Olivia Palermo a její malá tygrovaná kabelka do ruky je perfektní ukázkou toho, jak správně nosit vzorované kabelky, neobvyklé barvy či odstíny (zlatou, zebrovaný či tygrovaný vzor, stříbrnou, kovové odstíny atp.). Jednoduchý, elegantní outfit je k takto výrazné kabelce základ! 

Zleva: Selena Gomez, Olivia Palermo, zdroj fotografií: Pinterest

   Kožená crossbody kabelka Daria hořčicově žlutáKožená crossbody kabelka Dalia černáKožená crossbody kabelka Priscila světle modrá

 

Rande

Denimový look doplněný růžovou kabelkou je na rande jako ušitý. Růžová je nežná, romantická barva, která evokuje ženskost. Kombinací se můžete inspirovat opět od Rosie a jejího minimalistického stylu. Jeden výrazný prvek opět bohatě stačí. Není to moc, ani málo, zkrátka tak akorát. A na letní rande naprosto perfektní look! (pozn. aut.: já osobně bych vyměnila boty)

Něžný look ženy, která je svým skvělým stylem a bezchybnými módními volbami pověstná. Řeč není o nikom jiném než o Olivii Palermo! Americké podnikatelce, která zkrátka ví, co se nosí. Má svůj jedinečný styl a snad vždy vypadá naprosto skvěle. Bílé šaty, balerínky a zajímavá kabelka s třásněmi v béžové barvě je look, který sedne mnoho ženám.

 

   Kožená kabelka Resse pudrově růžováKožená kabelka Febe pudrově růžováKožená kabelka Ruth pudrově růžová

 

Jak na kombinaci vzorů a barev?

Olivia Palermo je známá také svou schopností elegantně zkombinovat rozdílné vzory a zdánlivě odlišné barvy. Výsledek je pokaždé úžasný. Na závěr pro vás máme několik inspirativních příkladů. Milovnice vzorů, módy a neotřelých kombinací, pozor!

Olivia Palermo, Zdroj fotografií: Pinterest

 

Inspirujte se, ale nikdy nenapodobujte. Zůstaňte sama sebou, uzpůsobte výběr svému osobnímu vkusu a stylu. V kůži někoho jiného se cítit nikdy sama sebou cítit nebudete.

Buďte svá, to je nejvíc! :)

Nikola

 

Zobrazit všechny recenze