HOT: Nové kabelky na blaire.cz a jak je nosit

safari_obrazek

Už jste viděli nové batůžky a kabelky v našem e-shopu blaire.cz?

Jsou tak akorát velké, krásné a barevné!

V minulém článku jsme se zmínili o "nesmrtelných" trendech a jejich pomíjivosti, o barvách a létě. Také o komfortní zóně a sebevědomí. V tomto článku bychom vám rádi představili LETNÍ TRENDY PODLE BLAIRE. Jaké kabelky letí v létě u nás?

 

Barevné nebe pro ty, co se nebojí riskovat

Blaire tip, jak to "nepřepísknout": Maximálně 2 barvy na 1 outfit.

Růžová

Kožená crossbody kabelka Angela fuchsiováKožená kabelka Virginia fuchsiováKožená crossbody kabelka Guiliana fuchsiováKožená crossbody kabelka Vanda fuchsiováKožená kabelka Madison fuchsiováKožená crossbody kabelka Nerys fuchsiová

Jak nosit?

K černému nebo bílému outfitu bude růžová kabelka detailem, který celkový look přenese na jinou úroveň. Proto tak milujeme kabelky. Jsou nezbytnou a přitom praktickou součástí šatníku každé ženy. Kabelka je vedle doplňků jedním z nejjednodušších způsobů, jak ozdobit outfit, dodat mu šmrnc a ozvláštnit celkový dojem. 

Barevné kombinace pro odvážné:

Zkuste růžovou kabelku obléci k obláčkově modré, červené, tmavě modré nebo květovanému vzoru.

 

Světle růžová

Kožená kabelka Valerie růžováKožená kabelka Ruth pudrově růžováKožená prošívaná ledvinka Ferrie růžová

Jak nosit?

Světle růžovou můžete vzít téměř ke všemu, pokud to vašemu oku bude lichotit. Je o trošku barevnější verzí béžové, hodí se tedy opravdu téměř k celému barevnému spektru.

Tip: Skvěle vypadá s denimem!

 

Žlutá a koňaková

Kožená kabelka Bille koňakově hnědáKožená kabelka Miriama hořčicově žlutáKožená kabelka Liliane koňakově hnědá

Jak nosit?

Co se barev týče, rozumět si tyto kabelky budou s denimem, černou a bílou. Žlutá bude hezkým kontrastem ke světlým odstínům růžové nebo světle fialkové. Obě barvy budou kontrastem k červené - jděte do rudé rtěnky a rudých nehtů! Červená rtěnka a lak na nehty bude detailem, který bude zajímavý, odvážný, ale zajímavý a nepřehnaný.

 

Červená

Kožená kabelka Ruth červenáKožená crossbody ledvinka Sia červenáKožený batůžek Tami červený

Jak nosit?

Červená kabelka budu nepřehlédnutelným šperkem každého outfitu! S červenou si dejte pozor na ostatní barvy více než u jakýchkoliv jiných odstínů. Kombinovat červenou kabelku s další výraznou barvou je větší risk než u ostatních barev. Pokud se vám to ale povede, vzniká look, který vyrazí dech nejedné a nejednomu kolemjdoucímu. Se světle růžovou vypadá červená kabelka skvěle a stylově. Béžová, hnědá, černá, bílá a denim jsou sázka na jistotu. Když červená kabelka, pozor na barvu nehtů, šály, rtů atd. Čeho je moc, toho je příliš.

 

Ráj pro zastánkyně komfortní zóny

Pro milovnice neutrální a komfortní zóny, jsme naši kolekci doplnili o nové kabelky a batůžky různých stylů a velikostí v neutrálních odstínech. Černá, bílá, béžová a taupe či tmavě modrá. To jsou barvy, které vás ráno, když chvátáte, nezklamou..

Kožená maxi kabelka Edda taupeKožená crossbody kabelka Daria béžováKožená kabelka Margery taupe

 

Jak nosit?

Neutrální barvy můžete vzít snad k celému barevnému spektru. Pozor si dejte jen na typ události jako jsou například svatby a pohřby. Tyto dvě kontrastní události jsou na bílou a černou citlivé.

 

Kožená kabelka Virginia černáKožená kabelka Chiara bíláKožená kabelka Kelly černá

 

 

5 módní "pravidel" nejen pro rok 2018

Zběsilé nákupy, výčitky a zbrklé módní volby

 "Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci." 

Přísloví neplatí vždy, protože výjimka potvrzuje pravidlo. Nicméně za kvalitu si opravdu vyplatí u některých věcí připlatit. Jako například za základní kousky šatníku jako jsou džíny, boty, kvalitní bílé a černé tričko, bílá košile, dobře padnoucí sako a kvalitní kabelku. Ušetříte si náklady na opakovaný nákup stejných věcí, protože vydrží velmi krátkou dobu. Ve výsledku pak za ty levné věci zaplatíte více, než kdybyste si hned koupili jednu kvalitní. Šetřit naopak můžete na módních kouscích, které nepřežijí déle než jednu sezonu.

Zatočte letos s těmito módními nešvary a investujte své peníze efektivně. Naučte se novým nákupním zvykům a začněte šetřit!

Bílá v létě, bílá v zimě

Nebojte se bílé ani v zimě, vždyť zima je bílá! Byla by škoda nechat se omezovat počasím. Navíc bílý zimní outfit - to je pohádka pro oči.

Experimentujte 

Žádný učený z nebe nespadl, nikdo není dokonalý a chybami se člověk učí. Módní přešlapy, kterých litujeme utváří a formují náš módní vkus. Nebojte se být jiná. Osobitost bude "in" vždycky.

Nenapodobujte, inspirujte se

Cítit se sama sebou a být sama sebou, to jsou nejdůležitější věci nejen když přijde na vkus a styl. Nesnažte se někoho napodobit, nechte se inspirovat a udělejte si to po svém. 

Móda má bavit, ne svazovat

Pokud vás móda nebaví, ale cítíte, že společnost po vás vyžaduje držet krok a znát poslední módní trendy, vykašlete se na to! Máte svůj styl, který s vámi přežívá všechny módní trendy, protože se tak cítíte svá? Nechte to tak.

 

Všechny nové přírůstky do našeho blaire katalogu, najdete ZDE.

Vybírejte podle svého osobního vkusu a stylu. Vybírejte podle nálady a vlastního úsudku. Nenechte se omezovat nikým a ničím. Nenechte se svazovat trendy. Nedovolte, aby vám někdo diktoval, co se vám má líbit a v čem se máte cítit dobře. Nebojte se riskovat a testovat trendy. Nikdy nevíte, který vás může oslovit a stát se neodmyslitelnou součástí vašeho šatníku a osobního stylu. Nepodceňujte sílu doplňků a nezavrhujte barvy. 

Udělejte si radost, protože si to zasloužíte!

Nikola za celý tým Blaire 

 

  

Zobrazit všechny recenze