Královna instagramu: Instagramové trendy pro reálný život | BLAIRE INSPIRACE

Instagram blog cover

 

Instagram je všudypřítomný. Stal se veřejnou galerií, přehlídkovým molem, letenkou do nejkrásnějších míst zeměkoule a vstupenkou na nejproslulejší hollywoodské akce. Díky instagramu se můžete během vteřinky a díky pár kliknutím přenést na druhý konec světa, být ve středu pařížského fashion weeku a nebo také na více místech současně. Když se nenecháte znechutit, vystresovat a nesmyslně nesrovnáváte přibarvenou realitu ig světa a realitu běžného života, je instagram parádním okénkem do světa módy, hudby, bohatých i méně bohatých, slavných i méně slavných, hodných i méně hodných, zamilovaných i osamělých. Díky instagramu máte v kapse nekonečnou inspiraci a zdroj motivace (protože - ať už věříte nebo ne - i uživatel instagramu na ty své načechrané dortíky a bílé pláže musí nejprve vydělat). Co bychom pro "gorgeous feed" neudělali, žejo...

 

TRENDY PARALELNÍ GALAXIE 

aneb co se nosí na instagramu?

 

#minibag #smallerthebetter #fashion #trends

Jak už jsme vám říkali, MINI kabelky prostě letí. Nejen na instagramu a na přehlídkových molech, ale i v ulicích! Mini kabelka je trendy, outfitu ozdobou a rukám není přítěží. Když si navíc vyberete barevnou kabelku #colours, povýšíte jednoduchý outfit na #trendy #ootd. A i pokud jste z těch, které instagram absolutně nezajímá, přesto zkuste barevnou kabelku. Budete zářit (i bez hastagů). Fakt :-)

minibags

Instagram: @karladeras @weworewhat @jannid @matildadjerf 

 

BLAIRE MINI KABELKY 

Kožená crossbody kabelka Sharon fangoKožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená crossbody kabelka Ornella vínově červená

Kožená crossbody kabelka Vanda fuchsiováKožená mini kabelka Bonita hořčicově žlutáKožená crossbody kabelka Jossie černá

 

#beltbag #bumbag #retro #vibes #fashiondiva

Ledvinky ovládly instagram už poměrně dávno, ale pořád nezmizely. Volné ruce evidentně oceňují nejen offline smrtelníci, ale i instagramové královny. Ledvinky jsou #cool a #trendy, ale také praktické, pohodlné a bezpečné na uložení všech cenností na festival, párty i výlet. Tak co, dáte ledvince šanci?

ledvnky

Instagramy: @angelicablick @kenzas @karinabnyc

Kožená crossbody kabelka Bindy fangoKožená kabelka Linna béžováKožená kabelka Emily cyklámová

Kožená crossbody kabelka Daria petrolejováKožená crossbody kabelka Mabel vínově červenáKožená kabelka Sally modrá

 

Trendy praktické ledvinky hledejte ZDE.

 

VÍCE JE VÍCE 

#maxibag #biggerthebetter #travelbag 

Do práce, na pláž, na cesty, na víkend za město...velká kabelka je prostorná a přestože je neskladná, je neuvěřitelně praktická. Je to taková "černá díra" mezi kabelkami. Zmizí v ní všechno a vyplivne to za pár let (v lepším případě za pár měsíců :)) 

bigbag

Instagram: @victoriatornegren @adelachloe @matildadjerf @jannid

 

Ať už vsadíte na klasickou cestovní tašku nebo si jednoduše koupíte kabelku velkých rozměrů, na blaire na vás čeká výběr z nejnovější kolekce. Černá velká kabelka je vděčná klasika. Chcete-li něco extravagantnějšího, ale nejste na barvy - slaměná nebo průhledná kabelka je skvělým způsobem, jak ozvláštnit každodenní outfity. No a vzory a barvy - ty jsou nepřehlédnutelné...a s takovou kabelkou budete nepřehlédnutelná i vy! #shinebrightlikeadiamond

  Kožená kabelka Kaia koňakově hnědáKožená kabelka Margery taupeKožená kabelka Phoebe černáKožená kabelka Roxy lahvově zelenáKožená kabelka Desiree černáKožená kabelka Bessie bílá

 

 

 

#backpack #backtoschool #adventure #explore

Dobám, kdy byl batůžek záležitostí výletníků a školáků, dávno odzvonilo. Dnes je batůžek módním doplňkem a praktickým "rovnítkem" za kabelku. Nošení batůžku rozhodně není limitováno věkem ani školní docházkou. Ať už na instagramu nebo na ulici, batůžek je zajímavým detailem, který je zároveň praktickým každodenním doplňkem i cestovním zavazadlem.

batohhhh

Instagram: @mihistoriaofficial @alexsedlackova

kozeny batuzek alma tmave modryKožený batůžek Verona vínově červenýKožený batoh Gemma koňakově hnědý

kozeny batuzek clea cernyKožený batůžek Rianna koňakově hnědýKožený batůžek Tamira vínově červený

 

Tak jaký kabelkový trend z instagramu přenesete do svého neinstagramového života? Vyznáváte klasiku nebo chcete zářit barvami? Jste #minibaglover nebo razíte heslo #biggerthebetter?

...

Držme se ale nohama na zemi. Snít je hezké. Ale ještě hezčí je si sny plnit. My v blaire vidíme instagram jako skvělý zdroj inspirace, nápadů a motivace. Většinu, ne-li každý post (chytré appky už dnes umí i zázraky...), je třeba vydělit 10, přinejmenším. Se stoupající slávou a followery, přidávejte nuly. Ovšem právě o tom by měl instagram být. INSPIRACÍ, MÍSTEM, KDE SE ZASNÍTE, VESMÍREM, KDE JE VŠECHNO MOŽNÉ. Jako když otevřete Vogue. Je to nekonečný módní, cestovatelský, hudební nebo třeba kutilský časopis. Hnací motor "na tohle vydělávám". Nevnímejte instagram jako místo, kam se chodíte stresovat a flustrovat myšlenkou "proč nejsem také tak bohatá, proč nejsem slavná, tak krásná"...Jste všechno a mnohem víc. Vážně. :-)

Hlavně nezapomeňte, že OSOBNOST, CHARAKTER A VĚRNOST SVÉMU JÁ je in #foreverandever!

 

Vaše Blaire <3

 

 

Zobrazit všechny recenze