Svatební oznámení: Co na sebe na svatbu? | BLAIRE TIP

Obrázek článku

Ve schránce vám přistálo svatební oznámení a věta "...rozhodli jsme se spojit své životy, budeme rádi, když to oslavíte s námi" ve vás kromě radosti probudila i jemné zděšení, že nemáte co na sebe? Blaire vám přináší svatebního průvodce pro hosty i družičky. Stačí následovat několik jednoduchých pravidel a tuto svatbu si užijete naplno! 

svatba

Zdroj: Pinterest

 

Milé dámy, srdečně vás zveme na svatbu blaire.cz!

Dne 20. května 2019 jsme se rozhodli spojit styl a eleganci s hravostí a láskou. 

Kdo: Snoubit se bude ideální poměr vášně a nevinnosti.

Kde: E-shop blaire.cz.

Dresscode: Osobitost a charakter, nezapoměňe také úsměv.

P.S.: Vstup bez krásné kabelky zakázán.

wedding

Zdroj: Pinterest

 

(Ne)bezpečná zóna, černá a jiná faux pas

Víte, jak vám pořád píšeme, že černou se nedá nic zkazit? Tak při této příležitosti ano. Celočerným outfitům se na svatbu raději vyhněte. Přeci jen, co byste si myslela vy, kdyby například vaše nastávající tchýně přišla na svatbu celá v černém? Asi by vás to nenechalo úplně klidnou a otázku "co tím chce asi říct" byste z hlavy jen tak nedostala. Jestli existuje příležitost, kdy je černá faux pas, je to právě svatba! Protiklady se přitahují, celobílý outfit je tedy také na pováženou. Představte si svou kamarádku nebo hůř, kamarádku svého nastávajícího, která přijde oděna od hlavy až k patě v bílé. Co byste si myslela v tomto případě?

...Bílá patří nevěstám a černá smutečním hostům, tentokrát se jim vyhněte!

 

Béžová, světle růžová, pastelově modrá, žlutá, zlatá, stříbrná, broskvová, lososová

To jsou barvy na svatbu ideální a bezpečné. Kabelka v těchto barvách ve spojení s jednoduchým outfitem, bude tím správným poměrem. Budete zářit, ale tak akorát. Hlavní ozdobou večera je přeci nevěsta. Nikdo ale neříká, že se nemůžete vyšvihnout a jste-li nezadaná, vyrazit dech svému budoucímu muži. Pro odvážnější ženy a také jako alternativu černé, můžete pro příležitost svatby obléci modrou. Sytě modré šaty z vás udělají nepřehlédnutelného hosta, přitom nebudete clonit nevěstě. Zlatá kabelka modrou podtrhne. Nejste-li "sukýnkový" typ, sofistikovaným řešením jsou široké kalhoty. Jsou nejen "in", ale také pohodlné a s podpatky vám propůjčí siluetu, kterou jediný mládenec nepřehlédne. Inspiraci najdete níže.

 bridesmaids

Zdroj: Pinterest

 

Pro nerozhodné - květovaný vzor

Nemůžete-li se rozhodnout, jakou barvu na svatbu obléci, květovaný vzor bude vaší spásou. Květované šaty jsou kompromisem a správnou volbou. Pokud ráda nosíte květované oblečení, teď je váš čas, ukázat světu ty božské květované šaty, které zatím čekají ve vašem šatníku. Zbytek celého looku držte v neutrální a velmi jemné rovině. Všeho moc škodí. Květované šaty krásně doplní jednoduchá mini kabelka s řetízkem nebo béžové sandálky.

weedingguest

Zdroj: Pinterest

 

Na doplňkách záleží

Nepodceňujte doplňky a výběr správných bot. Pokud se svatba bude odehrávat venku, například na zahradě, doporučujeme klínek, platformu nebo blokový podpatek. Tím se ušetříte trapného a nepříjemného zasekávání do trávníku a vyhnete se pádům. Nebo při nejmenším eliminujete jejich možný výskyt. Mezi doplňky, které budou opravdovou ozdobou a nepřehluší krásné šaty a kabelku, jsou náušnice. Ať už zvolíte větší, s kamínky nebo třásněmi, bude to trefa do černého. Avšak pozor - držte se pravidla JEDEN VÝRAZNÝ ELEMENT. Obzvláště na svatbu je to dobře míněná rada. Pokud zvolíte výrazné náušnice, vyhněte se velkým náhrdelníkům. Pokud ráda nosíte výrazné náramky, prstýnky by měly být decentní. A pozor, ať se to netluče. V jednoduchosti je krása a obzvláště tentokrát. 

details

Zdroj: Pinterest

 

Vstup pouze s krásnou kabelkou...? No problemo, mi amor

Kožená kabelka Valerie stříbrnáKožená kabelka Emily cyklámováKožená crossbody kabelka Mabel fangoKožená crossbody kabelka Simona bíláKožená crossbody kabelka Sharon fangoKožená kabelka Nella béžová

 

 

A na závěr...

5 dobře míněných rad od objektivní kamarádky: 

1. Nebojte se barev ani doplňků, ale držte se hesla, že méně je více. 

2. Ať se to netluče.

3. Sebereflexe. Co byste o sobě řekla být ostatními svatebčany?

4. Úsměv!

5. Kráááásná kabelka.

 

Radost, štěstí a trocha slz

Ať už jste rodič, rodinný příslušník, svědek, družička nebo přítelkyně, nezapoměňte si kapesníčky. Svatby jsou dojemné a může se stát, že i největší tvrďačce ukápne slza štěstí. Je to bezpochyby kouzelný zážitek. A může být nezapomenutelným dnem nejen pro ženicha a nevěstu, ale také pro vás. Atmosféra na svatbách je tak nenapodobitelně zvláštní. Všichni jsou najednou krásnější a milejší. Je to událost. Ta životní. Tak se na ní dobře oblečte, ať můžete zdobit fotografie a protančit celou noc! 

 

S láskou <3 

Nikola a celý tým blaire.cz 

  

Zobrazit všechny recenze