Batůžky pro městské holky i maminky | Inspirujte se celebritami

Obrázek článku

Už dávno není batůžek jen školní pomůckou nebo záležitostí výletníků. Batůžek se stal ústředním kouskem světa módy. Zařadil se vedle oblíbených kabelek na pozici nejlepšího přítele žen. Ne na každou událost je ale batůžek vhodný, proto jsme pro vás připravili několik tipů, jak z batůžku tzv. vytěžit maximum. 

Turistka nebo městská holka? 

Batůžek na zádech už dnes nemusí znamenat, že jste právě potkali turistku. Velmi pravděpodobně to byla žena, která sleduje trendy. Batůžky dnes nosí nejen trendy ženy, ale i maminky. (Pochopte, prosím, správně - ne že maminky nejsou in, ale děti vás zkrátka naučí milovat a preferovat praktičnost před posledními trendy :-). Nicméne batůžky jsou "children friendly"! Oblíbeným se stal pro svou praktičnost, komfort volných rukou a možnost obléci stylový a zároveň praktický outfit, a to do hlavy až k patě. Batůžek můžete obléci k džínám a tričku, stejně tak i k letním šatům. Nemusí být "drsňáckým" doplňkem. Batůžek může být něžnou tečkou vašeho outfitu.

batůžky1

Zdroj: Pinterest

 

Multifunkční batůžek (a co když je to kabelka?)

Blaire je žena. Praktická, stylová a svá. Batůžky, které najdete na blaire-shopu jsou nejen krásné, ale i multifunkční. Stejný model můžete nosit:

1) na zádech jako klasický batoh; 2) přes jedno rameno; 3) udělat z něj kabelku!

Úchyty jednoduše předěláte a v tu ránu máte z batůžku kabelku. Takže pokud vás čeká schůzka, ale zároveň byste po skončení pracovní doby ráda vyrazila na koncert pod širým nebem, neexistuje jednodušší a stylovější způsob, jak z toho vybruslit. Chystáte se na dovolenou...pro cestování by se vám šiknul batůžek, nicméně na některé dny byste ráda kabelku? Není problém!

  Kožený batůžek Alcina fangoKožený batůžek Rianna koňakově hnědýKožený batůžek Tabby olivově zelený

 

Kožený batůžek Ally oranžovýKožený batůžek Tamira olivově zelenýKožený batoh Gemma černý

 

kozeny batuzek clea cernyKožený batůžek Verona koňakově hnědýKožený prošívaný batůžek Lauren modrý

 

*kliknutí na kterýkoliv batůžek vás přesměruje přímo na e-shop, nemusíte tak složitě hledat, zaujme-li vás něco ze zmíněného :-) 

Celebrity a batůžky...

Batůžky si oblíbily i celebrity. Známé tváře, které jsou pod lupou i během cesty pro snídani, z posilovny nebo na oběd s přáteli. Mimochodem...do posilovny nebo na hodinu jógy je batůžek ideálním zavazadlem i ozdobou. Na oběd s přáteli, na nákupy, procházku nebo párty ho snad ani nemusíme obhajovat. Když batůžek vezmete do ruky jako kabelku může být krásným a vhodným módním doplňkem na pracovní schůzku, konferenci nebo otevření nového obchodu.

Jeho vhodnost na určitou událost posuzujte, prosím, s citem a patřičnou sebereflexí. Existují události a příležitosti, kam a kdy se batůžek rozhodně nehodí. Některá pravidla přeci jen nejsou od toho, aby se porušovala. 

Nicméně, nebojte se adekvátně popustit uzdu své fantazii. Pokud máte odvahu a ráda experimentujete, doporučujeme batůžek vzít do ruky k podpatkům. Bude působit dojmem velmi zajímavé kabelky. Batůžek, který nese žena v ruce jakoby byl kabelka, to vypadá originálně a sexy. Léto klepe na dveře, slunce září na svět, nebojte se barevných batůžků. Ty rozsvítí nejeden outfit a nejednu ulici.

P.S.: Módu a svět celebrit berte s rezervou. Přeci jen se trochu liší od toho našeho. Ovšem nebojte se experimentovat a právě k tomu outfity celebrit občas vyzývají. :-)

batůžkycelebrity

Zdroj: Pinterest

 

Léto je pro batůžky a ledvinky 

#instafriendly

Na závěr bychom chtěli vzdát holt ledvinkám. Ledvinky a batůžky zažily v posledních letech znovuzrození. Poměrně dlouho čekaly na svůj návrat na módní výsluní. Dočkaly se. Jsou zpět a jsou víc IN než kdy předtím. A léto je pro ně jako stvořené! Představte si to pohodlí, které vám během letních festivalů a výletů všeho druhu poskytnou. Navíc...jsou fotogenické a "instagramovatelné". :-)

Blogerka Alex a její outfity z Bali jsou důkazem...

tripgirl

Zdroj: Instagram Alexandra Sedláčková, @alexsedlackova

 

Užívejte si první "letní dny" na jaře! <3

 

S láskou,

Nikola, blaire.cz 

Zobrazit všechny recenze