Jak a s čím nosit ŽLUTOU? | Blaire barevné série

Obrázek článku

Hit letošního léta je nepochybně ŽLUTÁ barva. Pokud nežijete v pralese, určitě jste si všimli, že žlutá zaplavila ulice. Je všude. Žluté šaty, žluté kabelky, žluté topy, žluté sukně. Žlutá je prostě IN! V rámci BAREVNÝCH SÉRIÍ BLAIRE se dnes podíváme, jak nosit žlutou tak, aby vám sekla. K čemu se hodí, co doplňuje a k čemu nebo kam se žluté pro jistotu vyhnout? Pojďme si na tu "sluníčkovou" posvítit...

collage_5

Zdroj fotografií: Pinterest

 

ŽLUTÁ, BÍLÁ A ZLATO

Božská kombinace... Bílá tady hraje důležitou roli, dělá mantinel. Mantinel mezi žlutou a zlatou. Ty spolu mohou buď válčit nebo se krásně doplňovat. Záleží na správném poměru. A bílá se postará o to, aby celkový dojem nebyl mdlý a nudný, ale šmrncovní a elegantní. Ve zlaté barvě doporučujeme jednoznačně doplňky. Zlatý řetízek, náramek, zlaté výrazné náušnice nebo prstýnky. A co zlaté boty nebo zlatá kabelka?

Kožená shopper kabelka Solange zlatáKožená kabelka Valerie zlatákozena kabelka emilia zlata

 

yellowgold

Zdroj fotografií: Pinterest

 

ŽLUTÁ A BABY BLUE

Žlutá a obláčkově modrá aneb "baby blue" je kombinace krásná a odvážná. Pohodlná a stylová. Nebojte se bledě modré šaty doplnit žlutou ledvinkou nebo mini kabelkou. Sofistikovaně a zajímavě vypadají také žluté sandálky. Ty nepřehlédnete. Když k nim oblečete modré šaty, budete nepřehlédnutelná. No a nebo naopak, žluté šaty a modrá kabelka. Inspiraci oku vám posíláme níže...

babyblueyellow

Zdroj fotografií: Pinterest

Kožená crossbody kabelka Priscila světle modráKožená crossbody kabelka Bindy žlutáKožená kabelka Estelle světle modrá

kozena prosivana kabelka stacy horcicove zlutaKožená mini kabelka Veronica modráKožená crossbody kabelka Melisa hořčicově žlutá

 

NA ŽLUTÝCH DOPLŇKÁCH ZÁLEŽÍ 

Žluté boty nebo žlutá kabelka z vás udělá nepřehlédnutelnou ženu, i když budete mít na sobě celo-černý outfit. Přesvědčte se!

yellowshoes

Zdroj fotografií: Pinterest

Kožená crossbody kabelka Daria hořčicově žlutákozeny batuzek clea horcicove zlutyKožená kabelka Elsbe žlutá

 

ŽLUTÁ A DENIM 

tajná přísada: červená kabelka nebo ledvinka

Džíny jsou zkrátka nesmrtelné. Denim se hodí vážně ke všemu. Během léta zkombinujte džínové kraťasy nebo džínovou sukni se žlutým topem. Skvěle vypadají také červené doplňky. Červená kabelka k outfitu, kde hraje výraznou roli žlutá barva, je zajímavým doplňkem, který není možné přehlédnout. Letní ulice hrají barvami, dejte barevný závoj i sobě!

denimyellow

Zdroj fotografií: Pinterest

Kožená prošívaná kabelka Lucrezia černáKožená crossbody kabelka Mabel vínově červenáKožená crossbody ledvinka Sia černá

 

BÉŽOVÁ A ŽLUTÁ, ČERNÁ A PRUHY

Nevěříte, že by spolu béžová a žlutá barva "hrály"? Je asi otázkou vkusu každého z nás, zda je tato kombinace nápaditým outfitem nebo nudným pokusem. Nám v blaire se tato kombinace líbí a řadíme ji rozhodně do kolonky nápaditý outfit.

Pro ty z vás, které této kombinaci nefandí, je tu pořád oblíbená černá. S černou barvou téměř nikdy nemůžete šlápnout vedle. Které situace jsou přeci jen na pováženou, si můžete přečíst v našem blogu, kde takové faux paus situace zmiňujeme. Ani černá není stoprocentní yes-yes, protože výjimka potvrzuje pravidlo. Se žlutou vypadá černá samozřejmě skvěle. Chcete-li černý kousek outfitu oživit, aby korespondoval s veselou žlutou, dejte šanci pruhům. Doporučujeme ty svislé - ty dělají s postavou zázraky. Opticky ji prodlouží a podobně jako černá mají zeštíhlovací efekt.

Kombinace svislých pruhů a žluté vám propůjčí skvělou figuru a nepřehlédnutelný vzhled! :-) 

béžováyellow

Zdroj fotografií: Pinterest

 

VZORY A KVĚTINY

Jste odvážná žena, která se nebojí? Nebo se konečně chcete vymanit ze své komfortní zóny? Oblečte žlutou se vzory. Ať už to bude tygrovaná, květiny nebo jiný vzor, zkuste to. Vzory žlutou oživí a dodají ještě větší jiskru nebo naopak outfit rozrazí a utlumí na příjemnou úroveň. Výrazná a zajímavá, ale tak akorát - to vám poskytnou vzory. Nebojte se jich!

vzory_1

Zdroj fotografií: Pinterest

Žlutá je barva slunce. Nepodceňujte sílu doplňků. Užívejte si první sluneční paprsky, i když musíme uznat, že mají velkou sílu. Jenže my lidé jsme zvláštní stvoření. Když je zima, stěžujeme si, že nám mrznou ruce, klepeme se. Když je naopak horko, nadáváme, že se moc potíme a málo nám to myslí. Vezměme si příklad z optimismu žluté. Zkusme si na každém období a počasí najít to lepší. Ono dívat se na svět "žlutými brýlemi" je tak nějak hezčí a veselejší. Už z principu...

 

Krásný start léta!

Nikola a celý tým blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze