Využije dopravu ZDARMA už nad 1 000 Kč do PPL výdejních míst a Parcelboxů

Jak nosit černou na jaře? | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Obrázek článku

Černá je jednou z nejoblíbenějších barev oblečení a kabelek. Důvody jsou zcela pochopitelné. Kromě toho, že se hodí ke všemu, se nenechá rozhodit fleky od rozlité ranní kávy nebo nešikovností během oběda. Černá barva je základem šatníku. Je sexy a elegantní, může být také vážná nebo pochmurná. Mimo to má jednu nespornou výhodu....zeštíhluje. Zakryje, co zakrýt má. Když se na to jde správně, vyzdvihne přednosti.

1

Zdroj: Pinterest

Černá je černá a nelze ji nahradit. Když ale rtuť teploměru stoupne, černá není zrovna pohodlnou volbou, co se výběru oděvu týče. Je totiž magnetem na sluneční paprsky, proto černá s příchodem teplých dní ustupuje do zadních polic šatníku. Bez ohledu na roční období přijdou ale dny, kdy je černá nejlepší, někdy dokonce jedinou, volbou. Jsou dny, kdy se chcete schovat a v tom je černá nenahraditelná. Vyzrajte na slunce a noste černou i ve dnech, kdy teploměry ukazují nad 20 °C. My vám ukážeme jak na to!

 

Minimalistka

Razíte heslo "v jednoduchosti je krása" a "méně je více"? (pozn aut.: I got you girl!). Zkombinujte černou s bílou! Tím ji rozsvítíte a nebude působit tak těžkopádně. Krásnou minimalistickou kombinací je černá a krémová, kávová nebo béžová. Tyto barvy dodají černému základu světlo a lehkost, kterou černá bezesporu během jara postrádá. Navíc se, ani když na vás zasvítí sluníčko, neupečete :-) Další božskou kombinací je světlý outfit v odstínech bílé nebo béžové společně s černou kabelkou. Černá kabelka podtrhne celkový dojem. Krásná kombinace vznikne i naopak. Černý outfit rozsviťte bílými teniskami nebo světlou kabelkou. Skvělým způsobem, jak do jarního šatníku vmísit černou, je také černé sako. Vypadá sofistikovaně, elegantně a do práce je ideálním kouskem. K tomu oblečte naopak bílý vršek a mokasíny nebo balerínky. Když vám bude horko, jednoduše sako odložíte.

Inspirace "Black & White"

3_2 

Zdroj: Pinterest

Černá a červená

To je kombinace žen, co se toho nebojí! Výrazný vzhled je vaše poznávací znamení? Pak s touto kombinací zazáříte. Ohnivá barva ve spojení se sexy černou je spojení až ďábelské. Rebelky a rokerky určitě ví, jak na to. Pro ty z vás, které by tuto kombinaci chtěly zkusit, ale nejsou si tak úplně jisté "jak"...vám patří následující řádky. Černé džíny a červená halenka. Celočerný outfit, lesklé boty, červené rty. Černý oděv, červená kabelka, červený lak na nehty. Červené šaty, černé psaníčko. Červené boty k celočernému overalu...

Wild girls, where you at?

red

Zdroj: Pinterest

 

Černá a pastelové barvy

Černá barva s pastelově růžovou, baby blue, nebo světle růžovou či bledě modrou, pastelově žlutou, zelenou atd. Pastelové barvy černou zjemní a dodají celkovému outfitu na něžnosti. Přidání pastelové nebo světlé barvy přeměníte černou z "divoké motorkářky" na "sofistikovanou eleganci". Květinové vzory jsou spolehlivým zjemněním snad každé barvy, a to včetně černé. Květinové šaty s černou kabelkou budou směsicí důrazu, něhy a ženskosti. Sofistikovaný respekt a ženskost - je asi nejlepší spojení, které tuto kombinaci vystihuje. Černá (od žen "motorkářek) a květiny nebo světlé a pastelové barvy (od těch něžných) se spojí. Výsledkem je vyvážený poměr elegance, respektu a ženského elementu. A to je vhodná kombinace do práce i na rande.

 klfajlkds

Zdroj: Pinterest

P.S.: Výše zmíněné kombinace lze dále jakkoliv modifikovat. Nebojte se popustit uzdu fantazii. :-)

 

Jaké nové ČERNÉ kabelky na vás čekají na blaire.cz? 

kozena crossbody kabelka maura cernakozena crossbody kabelka merle cernaKožená crossbody kabelka Addie černá

 

kozena kabelka sonia cernaKožená kabelka Cindy černáKožená crossbody kabelka Briaga černá

Kožená kabelka Scarlet černáKožená kabelka Casilda černáKožená kabelka Sissi černá

 

Více černých kabelek hledejte na eshopu blaire.cz.

 

Kdy se černá NEhodí?

Těžko uvěřit, ale existují situace kdy lze i s černou šlápnout vedle. Rozhodně není vhodné vydat se oděna v celočerném outfitu na svatbu. Tento outfit by mohl být špatně pochopen a faux pas je na světě. Celočerný outfit zvažte také na oslavy dle typu události. Na některé oslavy (nebo oslavy různého věku) si dobře rozmyslete, zda je černá opravdu tou nejlepší volbou. Například dětské oslavy nebo naopak oslavy uctihodného věku mohou být ošemetné. Někdy stačí jeden světlý element a vše je v pořádku. Někdy naopak stačí trochu moc té černé a můžete být špatně pochopena. Oděv je prodlouženým vědomím, tak mějte na paměti, co svým vzhledem řeknete. :-)

  

Vaše Nikola, blaire.cz <3

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze