Jak se fotila nová kolekce kabelek pro jaro/léto 2019? | BLAIRE NOVINKY

_DSC9645

Zajímá vás co se děje za oponou? Jestli panuje před vstupem na scénu chaos a zmatek nebo vede klid a organizovanost? První fotografie k nové kolekci blaire kabelek pro jaro/léto 2019 jsou venku! Už jste viděli novou tvář blaire? A co říkáte jarnímu kabátu homepage blaire.cz? My máme z nových promo fotek ohromnou radost a rádi bychom se s vám podělili o to, jak to vlastně všechno vzniklo. Zveme vás do backstage focení kolekce kabelek blaire pro jaro/léto 2019!

 _DSC9605

Tentokrát jsme fotili v ateliéru, tedy vevnitř, na rozdíl od poslední kolekce, která vznikla v přírodě. Modelka má krásné zrzavé vlasy, snažili jsme se, aby je oblečení podtrhlo. Bledě modrá, tyrkysová, meruňková, bílá nebo žlutá - tyto barvy dominovaly. Na fotkách pro předchozí kolekci, tedy podzim/zima, bylo mnoho elementů. Okolí bylo kulisou a hrálo důležitou roli. Na aktuálních fotkách dominují rysy modelčiny tváře, její modré oči a výše zmíněné vlasy. Pozadí je decentní, je opravdu jen kulisou, doplňkem. Hlavní star of the show je modelka a kabelka. Zaostřili jsme na detail. Protože na DETAILECH ZÁLEŽÍ. Ve světě blaire i v tom okolním.

 _DSC9742

Kabelka na fotografii >> JADE

 

GIL

Máte ráda sofistikovanou eleganci? Máme ji pro vás ve třech barvách. Favoritka blaire je bílá, jak můžete vyčíst i z fotek...

gil1

 

TIP: Zkuste světlé odstíny, tóny pudrově růžové nebo béžovou. Ty jsou pro jaro jako stvořené. Sledujete-li trendy, tak také "in".

 

MAKEUP OD MISTRA

Den jsme začali u jedno z nejpovolanějších a to u vizážisty Pavla Kortana. Pavel líčí přední české modelky a celebrity a tentokrát si pod své štětce vzal i naši novou tvář Kateřinu Vintrovou! A dopadlo to opět božsky! On to Pavel asi ani jinak neumí :)

IMG_3605

BUDIŽ SVĚTLO

Denní světlo bylo základem celého focení. Správné osvětlení je totiž polovinou výhry! Krásný pražský ateliér nám hrál do karet a clony nám pomohly chytit ten správný úhel. 

_DSC9629

A když je řeč o správném úhlu...:-D  

_DSC9678

 

BAD HAIR DAY?

Řekneme vám tajemství. Modelka Katka si ráno při mytí obličeje a čištění zubů sepnula vlasy do nedbalého drdolu. Ten si nechala i během líčení. No a nakonec se stal klíčovým elementem celého looku. Ty nejlepší věci totiž píše sám život. Ať už jde o náhodná setkání, zvláštní příhody a nebo neplánované účesy. Bad hair day? U Katky rozhodně ne! Stačilo trošku zafixovat lakem na vlasy, o to se postaral Art director Otakar a Samar z Crea Studia mohla začít fotit!

_DSC9614

 

V BLAIRE BACKSTAGE rozhodně nechybí dobrá nálada a kreativita. Nás to totiž baví! Fakt...<3

_DSC9713

 

Na youtube blaire.cz může také mrknout na krátké video, takový malý sestřih z focení. Sneek peak toho, co na blaire.cz uvidíte v následujících měsících.
Za skvělé backstage fotky děkujeme Karol z Crea Studia! 

 

 

Věříme, že se vám budou nové fotky líbit stejně jako nové kabelky blaire. Přejeme si, aby vám kabelka blaire dělala takovou radost jako nám nové promo fotky. Chceme, abyste byla šťastná. Sama se sebou. Spokojená se svou novou kabelkou. A v životě obecně. Nasávejte prvních jarních paprsků, užívejte si první teplé dny, příchod jara je krásný. Prožívejte, žijte, smějte se!

Ať to stojí za to!

 

P.S.: A už brzy pro vás máme PŘEKVAPENÍ.... 

_DSC9765

Vaše Blaire <3

 

Zobrazit všechny recenze