Vyzrajte na přechodné období! Ovládněte jarní trendy 2019 | BLAIRE TIP

přechod ze zimy do jara 2

Už se také nemůžete dočkat, až odhodíte zimní kabát, péřovou bundu a kozačky? Chcete už na tváři pocítit teplo jarního vánku a potěšit zrak pohledem na rozkvétající přírodu? Blaire už je na jaro připravena! Pojďme se společně podívat, jak vyzrát na odcházející zimu a pomalu, ale jistě "konvertovat" na jaro. Jak kombinovat módní kousky zimy s módními kousky jara? Nosit JARO a nemrznout...Řekněte zimě sbohem!

 

JARNÍ KABELKA JE ZÁKLAD

Říká se, že v jednoduchosti je krása. A blaire s tím souhlasí. Stačí jedna jediná věc - KABELKA - a váš zimní look může být rázem jarní outfit. Snadno a bez námahy. Chcete-li jarní super look, vyměňte ještě boty. Boty mají moc. Místo kozaček nebo kotníkových bot, obujte tenisky nebo mokasíny a voilá! Od doby, kdy se v bílých teniskách prošly modelky po runwayi Chanel, je nosíme ke všemu. Ano, ke všemu. Díky Karle! (kéž jsi na lepším místě, RIP) Takže, ženy, dámy, prvním krokem k nastolení jara ve vašem šatníku je kabelka. Ta je vidět a udává tón. Je nepřehlédnutelným doplňkem každého oděvu. Nepodceňujte její výběr.

V katalogu BLAIRE najdete krásné jarní kabelky. Jaká bude zdobit vaše rameno v roce 2019?

Kožená crossbody kabelka Daria petrolejováKožená kabelka Resse pudrově růžováKožená kabelka Aurora hnědáKožená crossbody kabelka Bindy červenáKožená kabelka Cornelia žlutáKožená crossbody kabelka Jossie zelená


 

ČÍM MENŠÍ, TÍM LEPŠÍ

Trend mini neslábne. Naopak. Mini kabelky jsou všude! A jen tak se to nezmění. Přehlídková mola aktuální kolekcí 2019 byla plná mini kabelek. Dokonce tak mini, že byste měla problém napasovat tam i rtěnku. My jsme pro mini, ale všeho moc škodí. A tak zkuste pro začátek alespoň zmenšit. Místo obvyklé velké kabelky, zkuste na jaře o trochu menší. Třeba si ten komfort zamilujete. Třeba naopak zjistíte, že komfort vám přináší vaše velká kabelka. Ale když to nezkusíte, jak si můžete být tak jistá?

5. důvodů, proč je mini lepší než maxi:

1. Nevejde se vám tam tolik (přiznejme si - často zbytečných) věcí, což se rovná zdravá záda.

2. Mini jsou krásné. Outfit doplní, ale nepřehluší.

3. Jaro je free, buďte taky. Malá kabelka vás neobtěžuje, protože o ní ani nevíte.

4. Snadněji si zvyknete na barevnou kabelku, když nebude tak nápadná, tedy tak velká.

5. Máte ráda trendy? Pak trendy 2019 mluví jasně. Mini je nová maxi!

 

TŘÁSNĚ NEJSOU JEN NA FESTIVALY

Třásně jsou originálním a nápaditým způsobem, jak dát oděvu šmrnc a trochu ho ozdobit. Nemusíte se bát, nemluvíme o celotřásňové kabelce, skrze kterou nebudete ani vidět. Nemluvíme o přechodu k hippies (ikdyž...je-li to váš styl, proč ne?!). Mluvíme o jemném třásňovém doplňku, který dá vaší nové jarní kabelce a vlastně i každodennímu outfitu šmrnc!

Když už, tak už? Zkuste mini kabelku s třásněmi! Jestli bude neutrální nebo barevná už necháme na vás.

Kožená kabelka Riana hnědáKožená kabelka Kelly zelenáKožená crossbody kabelka Frey olivově zelená

Kožená kabelka s třásněmi Ania koňakově hnědáKožená mini kabelka Erin růžovákozena kabelka sonia bila

 

 

JAK ZKOMBINOVAT OBLEČENÍ ZIMY A JARNÍ KOUSKY?

Rozhodně ještě neodsunujte do zadních poliček vašeho šatníku svetry. Oprašte sukně a pusťte se do kombinací. Dlouhá sukně a svetr s rolákem + tenisky (nebo klidně ještě kozačky či kotníkové boty), přidejte bundu dle počasí a krásnou jarní kabelku. Až bude tak teplíčko, že bundu budete moci nechat doma, avšak rána a večery budou pořád chladné, vsaďte na velký šátek nebo slabou šálku. Snadno se nosí v kabelce, v ruce (nebo nejlépe v autě :-) během poledních paprsků a ráda se do ní zavrtáte po setmění, cestou "ze skleničky" nebo večeře. Pokud máte svetrů už plné zuby, nechte si dlouhé kalhoty/džíny a jaro vašemu outfitu dejte výběrem lehkého květovaného topu. Odhalte ramena nebo nechte vrstvy doma a vsaďte na slabší a vzdušné materiály svršků. O botách už byla řeč - tenisky, mokasíny, balerínky. Během chladnějších dnů ještě nezavrhujte ani kotníkové boty. Kožená (nebo "kožená") bunda, sako, džíska, trench-coat nebo slabý kabátek budou vašimi dobrými přáteli ještě celé jaro.

collage2

Zdroj: Pinterest

 

SÍLA DOPLŇKŮ

Nezapomínejte ani na doplňky, barevné laky na nehty a barevné rtěnky. Pokud nosíte oční stíny nebo linky, zkuste jemné, pastelové barvy nebo třeba třpytky. Brýle, čelenky, zajímavé náušnice a přívěsky na kabelky. Hodinky, šátky do vlasů nebo na kabelku, prstýnky a řetízky. Doplňky snad nebyly víc "in" než teď. Rozhlédněte se....potkáte je všude a jejich výběr je přímo nebeský.

collage_4

Zdroj: Pinterest

 
Nezapomeňte, milé dámy, na sebevědomí a zdraví. Lásku, přátelství a štěstí duše. Krása vychází zevnitř, tak o svou vnitřní bytost pečujte. Intuice vás navede na správný směr. V těžkých chvílích nezapomínejte, že Vše se děje z nějakého důvodu a že jste přesně tam, kde zrovna být máte a potřebujete.
 
Krásný start jara!
Vaše Blaire
 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze