NOVINKY | KABELKY JARO-LÉTO 2019

za____tek_jara_2019_2

Jaro klepe na dveře! Teploty na teploměru konečně stoupají i nad 10°C, země se probouzí. Probuďte i svůj šatník  novými kousky a jarními barvami. Novinky mezi kabelkami dorazily do našeho e-shopu a budou postupně přibývat.

První jarní novinky si představíme na následujících řádkách a ukážeme si, jak je stylizovat a kombinovat. Buďte hlavní postavou "WOW" momentů. Žena potřebuje správné boty a kabelku a dobije svět! Boty pro sebevědomí krok a kabelku, aby měla kam ukrýt všechny své tajné zbraně.

 

Jaké kabelky a barvy jsou HOT-HOT pro jarní měsíce 2019?

 

Zářit jako jarní paprsky

budete nepochybně se žlutou kabelkou. Žlutá je veselá barva. Krásně vypadá s bledě modrou (baby blue) a denimem nebo třeba celo-černým outfitem (all black everything). Hezky žlutá ladí také ke květovanému vzoru, který je pro jarní měsíce jako stvořený. Pokud se nebojíte odvázat se, oblečte žlutou kabelku ke světle růžovému outfitu. Tahle kombinace nás baví a budete nepřehlédnutelná! Jste ochotná riskovat, ale ne zase tolik? Jednoduchý outfit doplňte žlutou kabelkou a rudou rtěnkou a/nebo rudým lakem na nehty - tohle je kombinace přímo božská!

žlutá2

Zdroj: Pinterest, www.pinterest.com

TIP: Potřebujete poradit s kombinací barev? Jaké barvy se krásně doplňují a co se naopak "tluče"? Masterem barevného spektra může být každý z nás, mrkněte na náš BAREVNÝ ČLÁNEK.

 

Kožená crossbody kabelka Bindy žlutáKožená kabelka Valerie hořčicově žlutáKožená kabelka Miriama hořčicově žlutá

Kožená mini kabelka Eliana hořčicově žlutákozeny batuzek zula horcicove zlutykozena prosivana kabelka stacy horcicove zluta

 

Zajímavé vzory 

Vzory jsou zase "in". Tygrovaný vzor, který se zdál být navždy pryč, se vrátil a je všude. S ním se o slovo hlásí i vzor hadí kůže a další. Jste příznivcem této módy? Trendy 2019 budou vaše! Blaire nezahálí a doplňuje zásoby. Vyberte si svojí vzorovanou favoritku a vnese fashion week do ulic. You go girl!

Kožená kabelka Michelle koňakově hnědáKožená kabelka Rocca černáKožená crossbody kabelka Sharon fango

 

Hadí vzor se snadno kombinuje téměř s každou barvou. V závislosti na barvě kabelky, pak přizpůsobte zbytek outfitu. Může to znít jako pravý protimluv, ale i hadí vzor může utvořit neutrální outfit. Inspiraci nabízíme níže.

snake

Zdroj: Pinterest, www.pinterest.com

 

Jaro v komfortní zóně

Je vám vcelku jedno, jaké je roční období, protože si v každém měsíci roku najdete způsob, jak unosit své milované neutrální kousky? Stojíte si za svým a toho si v blaire ceníme stejně jako kreativity a odvahy riskovat. Neutrální barvy mají totiž jednu nespornou vlastnost, kterou z barev prostě nevyždímáte. Hodí se naprosto ale naprosto ke všemu! Řeč je o černé, tělové, béžové, krémové, bílé nebo třeba tmavě hnědé. I takové novinky máme. Jakou neutrální jarní kabelku si vyberete letos?

Kožená kabelka Matilde béžováKožená kabelka Armei černáKožená kabelka Meda taupe

Kožená kabelka Leticie černáKožená kabelka - batůžek Zaira béžováKožená kabelka Alessia černá

 

Nebojte se ani celobéžových a celobílých outfitů nebo kombinace různých odstínů stejné barvy. Působí to upraveným dojmem a je to neskutečně elegantní!

beige

Zdroj: Pinterest, www.pinterest.com

 

Jaro podle chlapa

Nezapomněli jsme ani na pány! Naopak - rozšířili jsme pánský sortiment. Udělejte mu radost novou taškou do práce, posilovny nebo na cestování. Máme také cool kožené batůžky, které skvěle vypadají a vydrží. Pánové prý preferují praktičnost před vzhledem. Přiznejte si, pánové, že i vám záleží na tom, jak vypadáte. A na detaily je citlivé i vaše oko...

Pánské kožené crossbody Ricardo koňakově hnědéPánské kožené crossbody Giovanni černéKožené crossbody Simon koňakově hnědé

Kožený batoh Lioness hnědýPánské kožené crossbody Milano hnědé6296 pansky kozeny batoh zulio cerny

 

Krása plyne zevnitř

Krása a to, zda se cítíte dobře, vychází zevnitř. Ve zdravém těle - zdravý duch! Nezapomeňte ani na jaře pečovat o své tělo, pleť i duši. Citron a zázvor se postarají o pevné zdraví, probuzení a energii. Med je zdravým cukrem. Ten tělo v určitém množství vyžaduje, především to ženské, že dámy... :-) Magnézium přispívá k psychické pohodě a správné vitalitě těla i mysli. Dostatek spánku je v dnešním světě spíše výsadou než pravidlem. Dejte ale tělu tolik odpočinku, kolik si žádá. Poslouchejte své tělo, to vám nejlépe řekne, co opravdu potřebuje. 

ecac3fdc6207dfb61b54f74a5a6bc7d9

Zdroj: Pinterest, www.pinterest.com

Na pleť si udělejte domácí pleťovou masku z medu a avokáda. Avokádo se postará o prevenci vrásek, vypnutí kontur obličeje. Med je nejlepší hydratací a regenerací, jakou můžete pleti nabídnout. Salátová okurka pomáhá s opuchlinami a váčky pod očima. To se v období alergií bude hodit. Pokud bojujete s pupínky, připravte pleti masku s bílým jogurtem. Dobrým bojovníkem proti pupínkům je také rozdrcený aspirin. Máte pocit, že je vaše pleť po zimě a chladných měsících mdlá? Udělejte si jemný peeling z třtinového cukru a medu (to pomůže i s exfoliací rtů) a poté naneste domácí masku s citronem, ten vám pomůže i s pigmentovými skvrnami. Nebojte se a opatrně testujte, co vaší pleti vyhovuje a na co reaguje nejlépe. Příroda skrývá hotové zázraky a některé máte už doma v ledničce. :-)

 

Přejeme vám krásný vstup do jarních měsíců!

Nikola, blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze