Trendy kabelky pro rok 2019

trendy kabelky pro rok 2019

Zima se nám sice během posledních týdnů ukázala v plném světle, avšak únor je krátký. A jaro se pomalu ale jistě blíží. To znamená, že bychom se měli podívat, co nám během následujících měsíců přinese svět módy. Být připravena je totiž základ úspěchu. Dost možná bude jaro opět tak krátké, jak to v posledních letech bývá dobrým zvykem a my přeskočíme rovnou do léta. Pojďme se podívat, co nám módní nebe sesílá na následující sezónu. Poté sami posuďte, zda budete trendy následovat nebo zůstanete věrná svým oblíbeným a důvěryhodným vzorům, tvarům a barvám.

 

Jak vypadají nejnovější trendy kabelky?

 

Mini, mini, mini

Malé kabelky se přihlásily o slovo v průběhu minulého roku a nevzdávají se svého místa na výsluní. Naopak. Posilují svou pozici. Mini kabelky do ruky, kolem pasu v podobě comebacku ledvinek nebo přes rameno. Mini kabelky jsou zkrátka in a pro následující módní sezónu jaro/léto 2019 jsou must-have. Malá kabelka je krásným doplňkem, skvělým způsobem, jak dodat každému oblečení barvu. Zároveň vám dopřeje ten slastný pocit volných rukou.

Blaire doporučuje barevnou verzi mini kabelky, kterou oživíte černý kabát i letní šaty.

Kožená mini kabelka Bonita světle zelenáKožená crossbody kabelka Franca fialováKožená crossbody kabelka Daria béžová

 

 

Chlupaté kabelky

Jako polštářek jsou heboučké plyšové a chlupaté kabelky. Mezi trendy kabelkami je v současnosti také kabelka s kožešinou. Ať už prošívaná, barevná nebo se vzorem. Měkkounká kabelka je zkrátka na hot listu 2019! Nebojte se jich! Mohou snadno působit jako něco, co je absolutně mimo vaší komfortní zónu, přesto jim dejte šanci. Těm, které rády experimentují, zkoušejí všemožné trendy nebo se rády nechají inspirovat, přináší "chlupatá" kabelka možnost zkusit něco zcela nového a držet tempo s aktuálními trendy. 

Blaire doporučuje:

Kožená kabelka Kelly hořčicově žlutáKožená kabelka Kelly zelenáKožená kabelka Kelly červená

 

Kabelka jako taška, taška jako kabelka

Taková novodobá shopper kabelka. To jsou nyní všudypřítomné "pytlíky". Lépe řečeno kabelka, která vypadá jako pytlík. :-) Jsou prostorné, praktické a hezky se nosí. Pro dámy, které mají rády decentnost za každých okolností, doporučujeme "pytlíkovou" kabelku v černé barvě. Dodá vám ten "trendy módní" element, ale zároveň zůstanete v decentní zóně. 

Inspirace na prahu trendů a decentnosti:

Kožená kabelka Elena koňakově hnědáKožená kabelka Linna fangokozena kabelka nita bila

 

 

Kabelka se vzorem

"Hroší" vzor, tedy jako "hroší kůže". Ten dodává kabelce na luxusnosti a zajímavosti, zároveň působí velmi trendy. Lesklý povrch kabelky s hroším vzorem vám zaručeně pomůže pozvednout váš outfit na další úroveň. Velmi hezky vypadá například v červené, temně zelené nebo tmavě hnědé barvě.
 

Kožená kabelka Iris hnědáKožená kabelka Loredana černáKožená crossbody kabelka Sharon fango

 

 

Ledvinky

Ledvinky si své postavení drží. Mini kabelky na řetízku, které vypadají jako pásek, jsou neuvěřitelně praktické a neuvěřitelně trendy. Každý, kdo v módní světě něco znamená, měl za poslední rok jisto-jistě kolem pasu ledvinku. Nebojte se a vyberte si barevnou variantu ledvinky - zazáříte! Na jarní oslavy a letní festivaly, je ledvinka k nezaplaceni!

Kožená crossbody ledvinka Tracy zelenáKožená crossbody ledvinka Nadine koňakově hnědáKožená prošívaná ledvinka Ferrie růžová

Kožená crossbody ledvinka Merle vínově červenákozena crossbody ledvinka tamra olivove zelenaKožená crossbody ledvinka Zamila modrá

 

Třásně

Mezi módní trendy na poli kabelek se už pěkně dlouho drží kabelky s třásněmi. Jsou skvělým kouskem na jaro i léto. Letní festivaly jsou třásní plné! Na podzim je kabelka s třásněmi zase krásným doplňkem k oživení podzimních outfitů i počasí. S třásněmi zazáříte na fesťáku během léta i v září a říjnu, než začne zase zima. Třásně během posledních let dokázaly, že jen tak nezmizí. Investovat do kabelky s třásněmi proto není vůbec špatný nápad.

Kožená crossbody kabelka Frey béžováKožená mini kabelka Erin růžováKožená kabelka Kelly zelená

 

 

Blaire moodboard

...aneb co inspirovalo během posledních dní tým blaire.cz? Inspirace je denně kolem nás. Trendy a módní vkusy se různí dle místa, ve kterém žijete, jakými lidmi se obklopujete a co vás tzv. chytne za oko. Každého zaujme něco jiného. Co je pro jednoho nepřehlédnutelné, je pro druhého všední či dokonce neviditelné. Nabízíme vám tedy výběr toho, co v první polovině února zaujalo nás. Třeba vám poskytneme zdroj inspirace pro následující dny. :-)

inspoboard

Zdroj fotografií: Pinterest

 

Ať už jste během zimy ve svém živlu nebo se modlíte za příchod jara už v prosinci, nezapomeňte, že každé období má své světlé stránky i nevýhody. Taky, že nic netrvá věčně. Roční období se starají o proměnlivost a díky tomu se nikdy nenudíme. Kdyby nebyla zima, nevážili bychom si sluníčka a naopak.

Krásný únor!

 

Nikola, blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze