JARNÍ BAREVNÉ KABELKY - inspirujte se celebritami | SPECIÁL BLAIRE

BLOG šablona

S dubnem přišlo nefalšované jaro! Sluneční paprsky získaly na své síle, teploty tančí kolem 20 °C. Odhoďte kalhoty, zbavte se ostychu a ukažte se světu v barvách! Jaro je krásné, svět se vybarvuje, všechno kvete a začíná se probouzet ze zimního spánku. Vše je veselejší, krásnější...a nic není nemožné. Jarní měsíce jsou ideální příležitostí, jak se zbavit strachu z barev. Vždyť vše kolem nás je barevné. Jste-li milovnice barev, pusťte se do toho a rozhodně si neberte servítky. Pokud naopak s barvami válčíte a žijete spíše v neutrální zóně, dejte na jaře barvám šanci. Blaire se vám v následujících řádkách pokusí ukázat, jak zakomponovat barvy do vašeho šatníku - snadno a rychle. Poté sama rozhodněte, jste-li:

Level 1 "barevná začátečnice"

Level 2 "barevná milovnice"

 

ŽLUTÁ JAKO SLUNCE

"Barvy země" nejsou jen hnědá a zelená. Náš svět je (když máme štěstí) zahalený do slunečních paprsků. Díky slunci je vše hezčí a pozitivnější. Oblečte žluté šaty, rozsviťte kancelář žlutým sakem nebo žlutým kostýmkem. Dejte šanci žluté halence nebo sukni. Nebojte se žluté kabelky, která rozzáří každý (byť celočerný) outfit. Oživte svůj oděv žlutým páskem nebo náušnicemi. A co zkusit pastelově žlutý lak na nehty? Způsobů, jak zakomponovat žlutou barvu do šatníku, je mnoho. Vyberte si ten, který je pro vás nejpřijatelnější a "oblečte slunce"! 

S čím kombinovat žlutou?

Level 1 - Krásně se doplňuje s bílou nebo černou. Džíny, džínová sukně nebo kraťasy a jakýkoliv další denim vás nikdy nezklame.

Level 2 - Žlutá si skvěle rozumí také s růžovou nebo fialkovou. Bát se nemusíte ani kombinace s modrou nebo červenou. 

 žlutá_1

Zdroj: Pinterest

 

ZELENÁ JAKO TRÁVA

Barva tak přirozená a přitom poměrně těžká na to, aby ji člověk snadno zakomponoval do šatníku. Zelená je ošemetná, ale pokud se to povede, může vzniknout krásný a zajímavý outfit.

Level 1 - Zelená kabelka. Kabelka je nejjednodušším způsobem, jak nosit zelenou a jak "obarvit" váš šatník. Zelené kalhoty. Zelená bunda. Šaty nebo halenka se zeleným vzorem např. květované šaty. Khaki je takový malý "podvod" v zelené kategorii. Ale přesto - khaki šaty, košile nebo kalhoty, to je velmi sofistikovaný způsob, jak moci říci "oblékla jsem zelenou" (aniž byste musela "obléci zelenou" :-)). 

Level 2 - Zelené šaty. Zelená sukně. Zelené boty. Zelený kabát. Zelené šaty s červeným páskem. Zelené sako. Zelený overal.

 zelená

zdroj: Pinterest

 

MODRÁ JAKO NEBE

Modrá je dobrá. Už je to tak. Určitě se nebojte obláčkově modré, tzv. baby blue. To je barva pro jaro jako stvořená, něžná a zajímavá. V pastelově modré barvě můžete obléci téměř vše. Ať už je to kabelka (což je žhavý tip blaire!), šaty, overal nebo halenka. Krásně jarní je také lak na nehty v barvě baby blue. Baby blue zařazujeme do "level 1", jelikož je to barva jemná a snadno se zakomponuje do šatníku.

Do "level 2" v modré kategorii dáváme námořnickou modř. Na tu už musí být přeci jen více odvahy, protože je mnohem dominantnější než bledě modrá. V barvě námořnické modři můžete odít například šaty, top nebo třeba klobouk nebo kabelku. Krásně a sofistikovaně vypadají také modré boty.

Tip: Modrá vypadá krásně se slaměnými doplňky nebo červenou a oranžovou barvou.

P.S.: Modro-bílé pruhy a vzory se také počítají. :-)

modrá_1

zdroj: Pinterest 

 

NOVÉ BLAIRE KABELKY PRO JARO 2019

S jarem jsme pro vás nachystali nové módní kousky! Kabelky všech barev na vás čekají na blaire.cz. Na e-shopu přibylo hodně barevných kabelek, nových tvarů i vzorů. Máme lesklé kabelky, malé kabelky, prostorné kabelky i ledvinky! Několik BAREVNÝCH novinek naleznete níže pro inspiraci. Celý katalog si můžete prohlédnout ZDE.

Kožená kabelka Virginia fuchsiováKožená kabelka Valerie lahvově zelenáKožená kabelka Haidi vínově červená

Kožená kabelka Vanesa olivově zelenáKožená kabelka Rachel oranžovákozena crossbody kabelka clio horcicove zluta

 

Kožená kabelka Harper světle modráKožená kabelka Cornelia žlutáKožená mini kabelka Irma zelená

 

 

JAK KOMBINUJÍ BARVY NA JAŘE CELEBRITY? | BLAIRE INSPOBOARD 

Jaké barvy, jaké kabelky a jak kombinují celebrity? Inspirace celebritami má jednu nespornou výhodu. Dá se předpokládat, že na jejich módní výběry dohlížejí stylisté a lidé, kteří se v módní branži pohybují a umějí v tom chodit. Je tedy velmi pravděpodobné, že je to tzv. "správně". Nicméně stále platí, že cítíte-li se dobře ve svém těle a ve svém outfitu, budete zářit bez ohledu na to, co budete mít na sobě. A na detailech záleží :-)

Krásný start jara a dejte těm barvám šanci! Pojďme společně rozzářit svět :-)

Vaše Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze