Jak vypadá dokonalá kabelka na léto? | Malé barevné kabelky

Obrázek článku

Čím se vyznačuje dokonalá letní kabelka? Neomezuje její nositelku v pohybu a jejím rukám ponechává volnost. Řeč je o malé barevné kabelce, se kterou v létě zazáříte kdekoliv. V práci, v letním kině, na rande, na svatbě, zahradní párty, oslavě všeho druhu nebo až se vydáte s kamarádkou na Aperol do jedné z těch krásných zahrádek. Ať už ve velko nebo malo městě. A co teprve na dovolené nebo na fesťáku?! Malou barevnou kabelku můžete vzít v létě kamkoliv. Léto barvami jen hraje, tak se nebojte vytáhnout svá esa a ukázat se létu v barvách!

Odkaz na barevného průvodce vám přikládáme zde. Teď už se můžeme pustit do barevných kombinací, které se na stovky kilometrů vzdalují hranici zimní meze. Překročíme práh teploty 25 °C a podíváme se spolu do barevného světa letních měsíců...Jste ready dát černé sbohem?

 

 

Pravidlo 2 barev v létě neplatí

V létě je všechno jinak. Tempo se tak nějak zpomalí. Život je o něco hezčí, o něco jasnější, o něco lehčí (minimálně, co se vrstev oblečení týče). Se zvyšujícími se teplotami se zvyšují i důvody, proč odejít z práce dříve, proč se vykašlat na úklid domácnost a jet k vodě. DOVOLENÁ. A dovolená je od slova dovolovat, proto si v létě dovolte. Míchejte barvy, jak se vám zlíbí. Důležité je, abyste se cítila dobře. Ne, důležité je, abyste se cítila přímo skvěle! A od toho tu barvy a léto jsou. Aby do naší duše vnesly světlo, daly stop podzimní šedi a zimní pravidlům. Léto si rozumí s lehkou anarchií. Pusťte si anarchii do šatníku. Co se stane v létě, zůstane v létě. ;-)

Tipy na lehkou i těžší barevnou anarchii vám přinášíme níže...

 

JEN RŮŽOVÁ TO MŮŽE BÝT

Milujete růžovou a nestydíte se to přiznat? Přesně o tom mluvíme! Takže, go girl! Vezměte růžovou kabelku a vyrazte, kam vás nohy zrovna zavedou. Růžová mini kabelka vám dodá potřebnou špetku sebevědomí a přitom vám ponechá volné ruce a lehká ramena. Žádná velká zátěž není v létě vítána. Chyťte se za ruku toho, po kom toužíte a užít si společné chvíle. Se správnou dávkou šmrncu a energie. Růžová vpřed, dámy!

Zdroj: Pinterest 

 

PASTELOVĚ FIALOVÁ A SVĚTLE RŮŽOVÁ pro nováčky

Pro barevné nováčky je velmi přijatelná světle růžová nebo pastelové barvy. Bledě modrá, světlounká žlutá nebo pastelově zelená.

Kožená kabelka Resse pudrově růžováKožená crossbody kabelka Guiliana fuchsiováKožená kabelka Minerva pudrově růžová

Kožená kabelka Virginia fuchsiováKožená kabelka Romina růžováKožená kabelka Madison fuchsiová

 

LETNÍ OBLOHA = MODRÁ MINI KABELKA

Oslnila vás božsky modrá obloha, kde není ani mráček? Modré z nebe můžete mít na dosah ruky každý den. Doslova. Přidejte do svého šatníku modrou mini kabelku. Vaše obloha pak bude božsky modrá i ve dnech, kdy se sluneční paprsky schovávají za mraky.

Zdroj: Pinterest

Ano, je to jen kabelka, ale radosti musíme hledat v každodenních maličkostech. Kabelka, na druhou stranu, není pro ženu jen tak nějaká maličkost. Kabelka je velmi podstatná část jejího života. Když je vaše kabelka krásná, přináší vám radost, byť maličkou, kdykoliv se na ní podíváte. Lahodí vašemu oko, což těší vaší duši. A to to jde. Abyste byla šťastná, nejen v létě. Takže, může-li vám něco tak jednoduchého jako je barevná kabelka přinést kousek "barvy" do života...

Kožená kabelka Emilia tmavě modráKožená kabelka Ruth světle modráKožená crossbody kabelka Melisa tmavě modrá

Kožená crossbody ledvinka Sia modráKožená kabelka Sally modráKožená kabelka Massima modrá

 

ČERVENÁ MINI (KABELKA) 

Červená kabelka vyžaduje sebevědomí. O tom není pochyb. Malá červená kabelka potřebuje o něco méně sebevědomí. Pokud váháte, zkuste malou červenou kabelku, než si do šatníku červenou úplně pustíte. Letní měsíce přímo vyzývají k dobrodružství. A červená kabelka je na to ideální společnicí. Nenechte se zmást. Červenou mini kabelku můžete obléci i do práce. Potřebujete-li trošku jistoty v barevných kombinacích, začněte jednobarevným outfitem. Červená kabelka krásně hraje s béžovou barvou nebo khaki. Nebude takovým kontrastem jako například s černou nebo bílou. Avšak, máte-li odvahu, bílá a červená vypadají krásně!

Kožená kabelka Valerie červenáKožená kabelka Kelly červenáKožená crossbody kabelka Marina červená

Kožená kabelka Ruth červenáKožená kabelka Emily červenáKožená prošívaná kabelka Stacy vínově červená

 

 

 

 

 ZLATÁ A STŘÍBRNÁ

Pro ty z vás, které hledají něco jiného, ale barvy prostě nechtějí (ani po přečtení tohoto článku :-)), doporučujeme malou kabelku ve zlaté nebo stříbrné barvě. Lesk těchto odstínů není možné přehlédnout tak, jako barevnou kabelku. Zlatá a stříbrná mají to něco jiného - šmrnc. Ve spojení se zdravým sebevědomím a slunečními paprsky, zazáříte. A přesně to si blaire pro všechny ženy přeje...aby zářily! :-)

kozena kabelka emilia zlataKožená crossbody ledvinka Tamra zlatáKožená shopper kabelka Solange zlatákozena kabelka emilia stribrnakozena kabelka solange stribrnaKožená mini kabelka Bonita stříbrná

 

 

Zakázané není nic a povolené je vše. Nebojte se smíchat tři barvy, nebojte se více-barevných kousků oblečení, ani barevných kabelek. Nebojte se barev! A mějte krásné léto! <3

 

S láskou

Nikola a celý tým blaire.cz 

Zobrazit všechny recenze