LETNÍ VÝPRODEJ | Kožené kabelky se slevou až 30 %

Je tu období slev! Výprodej letních kolekcí s sebou nese skvělou příležitost, jak výhodně pořídit vaše oblíbené kousky. Na naše kabelky máme nyní slevu až 30%. Výprodej kabelek má oproti výprodeji oblečení jednu velkou výhodu. Ve slevě jsou kabelky, které nejsou omezeny obdobím. V sezónních slevách a výprodejích  oděvních kolekcí velmi často nenajdete to, co hledáte. Také znáte ten zákon schválnosti, že se vám líbí to, co zrovna ve slevě není? To protože, že ve výprodejích jsou kousky z kolekcí uplynulé sezony. Tedy aktuálně z té letní. Jenže vy už sháníte kousky na nadcházející babí léto a podzim. Známe to všechny. Kabelky mají v tomto velkou výhodu. Ve výprodejových kolekcích najdete kabelky všech barev, velikostí i stylů. A tak je pravděpodobnost, že si vyberete zrovna tu ve slevě vyšší. 

Dnes si kabelky rozdělíme dle období. Jako obvykle vám níže nabídneme stylingovou a stylovou vizuální inspiraci, jak vaši novou kabelku nosit.

 

Barevná mini na srpen, babí léto i jarní měsíce

Kožená crossbody kabelka Clio bíláKožená crossbody ledvinka Tamra hořčicově žlutáKožená kabelka Vilma fangoKožená prošívaná kabelka Flo červenáKožená crossbody kabelka Paulina zelenáKožená mini kabelka Veronica modrá

 

Outfity s barevnou nebo mini kabelkou

A s čím kabelku zkombinujete? Dokud je to na šaty, sukně a tenká ramínka, užijte si to. Později začněte přidávat vrstvy v podobě kardiganů délky dle libosti, džínových bund, křiváků atp. Nohavice vám začnou být dobrým přítelem, jakmile teploty klesnou. Nepodceňujte vzdušné materiály kalhot, které během babího léta oceníte. Stálicí a nestárnoucím základem jsou džíny a to nejen během babího léta. Skvělý přechodovým kouskem jsou i midi nebo dlouhé pletené nebo žerzejové šaty a sukně. Takzvané co-ord sety - tedy ladící spodek i vršek, například sukně a svetřík stejného stylu z lehké pleteniny. Ladící kostýmek nebo sako se sukní. Ach...

Zdroj: Pinterest

 

Velká kabelka na každé roční období

Ať je léto nebo zima, neoslní vás žádná jiná? Jste milovnice kabelky prostorné, do které dáte absolutně vše. Při odchodu z domova ji přehodíte přes rameno a máte jistotu. Jistotu a pocit bezpečí, že veškeré své cennosti máte stále s sebou. Chápeme. Proto jsme pro vás do výprodeje zařadili také velké kabelky různých barev a stylů, které jsou prostorné a stylové zároveň. Nedělejte kompromisy. Vybrali jsme pro vás několik barev, stylů i vzorů. Zda se budete držet klasiky, zkusíte něco nového nebo zařadíte do svého šatníku extravagantnější kousek, je jen na vašem uvážení.

Kožená kabelka Gilma béžovákozena maxi kabelka edda cernaKožená kabelka Antonia koňakově hnědáKožená shopper kabelka Jane olivově zelenáKožená kabelka Sarah pudrově růžováKožená kabelka Desiree bordó

 

Jednoduché a praktické outfity pro babí léto

Po létě mnoho z nás touží po jednoduchosti a pohodlí. Po zajetí do "normální" režimu a vzpamatování se z letní sezony. V létě je vše pomalejší, střídají se dovolené, studenti mají prázdniny. Je to takový dočasný režim, po jehož skončení mnoho z nás touží zajet do vyjetých kolejí a trošku se uklidnit. Zvyknout si na klasický pracovní režim a připravit se na před vánoční maraton. Nabrat sílu na nové roční období a konec roku. Proto jsou následující outfity jednoduché, pohodlné a praktické. Doplňte je kabelkou, kam se vám vejde vše potřebné a ulehčete hlavě i tělu ten podzimní re-start. 

A co by to bylo za blaire blog bez vizuální inspirace... :-)

Zdroj: Pinterest

 

Poslední šance

Některé kabelky máme už jen v jednom vydání. Ulovte si poslední kus za výprodejovou cenu. Někdy je fajn inspirovat se očima někoho jiného. Může nám to přinést inspiraci, utvrdit nás v nerozhodné chvíli nebo nás prostě tzv. nakopnout. Tady je blaire last minute výběr!

Náš výběr volá po babím létu a zároveň je připraven na podzim. Bambusové detaily a šátek dávají kabelkám letní nádech, černá barva je zároveň vhodná pro první ochlazení. Naopak žlutá mini crossbody je v souladu se sluníčkem horkých dní, které nás ještě čekají. Krémová shopper bag a bordó ledvinka jsou nadčasovými kousky pro spoustu příležitostí i rozmarů počasí.

Kožená kabelka Alissa šedákozena crossbody ledvinka dorian olivove zelenaKožená kabelka Loredana taupeKožená shopper kabelka Pegy béžováKožená kabelka Megan bordókozena prosivana kabelka stacy horcicove zluta

 

 

Zabodujete letos ve slevách nebo už čekáte na nové kolekce? Vyhraje touha a pokušení nebo se vydáte na cestu sebeovládání? My v blaire se přikláníme k malému zhřešení (little bag never killed nobody! <3) a pak vezměte útokem nové kolekce! Vždyť tento život žijeme jen jednou... :-)

Celou výprodejovou letní nabídku najdete ZDE.

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze