Outfity pro babí léto - na vlnách modré | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Kožená maxi kabelka Edda modráLéto pomalu končí, ale babí léto je před námi! Nevzdávejte se oblíbených letních kousků. Dodejte jim nádech září a přetvořte je tak, aby vás nezklamaly ani během chladnějších záříových dní. A tip na ideální doplněk oděvu babího léta? Modrá kabelka! Proč? Je jako džíny...hodí se ke všemu, dodá outfitu šmrnc, je zajímavá a univerzální i originální zároveň. Jak jednoduše a rychle vytvořit krásný a stylový outfit na září s modrou kabelkou? Jdeme na to!

Obrázek článku

 

Bledě modrá (baby blue)

Bledě modrá je něžná a zajímavá. Nepřehlédnutelná a zároveň decentní. To je výsada světlých a pastelových odstínů, dodají outfitu šmrnc, aniž by příliš křičely. A s čím vypadá bledě modrá kabelka nejlépe a to především během posledních teplých a prvních chladnějších měsíců? S džínama a bílým topem, s krémovým nebo černým overalem, se sakem, s květovanými šaty nebo třeba žlutou halenkou. Co se barev týče, minimalistická duše oblékne béžovou, bílou, černou, hnědou nebo šedou, případně některý z neutrálních vzorů. Hravá duše zase květovaný vzor, žlutou barvu, bledě růžovou nebo klidně oranžovou či další baby blue kousek. Krásně ladí bledě modrá kabelka také s kostkovaným vzorem a proužky.

babyblue

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Emma světle modrá9734-2_nhp-2844 Kožená crossbody kabelka Elida světle modrá

 

Výrazná modrá a kabelka se vzorem

Výrazně modrá kabelka se zaručeně postará o nepřehlédnutelný prvek každého outfitu. Nebojte se ani lesklého povrchu nebo povrchu se strukturou. K bílé ležérní košili, džísce nebo klidně khaki šatům bude sytě modrá kabelka božím elementem. Skvěle vypadá také se "zebřím" vzorem nebo s jinou kombinací černo-béžového vzoru.

2

Zdroj: Pinterest

Kožená shopper kabelka Pegy modráKožená crossbody kabelka Atene modrákozena kabelka noelle modra

 

Tmavě modrá 

Chová se jako černá, ale černá není. Černá je jedna z mála barev, kterým příliš nesluší. Ne že by se k sobě nehodily, ale jsou dohromady mdlé. Jakoby jiný odstín stejné barvy, nic si neberou, ale ani nedávají. Záleží ovšem na odstínu. Když je modrá kabelka přeci jen světlejšího tónu, černé naopak sluší. Na vizuální inspiraci pochopíte, co se krkolomně slovy snažíme vyjádřit. Tmavě modrá je nenáročná a skvěle vypadá téměř s celým barevným spektrem. Obzvláště sluší bílé a béžové. Šedé i hnědé, ale také žluté (pozor na odstíny a podtóny). Skvěle vypadá i s dalším tmavě modrým kouskem a džínami.

3

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Flossie tmavě modráKožená kabelka Resse tmavě modrákozena kabelka mira modra 

 

Co říkáte na modré kabelky? Dovedete si představit některý z modrých odstínů kabelky vzít do města, do práce nebo na večeři? Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z odstínů či tónů, noste je se zdravým sebevědomím a vírou, že když se dobře cítíte, dobře vypadáte. 

 

Těšíte se na babí léto?

Příjemné teploty, kdy Aperol na zahrádce má pořád to letní kouzlo a šálek horké kávy si vychutnáte bez "letního" potu na čele. :-) Každé období má něco do sebe, tak si z něj vezměte to lepší a užijte si každý měsíc naplno. Život je krátký, tak ať stojí za to! Radujte se z maličkostí a krásných chvil, ať už je chvíle hodinu nebo sekundu dlouhá...Ty drobné okamžiky radosti různé velikosti dělají život životem, dělají život krásným stavem. Ty drobné okamžiky se starají o spokojené bytí, šťastnou duši a zdravé tělo.

Mysl je všechno, nastavte si ji pozitivně. 

 

S láskou

Nikola, blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze