Trendy podzim/zima 2020 | Nová sezóna nová kabelka

Nová sezóna, nové roční období, nová garderoba a nové trendy! Podzim je tu a s ním i nová dávka módy! Co bude "in", co se bude nosit a co potkáte během podzimu a zimy na módních e-shopech a v kamenných obchodech? Letošní Mercedes Benz Prague Fashion Week je u konce. Mola i ulice byly v uplynulých dnech plné originálních a odvážných módních kombinací a outfitů. Co vévodí v barvách, jakými vzory a materiály se budou pyšnit nové módní kolekce? Pojďme se na to podívat! 

Regály a online katalogy budou plné...

Snímek obrazovky 2020-09-09 v 22.10.53 

Zdroj: Instagram Otakara Šenkýře @otakar.senkyr

Náš art director a začínající módní návrhář Otakar na letošním Mercedes Benz Prague Fashion Week. <3 Otakar má na sobě outfit Atelier Flannel (unikátní designerské kousky AF koupíte exkluzivně na blaire.cz).

 

Černá barva

Černá barva se letos hlásí o slovo. Aby ne..."černá je nová černá". Je elegantní a smyslná, tajemná a decentní. Umí být ale také výrazná a drsná, expresivní či ponurá. Černá má mnoho tváří, přesto je jednou z nejstabilnější módních prvků.

Sako, co-ords sety se sukní či kraťasy a sakové šaty

Když se odkloníme od barev a podíváme se do druhů oděvu, velmi výrazným elementem je letos sako a kostýmky. Sakové šaty, sakové co-ords sety, ať už v kombinaci kalhoty a sako, kraťasy a sako či sukně a sako. Vše ve stejném "kancelářském" vzhledu a nejlépe co-ord (pozn.aut. co-ord = ladící vrchní i spodní část outfitu). Černé, béžové, šedivé, tmavě modré, se svislými pruhy nebo kostkou...saka jsou zkrátka IN!

black suit

Zdroj: Pinterest

 

Hnědá

Blízko k černé má hnědá. I ta zaujímá své místo na žebříčku trendů pro letošní podzimní a zimní období. Obzvláště v kombinaci s koženým vzhledem. Takové hnědé kožené/koženkové sako či kabátek...

brown

Zdroj: Pinterest

 

Olivová

Olivová a khaki je další z barev, které byly pro podzim/zimu tak nějak stvořeny. Zkombinujte je s hnědým prvkem a je to 2v1.

 olive

Zdroj: Pinterest

 

Bílá a batika

I když bílá je spíše barva pro babí léto, na mole se objevovaly celobílé outfity i pro podzimní sezónu. Když totiž bílé saténové sukni nebo šatům přidáte pletený svetr na zahřátí, máte vyhráno. Street style outfity účastníků týdne módy daly zase návratu batice, nejlépe batikovaným co-ords outfitům. 

batika

Zdroj: Pinterest

 

Kožený vzhled - kalhoty a kraťasy

Ať už kožené nebo koženkové prvky mají letos také slovo. Kožené kraťasy v černé barvě doplněné černými silonkami a pleteným svetrem....ach. Hnědé kalhoty v koženém vzhledu s bílou halenkou, to jsou božské kombinace. 

brown and shorts

Zdroj: Pinterest

 

Volánky

Volánky na topech nebo šatech se také hlásí o slovo. Tip: Volánkové halenky vypadají skvěle s hnědými koženými kalhotami. Velmi nás zaujala také kombinace influencerky Alex Sedláčkové. Na pražský fashion week oblékla modrou halenku s volány a krémovou sukni. Zbytek outfitu byl minimalistický a velmi decentní. Motorkářské boty zase vyvážily něžnost topu. 

alexfw  

Zdroj: Instagram Alex Sedláčkové @alexsedlackova

 

Ledvinky a malé kabelky

Co se kabelkového světa týče, už nějakou dobu mu vévodí malé kabelky a ledvinky. Ty jsou prostě pořád cool a in. Obzvláště ty barevné nebo se zlatým detailem. Ty vedou. Ledvinky jsou na tom podobně, obzvláště oblečené crossbody nebo jako pásek. Tak dávají outfitu šmrnc a siluetu.

Kožená prošívaná kabelka Flo koňakově hnědáKožená prošívaná kabelka Flo černáKožená prošívaná kabelka Flo béžová

kozena crossbody ledvinka tamra cervena Kožená crossbody ledvinka Tamra vínově červenákozena crossbody ledvinka tamra fuchsiova

 

 

Ledvinky různých stylů a barev. Více na blaire.cz

 

Co budete letos nosit vy?

Zaujaly vás letošní trendy? Hodláte některé z nich následovat nebo se budete striktně držet své klasiky? V blaire věříme, že každý by měl být sám sebou a oblékat to, v čem se cítí svůj bez ohledu na trendy nebo názor okolí. Špetka soudnosti, zvážení dobře míněné rady nebo inspirace trendy neuškodí nikomu. Žijeme jen jednou, tak proč to nezkusit, proč trošku neexperimentovat a nedat své osobnosti více "tváří". Každý v sobě máme několik takových tváří a každá příležitost nám dává možnost jednu z nich pustit na povrch. Dejte život každému svému já. Jen to buďte vždycky vy, nehrajte si na něco, čím nebo kým nejste. To ale neznamená, že musíte být pořád stejná...

 

S láskou, Nikola 

Zobrazit všechny recenze