Využije dopravu ZDARMA už nad 1 000 Kč do PPL výdejních míst a Parcelboxů

Jak kombinovat bílou? | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Bílá barva je vždy elegantní a stylová. Její čistota a jednoduchost ji činí nezbytným prvkem v módě. Bílá je skvělá volba pro letní outfity, kdy zvýrazní opálenou pokožku a vytvoří svěží vzhled. Může být kombinována s různými barvami a vzory, což ji činí velmi univerzální. Bílá košile nebo halenka jsou klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Bílý kabát nebo sukně dodají outfitu sofistikovaný nádech. Přestože se bílá barva snadno zašpiní, stojí za to investovat do kvalitních kousků, které vydrží dlouho a budou vypadat skvěle. Stylové a elegantní kombinace oblečení s bílou barvou je vždy skvělou volbou. Možností je mnoho, stačí se inspirovat a vytvořit si vlastní stylové kombinace s bílou barvou.


BÍLÁ A ČERNÁ 

Kombinace černé a bílé barvy je klasická a elegantní. Kontrast mezi těmito dvěma barvami přináší do prostoru dynamiku a styl. Černá symbolizuje sílu, eleganci a tajemství, zatímco bílá evokuje čistotu, světlo a jednoduchost. Tato kombinace je často využívána v designu interiérů, módy i v grafickém designu. Zároveň je velmi univerzální a snadno kombinovatelná s dalšími barvami. Černobílá paleta může působit moderně, sofistikovaně nebo dokonce minimalisticky, vždy záleží na kontextu a použitých prvcích.

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Savina černáKožená crossbody kabelka Addie černáKožená crossbody kabelka Briaga černá

 

BÍLÁ A MODRÁ 

Modrá a bílá jsou kombinací, která evokuje klid a čistotu. Modrá barva symbolizuje klid, důvěru a stabilitu, zatímco bílá barva je spojena s čistotou, nevinností a světlem. Kombinace těchto dvou barev vytváří harmonický a osvěžující dojem. Použití modré a bílé může být elegantní a stylové, přičemž obě barvy mohou být snadno kombinovány s dalšími odstíny pro různé efekty a nálady.

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Emma světle modráKožený batůžek Clea modrýKožená kabelka Giada modrá

 

BÍLÁ A ČERVENÁ

Kombinace červené a bílé barvy vytváří silný vizuální kontrast, který přitahuje pozornost a dodává energii. Červená symbolizuje lásku, vášeň a sílu, zatímco bílá evokuje čistotu, nevinnost a klid. Použití těchto dvou barev ve správném poměru může vytvořit elegantní a moderní vzhled. Červená může být použita jako hlavní barva s bílými akcenty nebo naopak bílá může sloužit jako základ s červenými prvky. Díky svému kontrastu a výraznosti působí tato kombinace dynamicky a živě.

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka - batůžek Rosan červenýKožená kabelka Giada červenáKožená crossbody kabelka Jolla červená

 

BÍLÁ A RŮŽOVÁ

Kombinace růžové a bílé barvy vytváří elegantní a romantický vzhled. Růžová symbolizuje něhu a lásku, zatímco bílá přináší čistotu a svěžest. Tyto barvy dokonale doplňují jeden druhého a vytvářejí harmonický kontrast. Růžová může být použita jako hlavní barva s bílými doplňky nebo naopak. Tento barevný mix je ideální pro svatební události, romantické večery. Kombinace růžové a bílé působí uklidňujícím dojmem a dodává prostoru jemný a svěží vzhled. Nechte se unést tímto kouzelným spojením barev!

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Felity pudrově růžováKožená crossbody kabelka Lora fuchsiováKožená mini kabelka Nicola růžová

 

BÍLÁ A ZELENÁ

Kombinace zelené a bílé barvy vytváří harmonický a osvěžující vizuál. Kontrastní spojení těchto barev může evokovat pocit klidu a přírodního prostředí. Zelená symbolizuje přírodu, život a harmonii, zatímco bílá reprezentuje čistotu, světlo a jednoduchost. Společně vytvářejí moderní a čistý vzhled, který je vhodný pro různé typy prostředí a stylů.

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Sabina zelenáKožená kabelka Emily lahvově zelenáKožená kabelka Valerie petrolejová

 

S láskou,

Blaire.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze