Jak vypadá moderní kabelka?

Jak vypadá moderní kabelka?

Pojďme si tedy říci několik bodů, které tuto záhadu objasní. Snad :)

S moderní dobou a millennials vstupuje čím dál výrazněji do popředí MINIMALISMUS. Čisté linie a neutrální barvy, struktura a pevný tvar. To jsou hlavní znaky minimalistické kabelky.

BARVY. Červená, vínovábledě modrá, světle růžováhořčicová, námořnická modř, khaki atd. V podzimních a zimní měsících máme tendenci chránit se před nepřízní počasí tmavšími neutrálními barvami. Výrazným elementem v podobě barevné kabelky dodáte oděvu na zajímavosti.

 

Kožená kabelka Megan šedáKožená kabelka Natalia hnědáKožená kabelka Daphne šedáKožená kabelka Genevieve vínově červenáKožená kabelka Ruth oranžováKožená kabelka Shea koňakově hnědá Kožená kabelka Nancy modráKožená kabelka Harper zelenákozena crossbody kabelka clio horcicove zluta

 

 

 

Co se STYLu kabelky týče, rozmohly se menší kabelky crossbody. Tento styl je pohodlný a praktický na vycházky, pobíhačky po městě a úřadech, na párty, do kina či kávu s kamarádkou. Zkrátka vždy, když nepotřebujete někam schovat notebook, diař, termosku s kávou a pracovní dokumenty.

Pro odvážné zažívá comeback “LEDVINKA”. Respektive její moderní verze, nosí se buď klasicky kolem pasu nebo jako crossbody. Inspirovat se můžete u bloggerů či celebrit.

Styl RETRO je díky nebo navzdory svému názvu “in” snad navěky věků. Retro brašny jsou paradoxně také “moderní” záležitostí.

BATŮŽKY zažily v posledních pár letech také znovuzrození. Vymanily se ze stínu školní brašny a získaly nových rozměrů. Jsou cool, praktické a prostorné. Využijete je podobně jako crossbody. Tady dávejte jen větší pozor na typ batůžku a místo a druh události, na který ho vezmete.

Kožený batůžek Manuela světle modrýKožený prošívaný batůžek Lauren vínově červenýKožený batůžek Tabby bordó

,Kožený batůžek Tamira olivově zelenýKožený batůžek Rianna koňakově hnědýKožený batůžek Alcina béžový

 

Nad vším zmíněným stojí KVALITA. Rozmanitost možností, které dnes máme, s sebou přinesla “rozmanitost" také do kvality. Dá se koupit levno, kvalitně i draho, v různých poměrech a kombinacích. Někdy kvalita ceně odpovídá, jindy bohužel nikoliv.

Dávejte pozor, ať nekoupíte zajíce v pytli. :)

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze