Hnědá | BAREVNÉ SÉRIE BLAIRE

Obrázek článku

V rámci barevných sérií jsme už probrali velkou část barevného spektra. Nějakým záhadným způsobem jsme se ale ještě pořád nedostali k poměrně základním odstínům. A to hnědé a koňakové. Pojďme si je tedy představit a nakombinovat v období, kdy je to aktuální. Chladné počasí nahrává tmavým odstínům. Nezůstávejte jen u černé, hnědá také leccos odpustí a působí zajímavým dojmem. Občas je příjemnou změnou, která vás zároveň nenutí k velkému výstupu z komfortní zóny. Tam, obzvláště v zimě, rádi zůstáváme. Většinou ale za hranicemi "pohodlí" objevíme něco, co nám otevře oči a rozšíří obzory. Naše hranice se rázem posunou a my nechápeme, že jsme doposud o této možnosti nevěděli. Ba co víc, jak jsme mohli žít bez ní. Takže...co pro nás hnědá má a co nám nabízí?

 

STYLOVÝ KOMFORT 

Tón v tónu - HNĚDÁ a krémová

Kožená kabelka Elena koňakově hnědáKožená kabelka Armei tmavě hnědáKožená kabelka Adelia koňakově hnědá

Kožená kabelka Lavinia koňakově hnědáKožená kabelka Iris hnědáKožená kabelka Ramona koňakově hnědáKožená kabelka Bille koňakově hnědáKožená kabelka Margery hnědáKožená kabelka Daphne koňakově hnědá

Hnědá je stylová, má šmrnc, je decentní a sofistikovaná. Hnědá kabelka, hnědé kozačky, hnědý kabát nebo třeba sukně. To je detail, který celý vzhled a outfit ozvláštní a dá mu trochu té "fashion". Když se řekne hnědá, představím si hnědé kalhoty nebo vysoké hnědé kozačky na hranatém (akorát vysokém) podpatku, obohacené pleteným svetrem v krémové barvě. Celohnědý kostýmek nebo krémový péřový kabátek a hnědou kabelku. Něco pohodlné a stylového zároveň. Jednoduchost se sofistikovaným detailem, který jednoduchý outfit rázem posune o stupínek výše. Ráda bych vám svou představu předala, ale slova na to stačit nebudou. Proto prosím mrkněte na koláž níže. Hnědá a krémová nebo bílá, to je zimní outfit snů...pojďte se se mnou zasnít ve vizuálním doprovodu.

 

JEN RŮŽOVÁ TO MŮŽE BÝT

HNĚDÁ a růžová

Růžová patří nejspíše mezi jednu z nejoblíbenějších barev žen. Některé odstíny růžové vypadají s hnědou barvou opravdu krásně. Je to kombinace, ze které jde vřelost, teplo a klid. Když oblečete růžový svetřík nebo top a doplníte ho o hnědé kozačky, nepochybně zazáříte. Troufnete-li si i na sytě růžovou v kombinaci s hnědou, jen do toho.

Zdroj: Pinterest

 

NESTÁRNOUCÍ KLASIKA

HNĚDÁ a černá 

Když spojíte dvě základní barvy, nemůžete šlápnout vedle. Je téměř zbytečné jmenovat kombinace. Přistoupíme proto rovnou k vizuální inspiraci. 

Zdroj: Pinterest

Tip: I celočerný outfit během nejdepresivnějšího dne, kdy se cítíte absolutně příšerně, podtrhne hnědá šála, věřte mi. 

Kožená kabelka Gea koňakově hnědáKožená kabelka Cornelia koňakově hnědákozena kabelka s retizkovym popruhem tecla konakove hneda

 

 

ZAJÍMAVÁ KOMBINACE

HNĚDÁ a zelená

Temně olivově zelená vypadá s hnědou velmi stylově a odvážně. Přitom nevyčnívá a neprovokuje. Olivově zelená je navíc perfektní odstín pro aktuální období a zajímavý detail, který zimu oživí aniž by ji narušoval.

Zdroj: Pinterest

Kožený batoh Gemma koňakově hnědýKožený batůžek Rianna koňakově hnědýKožený prošívaný batůžek Lauren koňakově hnědý

HNĚDÁ a červená

Jako třeba červená. Pokud ovšem máte odvahu a milujete červenou, i ta je v kombinaci s hnědou velmi sofistikovaným outfitem. 

Zdroj: Pinterest 

 

NA DETAILECH ZÁLEŽÍ

Nezapomeňte, že v krásné kabelce nesmí chybět krásná peněženka.

Kožená prošívaná peněženka Zarina hnědákozena penezenka mona hnedakozena penezenka pina s kozesinou hnedo cerna

 

Krásný předvánoční čas!

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze