Jak na outfity nového desetiletí? | Vítejte v roce 2020!

Obrázek článku

Vstupte do nové dekády plní pozitivní energie a životního optimismu! "Nový rok, nové já" je už tak nějak klišé...Ale co takhle "Nová dekáda, nová fáze existence světa, nová kapitola světové historie nebo nová část života moderní populace, kterou se tak sebevědomě označujeme?" Nezní to tak nějak...neohraně? Dejme novému desetiletí šanci. :-)

Teď ale zpět do šatní skříně. Máte v ní kabelku nového desetiletí? Nová dekáda si žádá stylový oděv a kabelka je jeho základní součástí. Pojďme se mrknout, jaká kabelka je na zimní kvartál tou pravou, po té stylové i praktické stránce. Opět si rozdělíme kabelky podle toho, co v ní nosíte, jaké barvy preferujete a k jaké příležitosti se kabelka hodí. Dost řečí, jdeme na to! 

P.S.: Na konci článku na vás čeká několik přátelských rad, jak se nenechat pojmem "nový rok" otrávit a vytřít nové dekádě zrak! 

 

Každodenní kabelka do práce

Jaká by měla být? Pro většinu z nás asi praktická, prostorná a reprezentativní. Je dobré, když je uzavíratelná - nejen z bezpečnostního hlediska, ale také z toho praktického. Když tam máte zbytek svačiny (z minulého týdne), tak to nemusí kolegové, natož pak šéf, vědět. :-)

Tmavá

Ke všemu se hodí, netlačí vás ven z komfortní zóny, ulehčuje vaše rána. Nese vše, co potřebujete i to, o čem nevíte (třeba ta výše zmíněná svačina). Někdy v ní dokonce objevíte nový kosmetický produkt, protože ta rtěnka je tam tak dlouho, že zapomenete, že ji vlastníte. Kéž by to takhle fungovalo i s penězi...zapomněli bychom v kabelce pětistovku a za pár týdnů či měsíců bychom byli o 500 Korun českých "bohatší".

kozena kabelka gaila cernaKožená maxi kabelka Alanis taupeKožená kabelka Alissa šedáKožená shopper kabelka Jane olivově zelenáKožená kabelka Matilde koňakově hnědáKožená kabelka Bessie pudrově růžováKožená kabelka Megan šedáKožená kabelka Mirea oranžovákozena shopper kabelka solange zelena

 

Barevná

Na druhé straně stojí kabelka barevná. Ta zase oživý jakýkoliv outfit. Už nikdy tak nepůjdete prostě "all black". Barevná kabelka dá celočernému outfitu šmrnc a nádech fashion runway. Až budete brázdit ulice s barevnou kabelkou, budete se na prchavý moment cítit jako Carrie Bradshawová v Sexu ve městě, když si koupila nové boty od Manola Blahnika.

Kožená kabelka Flossie tmavě modráKožená kabelka Rocca lahvově zelenáKožená kabelka Janete vínově červenáKožená crossbody kabelka Melisa hořčicově žlutáKožená kabelka Virginia fuchsiováKožená kabelka Loredana zelená

 

Kabelka na zvláštní příležitosti 

Na události všeho druhu. Ať už se chystáte na večeři a drink, na výlet, do kina či divadla nebo na párty. Kamkoliv, kam se denní kabelka nehodí nebo by vás obtěžovala. Kdykoliv, kdy si chcete odpočinou, zrelaxovat nervy a dát rukám i zádům volnost. 

Kožená prošívaná kabelka Flo červenáKožená kabelka Cornelia koňakově hnědáKožená kabelka Romina tmavě hnědáKožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená kabelka Emily cyklámováKožená crossbody ledvinka Tamra zlatá

 

Nápady na zimní outfity, které zahřejou a udělají parádu 

Vrstvěte, noste čepice, zdobte šálou, kabelkou, náušnicemi a makeupem, to už známe. Pojďme se podívat na vizuální inspiraci od "žen z ulice". Jak vypadá zimní street style z různých koutů světa? Džíny na sto způsobů, silonky zahřejí dlouhé kabáty nebo kozačky v délce nad kolena, slušivé barety a čepice. Nezapomeňte na slušivé rukavice, protože není nic horšího než zmrzlé ruce. Navíc pokožka vám nepoděkuje v žádném věku, natož za pár nebo pár desítek let. Co se pleti týče, potřebujete výživu a ochranu, ne hydrataci (pozor: voda v buňkách zmrzne a popraská, způsobí vrásky a dál už to znáte). Hydrataci nechte na léto, teď chraňte, vyživujte a promašťujte :-).

5 tipů, jak si zachovat chladnou hlavu

čistou mysl a klid na duši.

1. Nedejte se. Tím, že se změní číslo, se změní jen číslo. Nechcete-li nic měnit, neměňte a nenechte nový rok, aby vás přesvědčil o opaku.

2. Změnit něco ve svém životě můžete kdykoliv bez ohledu na nový rok.

3. Považujte nový rok jako čistý štít. Nových 365 dní něčeho dosáhnout, ale také něco zkazit. A tak je to správně.

4. Nová kabelka nebo nový hadřík vás z té novoroční depky dostanou.

5. Za rok máte další šanci. :-)

 

Do nového roku vám Blaire ze srdce přeje,

ať stojí štěstí na vaší straně, ať je váš život plný lásky, radosti a úsměvu. Ať se sny stávají skutečností a přání a touhy extází, která projede vaším tělem jako blesk. Ať je intenzita bytí únosná, ale zároveň dost silná na to, aby vám šel sem tam mráz po zádech a vy jste si mohli pomyslet "ach, díky, že tohle mohu prožít". 

 

S láskou

Nikola, blaire.cz  

 

Zobrazit všechny recenze