Inspirace: Jak na stylově minimalistické outfity? | V jednoduchosti je krása.

Obrázek článku

Jste minimalistka? A jak se to pozná?

Máte ráda jednoduchý byť sofistikovaný oděv. Něco jednoduchého co přitom chytne za oko a zaujme. Hezké pojmenování pro TO má angličtina: "Simple with a twist". Tak přesně na takové outfity a ty "twisty" se dnes zaměříme. V jednoduchosti je totiž spoustu krásy a na detailech záleží. Oblékněte jednoduše pěkný outfit, který v sobě skrývá něco nepopsatelně sofistikovaného. Tak tedy jak na "twisty"...?

 

Počítejme, že základním stavebním kamenem jsou černá a bílá - jakožto nepostradatelné odstíny barevného spektra. A vše ostatní budeme pro účely tohoto článku stavět na nich. Základ tedy máme. Co dál?

 

Když základem je ČERNÁ

Nedáte na ní dopustit. Je to zkrátka vaše barva, cítíte se v ní bezpečně, pohodlně a sexy. Jste to vy. Oživte ji šperky. Zlaté nebo stříbrné prstýnky, náušnice, hodinky a náramky. Velmi dobrý přítelem bude také pásek se zlatou či stříbrnou sponou. A sázkou na jistotu je barevná či jinak výrazná kabelka. Hrajte si se vzory, materiály a střihy (například rozšířené nebo zkrácené nohavice kalhot, rozšířené rukávy u topu, roláky, "spadlé rameno"...). Černá vám nebude stát v cestě. Bílé tenisky, džínová bunda, velká béžová šála nebo zkuste barevně sladit boty s kabelkou (například v béžových tónech). To jsou detaily, které nepřekročí práh minimalismu a zároveň vám dodají šmrnc!

zdroj: Pinterest 

 

Když základem je BÍLÁ

Bílá s jednou z dalších neutrální, ale o malinko tmavších barev, to je kombinace božská, jemná, elegantní, sofistikovaná a ženská...minimalistická. To je "Simple with a twist". Ať už je řeč o zelenkavém svetru, béžovém nebo krémovém topu, bílých kalhotách nebo šedé kabelce či kabátu. Strukturovaný kabát a nedbale přehozená šála, doplněná bílými teniskami a minimalistickou kabelkou. To je outfit ze snu minimalistické mysli. Zde jsou slova málo, pojďme přejít k vizuální dávce inspirace.

zdroj: Pinterest 

 

Jak vypadá MINIMALISTICKÁ KABELKA?

Zbytečná "cinkrlata" a ozdoby jí nic neříkají. Chaotické kombinace barev nejsou nic pro ni, ale barvou nepohrdne (protože jednoduchým outfitům dělá třešničku na dortu). Má strukturu, má tvar, je jednoduchá a sofistikovaná, je funkční. Není jen černá, avšak přehnané barevné variace u ní nehledejte. Sofistikované odstíny nebo takové barvy, které rafinovaně doplní a oživí třeba bílý outfit (například žlutá kabelka) jí nevadí. Dává šanci různým materiálům a drobným detailům - kovové spony, zlaté úchyty, strukturované překlady na zapínání atp. Je svá, tak jako vy.

Kožená kabelka Virginia kouřováKožená crossbody kabelka Daria petrolejováKožená kabelka Emily koňakově hnědáKožená kabelka Nita bordóKožená kabelka Briana černákozena shopper kabelka solange bilaKožená crossbody kabelka Rossella olivově zelenáKožená prošívaná kabelka Tiziana červenáKožená kabelka Emilia tmavě modrá

 

 

 

Tak co, jste minimalistka?

 

S láskou 

NIKOLA, blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze