Valentýnský speciál: Červená | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Máme pro vás valentýnský speciál! Zaměříme se na barvu lásky - ČERVENOU. V rámci barevných sérií si posvítíme na kombinace se špetkou vášně (když se nám blíží svátek lásky). Pokud je Valentýn svátek, který ctíte, pak vás snad potěšíme několika tipy na valentýnské dárečky na konci článku. Pokud jste naopak striktně věrní 1. máji, máme pro vás kombinace a outfitovou inspiraci ve vášnivých barvách. A také bod 5. na konci článku. :-)

Tentokrát vezmeme vždy jeden výrazný prvek z šatní skříně a ukážeme si jejich outfitové kombinace a variace. Na jaké ohnivé outfity si troufnete?

Obrázek článku

Zdroj: Pinterest

 

ČERVENÝ KABÁT

Červený kabát je dobrým způsobem, jak obléci červenou, i když nejste zrovna její příznivec. Nemusíte kabátek nosit denně ani v něm být celý den. Kabát sundáte po příchodu dovnitř, takže se nestane, že by vás během dne začal rozčilovat - nestihne to. Může být vaším odvážným kouskem na večeře, do divadla či na jiné speciální příležitosti, kdy si troufáte vystoupit z komfortní zóny a tzv. se oháknout! Valentýn je skvělou příležitostí...

Červený kabát skvěle vypadá s celočerným outfitem, s džíny a bílým trikem. Dodá i tomu nejjednoduššímu oděvu sílu. Stylově ladit bude také například s červeným svetrem nebo pastelovými šaty. Červený kabát si bude rozumět s béžovou či pastelově růžovou kabelkou. Hezky ladit bude i s temně zelenou kabelkou.

Zdroj: Pinterest

 

ČERVENÝ SVETR

Pletené svetry, žerzejové svetříky, rolák, výstřih to V atp. Vyberte si svůj oblíbený střih a provedení, spojte s kalhotami nebo sukní. Červený svetr je stylový a zároveň vás zahřeje. Hodí se do práce i na víkendový výlet.

Tip: Když obléknete štrasovou nebo jinak lesklou sukni a červený rolák, nebo vysoké kozačky k pleteným červeným šatům, budete nepřehlédnutelná i po setmění. :-)

Zdroj: Pinterest

 

ČERVENÁ KABELKA

A konečně se dostáváme ke kombinacím, kde hraje hlavní roli červená kabelka. Kabelka je důležitější součástí šatníku, než by se mohlo zdát. Je vidět. Flek na košili s trochou vynalézavosti skryjete, prasklé ramínko u šatů s trochou zručnosti také, s dírkou na sukni si také poradíte, i když už to bude oříšek. Nicméně utržené poutko kabelky nebo odřený povrch se jen těžko maskuje. Možná zpovzdálí někoho ošálíte, ale zblízka to nezakryjete ani náhodou...Červená kabelka je naprosto klíčovým doplňkem, který dodá i outfitu "džíny + tričko" naprosto nových rozměrů! Přesvědčte se v našem vizuálním doprovodu.

Zdroj: Pinterest

 

Kožený batůžek Tami červenýkozena crossbody ledvinka merle cervenaKožená prošívaná kabelka Tiziana červenáKožená crossbody kabelka Bindy červenáKožená kabelka Valerie červená Kožená kabelka Ruth červená 

 

 

Tipy na dárky k Valentýnu

Valentýnské potěšení pro toho, kterého milujete

1. Láska prochází žaludkem, nekomplikujte to, dejte si společnou večeři ve vaší oblíbené restauraci. Nezapomeňte na sladkou tečku (tu mimo restauraci <3).

2. Čokoládové pralinky. Roztékají se na jazyku, těší duši i tělo. Dejte si čokoládovou pralinku a pak sladkou pusu. :-)

3. Romantický pobyt ve dvou, aneb Valentýn je výbornou příležitostí, jak se odměnit. Máte důvod odjet a všeho nechat. 

4. Sexy prádlo váš protějšek překvapí, potěší a rozhodně ho ocení.

5. Dejte si pusu na PRVNÍ MÁJ a na Valentýna se prostě pomilujte, na oslavu lásky jako takové. Ovšem, máte-li zrovna chuť. V opačném případě Valentýn klidně směle ignorujte a pomilujte se den poté, den předtím nebo kdykoliv jindy.

Láska je o pocitu volnosti a souznění, o hádkách a usmířeních, o hezkých i špatných dnech. Láska je láska a láskou zůstává na Valentýna, ve prostřed pracovního týdne, na začátku roku nebo o Vánocích. 

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

 

Zobrazit všechny recenze