Buďte hvězda letních festivalů!

54a090bae10456d97b5de28752d163f8

Ať už si vysníte kteroukoliv z oblíbených letních společenských aktivit, potřebujete kabelku. Takovou, která pobere všechny nutnosti…pudr, rtěnku a mobil. Upřímně dámy…většina z nás tam bude potřebovat ještě nacpat kapesníčky, žvýkačky, taštičku první pomoci, antibakteriální mýdlo, parfém, powerbanku atd., však to všechny dobře známe. Většinu z obsahu kabelky sice vůbec nevyužijeme, ale jistota je jistota :))

Vlasy, make-up a outfit

Co dále dobře známe, jsou strasti spojené s mačkajícím oblečením, rozteklým make-upem a až moc „messy“ vlasy. Volte proto oblečení, které se tak nemačká a dá se nosit na více způsobů, například denim. Make-upem se nestresujte, schovejte nedokonalosti, oči oživte řasenkou a rty veselou barvou, tu můžete nanést i na tváře místo tvářenky. Do vlasů nastříkejte suchý šampon, ten jim dodá objem a oživí je. Načesat si je můžete dozadu a zafixovat lakem - tento look je perfektní pro vlasy, které už nejsou úplně čerstvé, ba naopak, lépe pak drží. Účes „slicked back“ je navíc sexy, působí upraveně, ale zároveň rebelsky. Culíky a drdoly jsou další jistota, vlasy vám během tance nepolezou do očí, a když náhodou zmoknete, nevadí. Efektním a nenáročným doplňkem jsou také výrazné náušnice.

 

coachella-street-style

 

Kabelka

Neméně důležitý je výběr kabelky. Ta může celý váš look oživit a dodat mu šmrnc nebo naopak úplně zazdít. I jednoduchý outfit – top, denimové šortky - oživí třásně, barvy a zajímavé tvary. Ať už zvolíte batůžek, crossbody kabelku nebo mini kabelku přes rameno, sáhněte po barvách. Žlutá, růžová, červená či metalické odstíny váš outfit rozzáří. Jako stvořené pro festivaly jsou také třásně! Ty dodají outfitu toho pravého festivalového ducha. Ideální je kombinace obou zmíněných – barevná kabelka s třásněmi. I pro ty z vás, co se jinak drží v neutrální zóně, jsou festivaly a léto ideálním časem z ní vystoupit a zkusit něco nového. Své decentní já nechte v práci, na festival se „vybarvěte“!

S Blaire kabelkou budete hvězda každého festivalu, ať už se odvážete při jejím výběru více či méně. My doporučujeme odvázat se více a tady je několik našich tipů! ☺

Nikola, blaire.cz

Kožená crossbody kabelka Marina červenáKožená kabelka Riana hnědáKožená kabelka s třásněmi Ania koňakově hnědá

Kožená kabelka Kelly zelenáKožená crossbody kabelka Frey béžováKožená mini kabelka Erin růžováKožená crossbody ledvinka Zamila bíláKožená kabelka Gea světle modráKožená kabelka Cornelia žlutá

 

 

Zobrazit všechny recenze