S Blaire na svatbu

clanek5 svatby

Svatba je příležitost, na kterou si chtějí obléci něco speciálního i hosté, především dámská část svatebčanů. Krásný oděv, ve kterém se budete cítit dobře celý den, je základ. Potřebovat budete bez pochyby také kabelku, která pojme vše potřebné, ale zároveň bude tak pohodlná a skladná, jako byste jí neměla. Nesmí vás obtěžovat při utírání slziček štěstí během obřadu ani během tance až do rána.

Důležité je také, aby vypadala hezky na fotkách a zbytečně nepřehlušovala zbytek outfitu, a nenarušovala harmonii na fotkách. Zkrátka, aby nebyla jako pěst na oko vedle něžné nevěsty. Fotografie jsou napořád, tak stojí za to, výběr celého looku důkladně promyslet. 

Nebojte se tedy sáhnout po barvách, ale jemných! Harmonicky a decentně budou působit všechny pastelové barvy, zlatá i stříbrná. S černou opatrně, ke světlým šatům bude příliš výrazná. Je-li váš outfit spíše v tlumených, tmavších barvách, pak může být černá kabelka možností. A naopak, oblečete-li světlé šaty, zvolte barvu více „tón-v-tónu“, tedy ne černou. Obecně řečeno - vyvarujte se velkých kontrastů. Na svatbě obzvláště, platí, že více je méně. Určitě se vyhněte křiklavým a neonovým barvám, které příliš vystupují z davu!

MG_5380xx

Místo na výsluní přenechte nevěstě a ženichovi. Zazářit můžete krásným outfitem a kabelkou i bez křiklavého elementu.
A osobnost se počítá vždycky. :-)

Potřebujete kabelku vhodnou na svatbu? Vaší favoritku hledejte ZDE: 

kozena kabelka emilia zlataKožená crossbody kabelka Latisha černá s hnědou kožešinouKožená kabelka Valerie bílá

Kožená mini kabelka Bonita stříbrnáKožená kabelka Emily fangoKožená crossbody kabelka Ophelia béžová 

Kožená crossbody kabelka Vanda fuchsiováKožená prošívaná kabelka Stacy bíláKožená kabelka Sally modrá

 

Zobrazit všechny recenze