Jak kombinovat barevnou kabelku?

Kombinování barevné kabelky je skvělý způsob, jak přidat do svého outfitu šťávu a osobnost. Pokud máte neutrální outfit, může být barevná kabelka skvělým způsobem, jak vzhled trochu zpestřit. Zde je několik tipů, jak toho dosáhnout:

Kontrastní barvy

Vyberte kabelku v jiné barvě než je váš outfit. Například, pokud máte na sobě černý outfit, zkuste kombinovat s kabelkou v živé barvě, jako je žlutá, oranžová, červená nebo modrá. Kontrastní barvy jsou ty, které se nacházejí na opačných koncích barevného spektra a vytvářejí silný efekt.


Zdroj: Pinterest.com 

Kožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená crossbody ledvinka Sia modráKožená kabelka Viviana fialová
Kožená kabelka Tulia bordóKožená kabelka Valerie oranžováKožená kabelka Phoebe žlutá

 

Barevná paleta

Zvolte kabelku, která je ve stejné barevné rodině jako váš outfit. Například, pokud máte na sobě hnědý outfit, zkuste kombinovat s kabelkou v odstínech hnědé nebo béžové.
Pamatujte si, že při kombinování barev ve stejné rodině je důležité vyvážit intenzitu a množství jednotlivých barev, aby se dosáhlo harmonického a příjemného vzhledu.


Zdroj: Pinterest.com 

Kožená kabelka Nella černáKožená kabelka Rachel koňakově hnědáKožená kabelka Genevieve šedá

 

Barevné doplňky

Kromě kabelky můžete přidat do svého neutrálního outfitu i další barevné doplňky, jako jsou náramky, náušnice nebo šátek. Pokud nosíte jednoduchý outfit v neutrálních barvách, může být barvený doplněk to pravé. Například k černému oblečení si zkuste přidat červený pásek nebo modré náušnice.


Zdroj: Pinterest.com 

Dámský hedvábný šátek Valentina s motivem růžovýKožené pouzdro zlatéRukavice Blaire lila

 

Pamatujte si, že kombinace barev je zábavným způsobem, jak vyjádřit svou kreativitu a osobnost skrz oblečení. Nebojte se experimentovat a vytvářet unikátní kombinace! Buďte odvážní a vyjadřujte se skrze svůj outfit!

S láskou,

Blaire.cz

 

 

Zobrazit všechny recenze