Jak na stylový a zároveň teplý zimní outfit? | Zimní kolekce kabelek

Máte také letní a zimní verzi kabelky? Některé z vás mají určitě ještě mnohem více verzí, jiné zase nosí jen tu jednu jedinou a to až do roztrhání. Ať už hledáte ideální kabelku na zimní měsíce nebo novou oblíbenou kabelku, kterou následující rok nesundáte z ramene...pro vás jsou tyto řádky. Stejně jako pro ty z vás, které hledají inspiraci podzimních a zimních outfitů. Dnes se pustíme do zimní, nejen kabelkové, inspirace a také si posvítíme na zimní kolekci!

Obrázek článku

 

V teple a stylově

Chladné počasí a nízké teploty napovídají, že podzim pomalu odchází a zima se blíží. Upřímně, v zimě si člověk někdy musí vybrat: Buď si oblékne něco super cool a super pěkného nebo bude v teple. Pojďme ale najít způsoby a ne výmluvy a uspokojit oba tyto požadavky. Ukážeme si, jak zůstat v teple a přitom vypadat dobře. Pravdou je, že v zimě je to těžší, ale ne nereálné.

Nejdůležitější je výběr správného materiálu oděvu, vrstvení a doplňky, které dobře vypadají a hřejí zároveň. Nejlepší přítelkyní je proto v zimě šála, různé pletené čelenky, barety a hezké čepice. Podceňovat se nevyplatí ani rukavice. A samozřejmě kabelka, ta je tu po celý rok, aby dodala outfitům tu správnou jiskru!

 

Svetr je základem zimního šatníku

Tak jako kvalitní svetr nezahřeje nic...tedy kromě lásky a svařáku (jehož období se pomalu, zato jistě, blíží!). Pokud nemáte ráda klasický rolák, elegantně a sofistikovaně vypadají dlouhé cardigany, které vypadají jako kabát. Výhodou je, že po příchodu z venku ho nemusíte svlékat jako kabát. Může vás hřát celý den a přitom budete vypadat skvěle. O tom že zahřeje není pochyb. Zpět v módě je také pletený krátký cardigan s knoflíky. Vizuální inspiraci přikládáme níže jako obvykle. Móda prochází tělem i duší a oči jsou hlavním módním konzumentem. Tak tedy něco pro ty oči...

Zdroj: Pinterest

 

Doplňky se postarají o parádu i v zimě

Šála, čepice, rukavice, šperky nebo make-up. To všechno jsou detaily, kterou jsou vidět i v zimě, když jste zahalená do několika vrstev teplého oblečení. Zimní měsíce obzvláště nahrávají šálám, čepicím a kabelkám. To jsou totiž výrazné doplňky, které navíc plní i důležitou funkci. Jsou spojením pěkného, praktického a když teplota tančí na bodu mrazu, tak i nepostradatelného.

NHP 2389Rukavice Blaire zelené s kožešinou NHP 2392

Velká šála dodá outfitu ten pravý zimní šmrnc a vás zahřeje. Nebojte se jednobarevných šál, kombinací tón v tónu ani vzorů nebo barev. Když vám bude v práci zima, hoďte šálu přes ramena, poslouží vám jako šik přehoz, který hřeje jako deka.

Zdroj: Pinterest

 

Kabelka je šperkem zimního outfitu

Kabelka je praktickou společnicí a ozdobou každého outfitu. Toho zimního obzvláště. Jednoduchý zimní kabát dostane výběrem správné kabelky rázem jiný šmrnc! Vyberte si takovou, která bude praktická svým provedením, rozvrženým a vhodná stylem a barvou pro vaši garderobu. Zimní kabelku se nebojte oživit kombinací materiálů - například kombinace broušené a hladké kůže, různými detaily v podobě spon, zipů nebo doplňků. Nebojte se ani zvolit některou z barev kromě černé. Vínová, hořčicová, tmavě modrá nebo tmavě zelená, hnědá, koňaková nebo šedá. Jak vidíte, možností je spoustu. Nová kolekce přináší mnoho variací, dejte si záležet, ať si vyberete takovou, která bude reflektovat vaši náturu, bude reprezentovat vás. Kabelka je odrazem její nositelky.

Velké kabelky jsou praktické, prostorné a stylové společnice na každodenní nošení.

Kožená kabelka Eliza šedáKožená kabelka Adelia fangoKožená kabelka Mirea vínově červená 

 

Malé stylové kabelky jsou víkendovou láskou pro ženy, které v pracovním týdnu preferují velké kabelky. Pro zastánkyně "čím menší, tím lepší" jsou láskou každodenní.

Kožená kabelka Emilia tmavě hnědáKožená kabelka Harper zelenáKožená kabelka Rachel oranžová

 

Zajímavé tvary, neobvyklá provedení a lesklý vzhled pro odvážnější dámy.

Kožená prošívaná kabelka Tiziana taupeKožená kabelka Cristina černáKožená kabelka Cristina černáKožená kabelka Nancy cyklámová

 

Nazapomeňte ani na ladící peněženku, která je v dobrém stavu a vypadá pěkně. Není nic horšího, než když z krásné kabelky vytáhnete při placení potrhanou peněženku. Co je uvnitř se počítá!

 

5 pravidel zimního šatníku

aneb rady a tipy, které, doufejme, ušetří váš čas před zrcadlem a sníží počet dnů, kdy budete mít kvůli špatnému výběru oblečení omrzliny 2. stupně.

 

 

1. Bez šály a rukavic ani ránu! Pořiďte si kabelku, do které se vám vejdou minimálně rukavice a čepice. Dejte je dovnitř a dokud se teploty opět nevyšplhají alespoň k 15 stupňům Celsia, nevyndavejte je.

2. Vrstvy, roláky, dlouhé rukávy a dlouhé svetry...buďte připravena, pak vás zima nezaskočí.

3. Doplňky jsou vaším nejlepším přítelem. Krásná kabelka, pletená čelenka nebo třeba hravé rukavice.

4. Imunita. Chraňte především své zdraví, to máte jen jedno. Prevence v podobě vitamínů a teplého oblečení je pro zimní měsíce více než dobrým nápadem.

5. Svařák, horká čokoláda, káva, čaj a další horké nápoje navodí kouzlo Vánoc a potěší vaše smysly i tělo. 

 

S láskou

Nikola, blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze