Nakoukněte za oponu focení nové kolekce | Backstage podzim/zima 19/20

BLOG šablona uprostřed

Pojďte s námi do backstage! Co se dělo za oponou během focení kolekce podzim/zima 19/20? Jste zvědaví? Tak přijměte naši pozvánku a pojďte s námi nakouknout do zákulisí. Tentokrát jsme se opět přesunuli ven a k focení využili krás naší české přírody. Na konci článku pro vás máme překvapení!

 5

Focení začalo výběrem správné garderoby, protože vedle krásné modelky, skvělé fotografky (v našem případě - fotografek - ahoj holky z Crea studio <3) je dobrá volba oblečení nepostradatelnou součástí každého focení. Děkujeme Ateliéru Flannel za poskytnutí krásných šatů.

Po tom, co jsme měli dostatek krásného oblečení, jsme se pustili do líčení. Nádherný make-up, vydržel i náročný výšlap na místo činu, má ho na svědomí Pavel Kortan. Pavle, díky! :-)

31

Naše cílová destinace byla pražská Divoká Šárka. Cesta byla dlouhá a krutá, ale i když Pavel nesouhlasil, ten výhled za to stál. A pokud ne ten výhled, tak výsledek nepochybně.

Modelku Katku můžete znát z našich předchozích fotografií. Již jednou se Blaire tváří stala. To ale pro focení v ateliéru. Jsme rádi, že nám svou tvář propůjčila i pro externí focení podzimní a zimní kolekce. Káťo, děkujeme ti za tvůj čas a skvělé pózování. Nevylekala tě "cestanecesta", ani "polenepole". :-)

7

Po tom, co jsme se s vypětím sil vyškrábali na místo určení, dali jsme si prostor to trošku oslavit. I malé úspěchy se počítají.

12

Klíčky od auta dostala ta nezodpovědnější, tedy Nataš, která drží celý tým v rovnováze. Bez ní by Blaire nebyla tam, kde je. <3

25

Pak už nic nebránilo, aby focení kolekce podzim/zima 2019/2020 započalo. Samar, jedna polovina Crea Studia a Otakar, ten který se stará (nejen) o vzhled blaire a má na svědomí všechny ty krásné vizuály, vše důkladně promysleli a spouště začaly cvakat.

Samar do toho dala opravdu vše. Myslíme, že po tomto fotícím dnu už nemusela na žádné pilates ani jógu. :-)

15

Třeba toto by se dalo s klidem přirovnat k poloze dítěte, co myslíte?

Samar ani Pavlovi nejde upřít odvaha. Některé záběry je stály opravdu mnoho vnitřního přemlouvání a poměrně vážný boj s výšinami. Byl to takový tanec na hraně.

41_1

Pauza na oběd. Velmi rychlá pauza na oběd....

49_1

Změna outfitu, rychlý "touch-up" makeupu a výměna doplňků. Pak mohla započít druhá vlna focení. Vítr nám hrál do karet, tedy alespoň, co se vlasů týče. Objem totiž dělá dojem!

30_1

Tady ale srandičky končí. Níže vám přinášíme první ochutnávku toho, co vás čeká dále. Jaké typy snímků v rámci této kolekce vznikly? Jsou fresh, jsou cool, zároveň jsou sofistikované, vyspělé a stylové. Přesně jako Blaire. Přesně jako Vy. <3

64

61

58

43

56

58

Modelka Katka pro blaire.cz s ledvinkou Tamra

Nesmíme zapomenout na Karol, druhou polovinu Crea Studia, která je autorkou krásných backstage fotek...proto na žádných není. Karol, my tě i tak vidíme! :-)  

 

Vlog z focení

A teď to slíbené překvapení. Oti se vydal na vlogerskou dráhu a celé focení pro vás natočil. Díky jeho odvaze a snaze vám můžeme přinést ještě lepší náhled za oponu a uspokojit přirozenou zvědavost lidské duše. Snad se vám bude video líbit nebo vám alespoň přiblíží, jak focení probíhalo.

Tady je:

 

Děkujeme!

Všem mnohokrát děkujeme za úsilí, které do focení nové kolekce vložili. Vám, našim zákaznicím a čtenářkám, od srdce děkujeme, že můžeme dělat to, co nás baví. Bez vás by to nemělo smysl. Doufáme, že se vám nové fotky budou líbit alespoň z poloviny jako nám. Těšíme se, co pro nás má budoucnost.

Krásný podzim. 

 

S láskou 

Vaše blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze