Hořčicová, barva podzimu | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Dnes si posvítíme na hořčicovou! Jednu z nejtradičnějších barev podzimu. Jak a s čím ji kombinovat, s jakými barvami si rozumí a s jakými naopak ne? Začneme pohodlnějšími nížinami, tedy kombinacemi blíže komfortní zóně a na konci se zaměříme na odvážnější kombinace. V neposlední řadě se zaměříme na hořčicové kabelky. Rozdělíme si je podle typu a velikosti. Ukážeme si, jak kabelkou v barvě hořčice oživit outfit tak, že rozzáříte nejeden propršený den podzimních měsíců.

říjen konakova cover 2

 

Celočerný look a jeden jediný hořčicový detail

Ať už to bude šála, kabelka, bunda nebo pásek v barvě hořčicové, jděte do toho! Celočerný look dostane s hořčicovou kabelkou nových rozměrů. Tady se meze představivosti nekladou. Ať už vaše oči zaujme jakýkoliv hořčicový detail, rozhodně se ho nebojte celočernému looku dopřát. Rozsvítí vás.

Zdroj: Pinterest

 

Hořčicová doplněná koňakovou či hnědou

Že se k sobě nehodí? Omyl. Dohromady působí harmonicky a sofistikovaně. Červená rtěnka a zlaté doplňky dají takto barevnému outfitu šmrnc a odlehčí ho. Koženkové sukně či kalhoty jsou zase v módě, zkuste odít hnědou koženkovou sukni a hořčicový top nebo kabelku. Dle délky sukně je to outfit do práce, do divadla nebo na párty. Hořčicová sukně a hnědá kabelka, je další božská kombinace. Je podzim, měsíc pletených svetrů...oblečte hořčicový svetr k džínům, doplňte hnědou kabelkou a voilá. 

Zdroj: Pinterest

 

Hořčicová a kostkovaný vzor

To je nejen krásná, jakož i zajímavá, stylová a elegantní kombinace. Sukně kostkovaného vzoru s velkým svetrem v hořčicové barvě. Kostkované sako a hořčicová kabelka, s červenou nebo vínovou rtěnkou nebo lakem na nehtech. To zaujme nejeden pár očí. 

Zdroj: Pinterest

 

Hořčicová s temně zelenou

Tmavě zelená v této barevné variaci supluje černou. Není těžké tyto dvě barvě sladit tak, aby se k sobě hodily. Zároveň tmavě zelená působí zajímavějším a odvážnějším dojmem než černá. Ať už se rozhodnete pro hořčicový základ a zelené detaily nebo naopak, držte se pravidla, že v jednoduchosti je krása. 

Zdroj: Pinterest

Hořčicové kabelky

Kabelka

kozena prosivana kabelka stacy horcicove zlutaKožená kabelka Miriama hořčicově žlutáKožená crossbody kabelka Melisa hořčicově žlutá

Praktická a prostorná. Do práce i na každodenní pochůzky. Na cestování, výlety do parku s dětmi nebo na ranní sprint, když vedete děti do školy.

 

Batůžek

kozeny batuzek maisy horcicove zlutyKožený batůžek Joss hořčicově žlutýkozeny batuzek clea horcicove zluty

O batůžku ani nevíte, je prostorný a praktický. Do města, na výlet, do školy i do města. Jak ho oblečete je na vás.

 

Malá

Kožená crossbody kabelka Bindy žlutáKožená crossbody kabelka Daria hořčicově žlutáKožená kabelka Cornelia žlutá

Pro ženy, které si vystačí s málem a preferují volné ruce. Také pro ženy, které přes den preferují velkou kabelku a na večer tu malou. 

Krásný podzim!

Nikola, blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze