Jak nosit kovové a metalické odstíny ?

Jak nosit kovové a metalické odstíny ?

 

Kovové a lesklé kabelky jsou skvělým způsobem, jak do svého šatníku vnést trochu „kontroverze“ (nazvěme to tak), aniž by celkový dojem byl opravdu kontroverzní. Nejedná se o opulentní, velmi výrazné kousky. Řeč je o decentním odlesku. I na podzim si tak můžete uchovat tu jiskru, kterou světu vnáší letní paprsky.

 

Všechny metalické kabelky najdete v sekci METALICKÉ KABELKY

Když dodržíte několik jednoduchých pravidel, bude vaše lesklá, kovová či metalická kabelka „star of the show“ a vy s ní!

Tady jsou:

1. V jednoduchosti je krása! Alespoň pro začátek určitě nekombinujte více výrazných prvků.
Například: Rozhodnete-li se obléci krásné rudé šaty, důkladně promyslete volbu lesklé či metalické kabelky. Celkový look snadno sklouzne k cirkusovému kostýmu. 

 

Kožená shopper kabelka Solange zlatáKožená crossbody ledvinka Sia zlatáKožená mini kabelka Bonita zlatá

 

2. Máte-li výraznou lesklou kabelku, řekněme ve zlaté barvě? Pak se určitě vyhněte dalšímu lesklému či kovovému prvku v barvě jiné

 

Kožená crossbody ledvinka Tamra stříbrnáKožený batůžek Alma stříbrnýkozena kabelka emilia stribrna

 

3. Naopak, je-li váš oděv v decentních, neutrálních či světlých barvách, lesklá kabelka ho krásně oživí a dodá mu tak akorát noblesy i pro běžný den.

Například: Bílý, navy, šedý či černý kostýmek do práce lesklá kabelka decentně rozsvítí a dodá vám šmrnc

Kožená mini kabelka Jessi na telefon zlatáKožená kabelka Valerie zlatákozena kabelka emilia zlata

 

4. Tip pro odvážné: Chcete-li lesklý prvek zkombinovat s jiným lesklým prvkem, zvolte boty. Ty se s kabelkou, i s tou výraznou kombinují nejlépe. Jen pozor, ať to barevně ladí.

 

59jmqz-l-610x610-shoes-silver-metallic-metallic+shoes-silver+shoes-fashion-kendall+jenner-kardashians-jenner-ootd-tumblr-inspiration-ysl-dior-chanel-outfit-vintage-modern--jeans-sweater-kardashian-    

5. Musíte se především cítit dobře v tom, co máte na sobě. Do ničeho se nenuťte. Občas ale zkuste ze své skořápky trochu vystoupit. Nikdy nevíte. Třeba zjistíte, že to, čemu jste se doposud vyhýbala, je přesně to, co vám celou tu dobu chybělo!
 
shiny-metallic-jacket   the-metallic-leather-dress-party-outfits-720x918
 
 
 
Nebojte se zazářit! :-)
 
Nikola, blaire.cz
 
 
Zobrazit všechny recenze