Ledové království: Kabelka Elsa pro maminky

Ledové království: Kabelka Elsa pro maminky

 

Zákon schválnosti

Poslední, co chceme mezi mazáním svačiny a doháněním zapomenutých úkolů ráno řešit, je nedostatek místa v kabelce. Prostě do ní naházíme vše nutné, i to, co by se mohlo hodit. I když v 80 % případů nebude. Onu věc si ale jednoho dne do kabelky nepřibalíte a ejhle…zrovna jí budete potřebovat. Tak nějak ten zákon prostě funguje.

Kompromisy?

Kompromisy jsou fajn, ale ne, když přijde na ženskou kabelku. Kabelkový kompromis zkrátka vždycky skončí fiaskem. Kabelka bez ucha či vrchního zipu, který rozhodně nebudete postrádat …to je přeci únosný kompromis. Tedy alespoň v obchodě. Ovšem to, co se v obchodě zdá jako dobrý nápad, vás první školní den vašich dětí donutí změnit názor. Pak bude absence zipu a ucha krajně nepraktická a naprosto nemyslitelná.

Elsa není jen pohádková postava

Kombinace prostoru, tvaru a nechybějících uch dělá Elsu perfektní společnicí na ranní školní výpravy i dlouhé dny v práci. Výběr barvy je čistě na vás. Nechcete se vzdát léta a zároveň být připravena na zimu? Jděte do sněhově bílé. S červenou budete nepřehlédnutelná. A ta, která se hodí ke všemu? Černá a šedá jsou nestárnoucí klasiky, které nepodléhají ročnímu období.

Kožená kabelka Elsa zelenáKožená kabelka Elsa koňakově hnědáKožená kabelka Elsa modrá

Kožená kabelka Elsa šedáKožená kabelka Elsa černáKožená kabelka Elsa bílá

 

Odkaz na kabelku Elsu: ZDE! 
Novou kabelkou v tomto případě uděláte radost i vaší dceři. Elsa bude, alespoň svým názvem, ladit k její školní tašce, penálu a všemu dalšímu, co tato pohádková postava zdobí. Každá malá parádnice chce mít to, co maminka...

Nikola

 

Zobrazit všechny recenze