Jak rozzářit podzimní šatník? Barevnou kabelkou!

Jak rozzářit podzimní šatník? Barevnou kabelkou!

Barvy padajícího listí

Vyměňte vaše pastelové a jiné letní barvy za zemité, teplé a hřejivé odstíny. Hořčicová a vínová jsou barvy podzimu, barvy padajícího listí. Celo-černé a tmavé outfity, ke kterým se v chladnějších teplotách často uchylujeme, přenese hořčicový či vínový doplněk do úplně jiných výšin. Kabelka v barvě khaki či hnědé jsou nestárnoucí klasiky, které udělají parádu vždy. Jste-li fanynka černé toužící po změně, zkuste trošku zesvětlit tmavě modrou nebo tmavě šedou. Ty působí seriózně a sofistikovaně, aniž byste musela mít černou od hlavy k patě.

Kožená kabelka Eliza koňakově hnědáKožená kabelka Verena bordóKožená kabelka Miriama hořčicově žlutá

Kožená prošívaná kabelka Flo modráKožená kabelka Emily lahvově zelenáKožená kabelka Ruth oranžová

 

Co má mít vaše vysněná kabelka?

Kabelka, především ta pro chladnější měsíce, by měla být nejen hezkou, ale také praktickou záležitostí. Jsme ale ženy, a tak nechceme, aby praktičnost ubírala na kráse. Věnujte pozornost tvaru kabelky. Vejdou se vám do kabelky desky velikosti A4? A co notebook? Nepodceňujte ani sílu detailů, jako je barva a tvar jezdců zipu, stejně jako celkovému rozvržení kabelky. Menší kapsičky, kam si zapnete cennosti či drobné jsou velmi praktické. Oddělené segmenty, které jsou obzvláště praktické a dopřejí vám organizovanost, jsou na podzim vítané. Dá-li se kabelka hodit přes rameno i nést elegantně v ruce, máte vyhráno. 

Nebojte se, že se vám barevná kabelka nebude k ničemu hodit. Podzimní šatník je obecně méně barevný než ten letní a snese více barevných doplňků. Dokonce ani výše zmíněná hořčicová není tak nepřizpůsobivá, jak se může na první pohled zdát. Hodí se k mnohem více podzimním barvám, než byste čekali!

V našem e-shopu najdete spoustu krásných a praktických kabelek pro každou příležitost!

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze