Červená: Jak na ni?

Červená: Jak na ni?

 

Červená se stala dominantní barvou letošní zimy. Ať už si říkáte „konečně“ nebo „panebože“, zde je pár tipů, jak na červenou vyzrát a využít jejích výhod ve svůj prospěch! :-)

Jste-li „neutrální“ typ, začněte pomalu

Červená je sama o sobě barva výrazná, není proto nutné kombinovat ji pro běžný den s dalším výrazným prvkem. Zkuste pro začátek červené nehtyčervené náušnice (také teď najdete ve všech obchodech a za pár stovek - např. H&M), červenou šálu nebo červené rty. Chcete-li zariskovat více, nebojte se kombinace více zmíněných.

 

  

 

Pro odvážné ženy

Jste-li naopak žena, která miluje barvy a nebojí se jich, upgradujte svůj šatník červenými botami či kabátem. Zkombinujte se vzorem nebo dalším barevným prvkem. Hrajte si, bavte se. Móda nám dává jedinečnou možnost vyjádřit se beze slov, využijte ji!

 

Červená kabelka pro každou ženu

Pro většinu z nás, ať už jsme v módě odvážnější či méně odvážné, je skvělým řešením kabelka. Červená kabelka v jakémkoliv odstínu rozsvítí i celo-černý outfit a dodá mu jiskru, originalitu a zajímavost.

Kožený batůžek Tami červenýKožená kabelka Valerie červenáKožená crossbody kabelka Marina červená

 

Kožená kabelka Ruth červenáKožená kabelka Tulia červenáKožená crossbody kabelka Angela červená

 

Kožená kabelka Malia červeno - růžováKožená prošívaná kabelka Stacy vínově červenáKožená kabelka Madison červená

 

 

 

Buďte hvězda ulic

V zimě se halíme od hlavy až k patě, ve snaze schovat se před mrazem. Kabelka je vidět vždy, tu kabátem neschováme jako zbytek outfitu. Proto je kabelka "hvězda show", a v zimě to platí dvojnásob! Nepodceňujte její výběr, nebojte se sáhnout po výraznější barvě. Černá kabelka na pozadí tmavého kabátu zanikne, a to je škoda! Černou kabelku nechte ke světlému kabátu. Ten tmavý rozsviťte barevnou kabelkou, třeba právě červenou. Uvidíte, že zaujme mnoho párů očí a hvězdu show udělá z vás!

 

Nikola, blaire.cz

 

 

Zobrazit všechny recenze