Na detailech záleží!

Na detailech záleží!

 

Nataš, hlava našeho týmu, by mohla vyprávět. Pověděla by vám, jak důležité je samotné balení kabelky, když k vám putuje, co umí kovová spona na kabelce nebo jak moc záleží na provedení každého detailu.

Na blaire.cz najdete proto nově také sekci DOPLŇKY.

Tedy ozdobné popruhy ke kabelkám, po zimě volající chlupaté bambulky mnoha barev a různé přívěsky.

 

Kožešinový přívěsek na kabelku růžovýKožešinový přívěsek na kabelku hnědýKožešinový přívěsek na kabelku tmavě modrý

Další novinkou na blaire.cz, kromě fotografií k nové kolekci, je sekce OPASKY. Většina kalhot, ať už denimových či hadrových, má tendenci se po několikátém dni nošení malinko vytáhnout. Než se zase praním „scvrknou“, zkroťte je páskem. Ten dodá i volnějším kalhotám siluetu a tvar. Navíc se vyhnete otravnému a nehezkému „půlžerdnímu“ looku. :))

Dámský kožený opasek červenýdamsky kozeny opasek cernyDámský kožený opasek béžový

 

A protože se zima nevyhnutelně blíží, doplnily katalog také šály! Ty jsou pro nadcházející období nezbytností. Šála je dvojitá výhra - zahřeje vás a rozrazí často chtě-nechtě fádní zimní outfit. Když jsme u šál, musím se s vámi podělit o část jednoho rozhovoru, která mi utkvěla v paměti. Herečka Jessica Alba se nechala slyšet, že šály a šátky miluje a ve skříni jich má bohaté množství pro všechna roční období. Zarazila jsem se proč?

Prý jsou naprosto nepřekonatelnou kamufláží všeho, co vám na tričku během dne přistane, když máte malé děti. Maminky jistě rozumí. Nicméně tento trik využijí i takoví jako jsem já – zatím bezdětní, ale zato poměrně nešikovní jedinci, kterým sem tam na tričku přistane během dne káva nebo oběd i bez přičinění dětských ručiček…:-)

P.S.: Mrkněte také na PENĚŽENKY, jsou posledním nezmíněným přídavkem v katalogu. Zimní kabelka s letní peněženkou si přeci jen tak nerozumí.

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze