Které kabelky nesmí ve Vašem šatníku chybět?

‚‚Když kouzelník vytáhne z klobouku zajíce, je to trik. Když žena vytáhne z kabelky to, co hledá, říká se tomu zázrak." 

Zažila jsme to snad každá. Máme před sebou dlouhý den, ale ráno při balení přijde ta chvíle, kdy musíme pečlivě selektovat to, co se nám do kabelky vleze a bez čeho se doopravdy přes den neobejdeme. Následně zjistíme, že na výlet se nám vlastně ale tahle kabelka nehodí, druhá není dostatečně funkční a prostorná. Jaká kabelka je tedy ta pravá? Kolik kabelek je dost kabelek? 

Já Vás vítám u dalšího článku, ve kterém se podíváme na typy kabelek, které ve Vašem šatníku rozhodně nesmí chybět a jak se takto připravit na všechny životní situace. Protože kdo je připraven, není překvapen!

Shopper

Zkrátka každý potřebuje mít ve svém kabelkovém šatníku aspoň jednu kabelku větší velikosti. Kabelku, kde se vejdou všechny potřebné věci na daný den, jako například notebook, kniha, kosmetika, či menší nákup. 

 Využití: Nákupy, cestování, dlouhé pracovní dny 

 

 Zdroj: Pinterest.com

 Kožená maxi kabelka Carla zářivě růžováKožená shopper kabelka Solange petrolejováKožená shopper kabelka Jane bílá

 

Princezna mezi kabelkami

Častokrát nastane situace, kdy potřebujeme vypadat více elegantně, nebo až dokonce rozzářit místnost. Můžeme tímto rozumět také psaníčka, které se hodí například na ples, či důležité momenty v našem životě. Kabelky vyzdobené kamínky, třpytky, nebo ty ručně malované jsou ideální volbou. 

 Využití: Plesy, festivaly, důležité životní momenty

 

  Zdroj: Pinterest.com

Kožená crossbody kabelka Atene modráKožená mini kabelka Eliana zlatáKožená crossbody kabelka Latisha černá s hnědou kožešinou

 

Ta oblíbená

 Ta jediná. Ta, kterou používáme nejčastěji. Ta univerzální. Takovou máme doma všichni. Používáme ji na denní bázi, protože se nám do ní vejde vše, co potřebujeme pro každodenní fungování. Nejčastěji ji máme v univerzálních barvách, jako je třeba černá, béžová a bílá. 

 Využití: Život.

 

  Zdroj: Pinterest.com

Kožená crossbody ledvinka Zamila béžováKožená crossbody kabelka Nerys černáKožená crossbody kabelka Ophelia bílá

 

Batoh

 V dnešní době, kdy je cool vypadat ležérně, se nezapomíná ani na batohy. Ty už se totiž již nepovažují jako něco “pouze do školy”, či na výlet. Dnes se už v obchodech setkáme i s batohy koženými a elegantními, které mohou nahradit například shopperku.

 Využití: Nákupy, cestování, dlouhé pracovní dny, výlety

 

  Zdroj: Pinterest.com

 Kožený batůžek Isabella černýKožený batůžek Manuela béžovýKožená kabelka - batůžek Agnese hořčicově žlutá

Fitness taška

Pro ty, co svůj volný čas tráví sportem, ale i pro ty, co relaxují u knížky. Větší tašku zkrátka potřebuje každý, bez výjimky.


Využití: Cestování, fitness

 Zdroj: Pinterest.com

Kožená cestovní taška Josslyn červenáKožená cestovní taška Verity hnědá5522 8 kozena cestovni taska erika tmave modra

 

S láskou,

Blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze