Léto v plném proudu; jak kombinovat kabelky s letními outfity?

Léto je konečně tady, více času venku, festivaly, otevřené zahrádky, dovolené a nás trápí jediné… Co na sebe a jak vybrat správnou kabelku, která je praktická a chique?  Na to se podíváme v dnešním článku.

V těchto až úmorných teplotách se především nemůžeme řídit jiného pravidla, než že v jednoduchosti je krása. Proto vytahujeme elegantní a vzdušné šaty, overaly a sukně, nejlépe z lehkých materiálů, jako třeba len, hedvábí apod. K tomu tedy potřebujeme sladit také stejně jednoduchou kabelku, do které se nám vejde vše, co potřebujeme, ale byla také natolik pohodlná, aby nás akorát její nošení nezatěžovalo.


K overalům, či více ležernějším outfitům se nám nejvíce hodí typ kabelek crossbody. Zkrátka kabelka, která se hodí jednoduše přes rameno.


Zdroj: Pinterest

Kožená crossbody ledvinka Sia modráKožená crossbody kabelka Daria bílá

 

Pokud rádi nosíte šaty, či elegantnější outfity, kabelka do ruky je samozřejmostí. Je elegantní, jednoduchá a dosti prostorná na to, aby se nám tam vešel i cestovní deodorant (pro případ nouze). Vyzdvihnout tak musíme hlavně kožené kabelky, které jsou na léto jako dělané a hodí se ke každé příležitosti.

Tip redaktorky: Černou, béžovou a zelenou kabelkou letos rozhodně nešlápnete vedle!

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Lane zelenáKožená kabelka Romina béžováKožená kabelka Emma světle modrá

S teplým počasím se také otevírají již zmíněné zahrádky a pořádají festivaly, či koncerty, kam se nám nechtějí nosit těžší kabelky, které si člověk musí hlídat. Letošním letním trendem jsou mini kabelky, do kterých dáte hlavně telefon a doklady. U malých kabelek se nebojte sahat po výraznějších barvách, dokáže to s vaším outfitem udělat divy. 

 



Zdroj: Pinterest

Kožená mini kabelka Lana zářivě růžováKožená mini kabelka Jessi na telefon modráKožená mini kabelka Erin hořčicově žlutá

A jaká je vaše oblíbená kabelka v těchto teplých dnech? Nezapomeňte s námi sdílet vaše tipy na našem instagramu!

S láskou,

Blaire.cz

Zobrazit všechny recenze