3 tipy na jednoduché a šik jarní outfity | Inspirace z instagramu

Jaro je v plném proudu! Rána jsou ale ještě chladná, a tak může být těžké najít kompromis mezi teplotami ráno a odpoledne a stvořit outfit, který vyhoví oběma. V tomto článku se podíváme na 3 oblíbené outfity instagramových uživatelů a módních guru, které zvládnete i vy!

P.S.: Jaké jsou aktuální jarní trendy pro letošní rok, se můžete podívat v našem předchozím článku.

Tip blaire: Ke každému outfitu přidejte/uberte vrstvy tak, aby vyhovoval vašim potřebám. Spolehlivé vrstvy pro jaro stvořené jsou trenchcoat, sako či džíska.

 

Džíny a tričko tak trochu jinak

Aneb dlouhá džínová sukně je zpět! Tak trochu jiná variace na oblíbenou kombinaci džíny/bílé triko či košile. Inspiraci najdete skrze mnoho účtů instagramu.

My jsme se podívali k české influencerce Alex Sedláčkové a influencerce a mamince Rutě Zake z New Yorku. Obě dámy vytvořily stylový a nositelný outfit pro všední dny. 

sukně denim

Zdrojem fotek jsou instagramové účty: @alexsedlackova @rutaenroute 

20348_kozena-kabelka-virginia-cernaKožená kabelka Minerva pudrově růžová20369_kozena-kabelka-vilma-fango

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách, stačí kliknout na obrázek.

 

Overal

Oděv 2v1. Není nejpraktičtější, když jdete na wc, avšak svou nepraktičnost v tomto směru kompenzuje právě tím, že máte jeden kousek a hotovo. Žádné kombinování a přemýšlení, co se k sobě hodí. Prostě vklouznete do overalu a máte vystaráno. Overal je velmi sofistikovaný a slušivý kus oblečení. Kombinovat můžete s teniskami, mokasínami i podpatky. Hodí se na běžné dny i na večer a snadno ho z denního outfitu přetvoříte na večerní.

Inspiraci jsme našli u maminky 3 kluků a influencerky z Miami Valerie Lipovetsky. Ta oblékla béžový overal, který je perfektní ukázkou oděvu, který se hodí pro den i noc.

Snímek obrazovky 2023-05-09 v 21.51.35

Zdroj fotografie: instagram @valerialipovetsky

20237-1_kozena-kabelka-emma-svetle-modraKožená kabelka Elsbe oranžová20252_kozena-kabelka-tulia-cerna

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách, stačí kliknout na obrázek.

 

Široké kalhoty

Skvěle vypadají a jsou pohodlné. Široké kalhoty jsou stylovým a trendovým oživením běžné kombinace  džíny/triko. Obecně vzato kombinace džíny/triko, džíny/košile to je nevyčerpatelný zdroj pro bezradná rána před šatní skříní. Přidejte vzor, barevnou kabelku, experimentujte s šířkou či délkou nohavic. Navrch se hodí sako, trenchcoat nebo kardigan.

A neexistuje lepší instagramový účet pro čerpání inspirace na basic outfity, které vypadají stylově, sofistikovaně a cool než maminka dvou holčiček a youtuberka/influencerka Markéta Frank!

mf

Zdrojem fotek je instagram @marketafrank

20015_kozeny-batuzek-rianna-konakove-hnedy20327-1_kozeny-batuzek-manuela-bezovy20315-1_kozena-kabelka-miranda-cerna 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách, stačí kliknout na obrázek.

 

Krásné jarní dny!

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

 

 

Zobrazit všechny recenze