Odstartujte jaro stylově! Trendy a novinky pro jaro 2023

Jarní teploty si sice ještě dávají na čas, ale apríl odbil a my už se můžeme těšit na jaro v plném proudu. Na našem e-shopu najdete barevné i neutrální novinky, které po jaru volají. V následujících řádcích se podíváme, jak nejsnadněji a stylově kombinovat kabelky s outfity. Dáme si několik tipů na barevné kombinace a projdeme jarní trendy.

Karol


Barevná mini kabelka

Stylová a praktická

Malé kabelky jsou oblíbené už několikátou sezónu díky své praktičnosti a všestrannosti. Hodí se na mnoho příležitostí a pro téměř všechny outfity. Na jaro si pořiďte nějakou, která váš oděv rozsvítí a odlehčí. Černé, hnědé a šedé si užijete zase na podzim. Nádherně vypadají světlé kabelky (krémová, béžová, bílá), kabelky v barvě rozkvetlých jarních květů (růžová, žlutá, fialková, zelená...) nebo kabelka zlatá a stříbrná.

Barevná kabelka se dá obléci nejen s neutrálním oděvem, ale i s další paletou barev. Květované šaty nebo halenka vypadají s barevnou kabelkou přímo božsky. Světle růžová kabelka se vám bude hodit téměř ke všem dalším barvám. Pozor snad jen u červené (dají se kombinovat, ale s důrazem na konkrétní odstín a opatrně). Jinak vypadá světle růžová skvěle se žlutou, fialkovou, zelenou, obláčkově modrou i všemi neutrálními barvami. Žlutá kabelka bude vypadat skvěle s růžovou, fialkovou i zelenou, také modrou (světlou i tmavou) nebo oranžovou.

Tip blaire: Skvěle vypadá také kombinace různých odstínů stejné barvy. Například světle zelená košile a tmavě zelená kabelka, světle růžové šaty, tmavě růžová kabelka. Při kombinaci dbejte na správné podtóny barev, aby byl celkový dojem harmonický a barvy se nerušily.

barvy

Zdroj: Pinterest


Barevné mini novinky 

Kožená crossbody kabelka Odette červená19847-1_kozena-crossbody-kabelka-atene-modraKožená kabelka Elsbe zelenáKožená crossbody kabelka Guiliana fuchsiová19826-5_kozena-crossbody-kabelka-posie-oranzovaKožená crossbody kabelka Daria modrofialová 

 *Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variacích. Stačí kliknout na obrázek.

 

Světlá a metalická kabelka

Neutrální a zajímavá

Krémová, béžová a bílá. Kabelky v barvách, které k jaru patří a přitom se hodí úplně ke všemu. Minimalismus, elegance a sofistikovanost v té nejjednodušší formě. Žhavým kouskem nové sezóny jsou široké světlé kalhoty. Ty vypadají skvěle s teniskami, mokasínami i pantoflemi, hodí se ke košili i tričku, kabátu i džísce. Navíc skvěle padnou mnoho typům postav. Při výběru se zaměřte na správný střih, výšku sedu a šířku nohavic, aby padly vaší konkrétní postavě jako ulité. Velmi důležitý je materiál! Ten se, obzvláště pak v teplém počasí, stará o dis/komfort.

světlá

Zdroj: Pinterest

 

Neutrální novinky pro jaro

Při výběru jarní kabelky v neutrální barvě se zaměřte na detaily - jako je tvar kabelky, doplňky (třásně, spony, řemínky) a kvalitu provedení. Kožené kabelky vypadají zkrátka luxusně a vydrží vám léta krásné.

 

19757_kozena-kabelka-hazel-cernaKožená crossbody kabelka Daria taupeKožená crossbody kabelka Simona bíláKožená kabelka Chiara bílá19787-1_kozena-crossbody-kabelka-vanda-taupeKožená crossbody kabelka Poppy černá

 *Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variacích. Stačí kliknout na obrázek.

 

Máte už představu o své jarní garderobě? Troufnete si na barevnou kabelku nebo zůstanete u svých neutrálních stálic?

 

Krásné jaro! <3

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze