Jaro 2023: Jak na přechodové outfity?

Jaro je za dveřmi. Už nám na pár dní ukázalo, jaké to bude, až to zima vzdá. Ta se sice znovu přihlásila o slovo, avšak ne na dlouho. Jaro začíná oficiálně už v březnu a dnes je poslední únorový den. Tedy ideální čas podívat se, jak zvládnout přechodové období bez omrzlin i potu. Existuje jednoduchý návod na přechodovou garderobu, která vás nezklame v žádném rozmaru počasí. Dáme si dohromady nepostradatelné kousky pro končící zimu a začínající jaro. Nestane se vám, že budete ráno tzv. klepat kosu a odpoledne plavat v potu.

Blog jaro 2023 

Trenchcoat, král jarních kabátů

Ráno zahřeje, odpoledne ho snadno přehodíte přes ruku nebo sundáte prostřední vrstvu a oblečete jen na top. Rozepnutý nechá vzduch proudit k tělu, navíc dělá skvělou siluetu a dodává outfitu šmrnc. Barvu zvolte dle libosti. Výborně vypadá a ke všemu se hodí béžový, světle hnědý nebo třeba olivově zelený či khaki. Milovnice barev mohou vsadit na mintově zelený, fialkový nebo růžový. Skvěle vypadá také tmavě modrý či šedý. Výběr je na vás, avšak vezte, že pro vaši jarní garderobu udělá trenchcoat maximum.

trenchcoat

Zdroj: Pinterest

 

Džíny a kalhoty, značka: perfektně padnoucí

Džíny v oblíbeném střihu a odstínu, které vám skvěle padnou a budou jistotou ve vašem jarním šatníku. Kalhoty, ať už společenské klasiky, se širokými nohavicemi nebo v zajímavém střihu, ty vám během jarních měsíců udělají velkou službu. Důležitý je materiál, ten nepodceňujte.

? Věděli jste, že

za většinu dilemat při oblékání nakonec může špatně zvolený spodní díl? Určitě se vám nejednou stalo, že jste vyměnila vše, zkusila všemožné halenky, trička, top a outfit pořád ne a ne sedět? Zkuste vyměnit kalhoty, uvidíte, že mají magickou moc.

 

DSC_3379 
*Na fotce kabelka - kabelka Mia, k dostání v několika barvách ZDE.

 

Košile a topy, základní kousky

Bílá a barevná košile, bílé a černé tričko, barevný top bez rukávů, vzorovaná halenka a mohli bychom pokračovat. Topy s rukávy i bez a košile jsou základem jarního šatníku. Vsaďte na kvalitní a prodyšné materiály. Oživení hledejte u barev, vzorů, střihů a nezapomeňte, že na detailech záleží.

 

Sako a kardigan, spolehlivé jarní vrstvy

Opět dobře padnoucí sako, nejlépe jedno neutrální a jedno v jarní barvě. To bude vaší spolehlivou vrstvou pro jarní dny. Pletený kardigan udělá paráda a zahřeje. Během teplejších dnů vám postačí jako druhá a poslední vrstva. Když se trošku ochladí, hodí se na vrstvení s trenchcoatem i sakem. Přidejte šátek kolem krku a máte vystaráno. 

DSC_3356-2 
*Na fotce kabelka Ophelia - v několika barvách ZDE.

 

Bílé tenisky a mokasíny, tečka 

Bílé tenisky ve stylu vám blízkém jsou must-have jarní sezóny. Mohou mít platformu či ne, barevné detaily, různý materiál, tkaničky, suchý zip nebo cokoliv, co je v souladu s vaším osobním vkusem. Tak či tak jejich využití je obrovské! Stejně tak oceníte během jara mokasíny nebo balerínky. Ty se perfektně hodí pro oficiálnější outfity, kdy nechcete podpatky. Stejně tak vypadají skvěle k džínům a bílému tričku, ale i sukni či šatům. 

 

Inspirujte se...

jarní outfity inspirace

Zdroj: Pinterest

 

Jarní kabelka, batůžek nebo ledvinka, výběr je na vás

Nová kolekce kabelek jaro 2023 se hemží pastelovými odstíny i sytými barvami. Nouze není ani o neutrální kousky, které se hodí ke všemu. Nové tvary, provedení a detaily, to je jarní kolekce pro letošní rok. Mrkněte na náš e-shop a vyberte si svou jarní kabelku.

Pro odběratele newsletteru máme navíc dárek k MDŽ. Přihlásit se můžete na našem e-shopu! :-)

19391_kozena-shopper-kabelka-solange-petrolejova19448-1_kozena-mini-kabelka-eliana-fuchsiova19439-1_kozena-crossbody-ledvinka-nadine-zlataKožená kabelka Nancy modráKožená kabelka Sally fialováKožená kabelka Lane béžová

*Všechny kabelky jsou k dostání v několika barevných provedeních. Stačí kliknout na obrázek. 

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

 

 

Zobrazit všechny recenze