Novoroční restart: Začněte rok 2019 v teple, stylově a s novou kabelkou

vyprodej_banner1

Ať už ve vás představa "nových" 365 dní něco vyvolává nebo ne, ať už je to něco pozitivního či negativního, nový rok má jednu nepochybnou výhodu - SLEVY. Po Vánocích se všichni prodejci rozhodnou, že je třeba vyprodat sklady. Ono...komu by se taky chtělo do rozsáhlých inventur, žejo. Ať tak či tak, po Vánocích se asi většině populace tak nějak uleví. Předvánoční stres je pryč, končí nekonečné nákupy a návštěvy příbuzných. Končí období, kdy je tak nějak ok se přejídat, nedělat nic dobrého pro fit tělo, ale pro šťastnou duši, a to bez ohledu na vše. Většina z nás, ať už chce nebo ne, dostane s příchodem nového roku nový impuls. Máme chuť něco zlepšit, něco změnit a v něčem (doufáme, že pokud možno lépe) pokračovat.

Vraťme se ale k inventurám a plným skladům. Každá žena potřebuje kabelku. Jakkoliv barevnou, malou či velkou, jakýkoliv typ. Místo, kam se vejdou všechny ženské nezbytnosti. Bez toho se zkrátka neobejdeme...

Blaire to ví, a tak jsme pro vás mimo jiné připravili také výběr těch nejlepších kousků, které jsou nyní VE SLEVĚ. Kožená kabelka není zrovna levná záležitost, ale je to investice, která se vyplatí. V našem e-shopu najdete kvalitní kožené kabelky za rozumné ceny. A teď ještě za rozumnější, protože i k nám dorazil povánoční výprodej, tak se nestyďte a udělejte si radost! :-)

 

Je IMAGE v zimě opravdu nanic? 

Zůstat během zimních měsíců v teple a zároveň vypadat dobře, je upřímně řečeno nelehký úkol. Spíše taková výzva. Když teploty klesnou hluboko pod nulu, nezbývá než se prostě zamotat do velké šály a nějakou image hodit za hlavu. Klíčem k módní expresi vlastní osobnosti jsou během zimy DOPLŇKY!

Kategorie RUKAVICE proto přibyla i na blaire. Rukavice jsou stylový doplněk, který je zároveň praktickou nezbytností zimy. Další druh módního doplňku, který by rozhodně neměl utéct vašemu zraku, jsou ŠÁLY. "Zamotejte" se stylově a máte vyhráno. Móda + zima se potom = žádný problém!

Pro pevné zdraví je také důležité mít v teple záda. Jak babičky říkají dcerám a vnučkám už po staletí..."Máš ty ledviny v teple?". Pořiďte si pásek a spodní vrstvu oblečení zakasejte do kalhot. Vrstvení je totiž základem vaší zimní výhry nad chladnými teplotami. Co je vespod, se počítá a navrch si potom můžete klidně dovolit nějakou tu módu. Vrstvení vám umožní vytáhnout tu krásnou, ale nepříliš teplou, halenku i v zimě. Stejně jako silonky hřejí pod sukní nebo kalhotami z tenšího materiálu.

Pro krásu se prý musí trpět, ale rozhodně ne tolik!

 

NHP 0863Rukavice Blaire černo-vínovéNHP 4490

Rukavice Blaire prošívané s motivem šedéNHP 0834Rukavice Blaire zelené s kožešinou

 

Vaše nová kožená kabelka za hubičku

Kabelku neschováte, ta je vidět v jakémkoliv ročním období. Udělejte z ní dominantu vašich outfitů a oživte tu zimní šeď. Kvalitní kožené kabelky jsou na blaire.cz teď ve slevě. Nákup nové kabelky tak bude potěšením bez hříchu. Na kompletní slevy a akce se mrkněte zde.

A pro ulehčení výběru mrkněte na výběr party blaire.cz

Chyťte si poslední kus!

kozena kabelka sonia cernaKožená kabelka Virginia kouřová Kožená shopper kabelka Solange béžová

Kožená kabelka Mirea šedáKožená kabelka Alessia černáKožená crossbody kabelka Daria béžová

 

Nebojte se barev! 

Zimní oblečení je většinou tmavé a počasí tomu nepřidává. Stmívá se brzy, sluníčka a denního světla si příliš neužijeme. Dodejte světu barvy, troufněte si na barevnou kabelku a udělejte z ní světlo ve tmě. Budete nepřehlédnutelná a vystoupení z komfortní zóny je minimální.

 

Kožená crossbody kabelka Vanda fuchsiováKožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená kabelka Malia červeno - růžová

 

 

5. tipů, jak si udržet dobrou náladu i v zimě a vyhnout se novoroční depresi

1. Myslete pozitivně - nenahlížejte na nový rok stylem "panebože, zase celý rok...". Vždyť máte 365 dní, kdy si můžete užívat života, 4 roční období, které se postarají o variabilitu činností a nových zážitků. Navíc je nový rok takový pomyslný mezník, takže chyby roku 2018 jsou již minulostí, máte čistý štít!

 

2. Dejte si cíl a běžte za ním - znáte ten pocit, kdy šetříte na něco, co si moc přejete? Jde to pak tak nějak lépe, no ne? Dejte si cíl, ať už je jakýkoliv. Když vás na konci čeká odměna, je cesta mnohem zábavnější.

zima 

3. Udělejte si radost - po vánočních nákupech vám asi nezbylo příliš volných financí a vaše ochota utrácet a investovat je mizivá. Nezapomeňte ale na dáreček od Ježíška. Většina z nás pod stromečkem najde nějakou tu finanční pozornost. Odměňte se, dejte si dárek zcela dle vlastního výběru. Ať už je malý či velký, udělejte si radost.

 

4. Vyčistěte se - po Vánocích má asi drtivá většina z nás pocit těžkého těla, a možná i nějaké to kilo navíc. Udělejte něco dobrého pro své tělo i duši. Budete vypadat lépe a především se cítit lépe. Byť týden, kdy si dáte očistnou kůry a zásobíte organismus vitamíny a zeleninou, vám pomůže získat motivaci a pocit lehkosti. A 7 dní z 365 není tolik. To dáte! Odměna bude sladká.

 

5. Kupte si kabelku Blaire ve slevě :-)

 

Vstupte do roku 2019 plní energie, radosti a zdraví. Obklopeni láskou a dobrou náladou!

Nikola, blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze