Dárek k Vánocům pro NĚJ? | Blaire vánoční tipy

p__nsk___d__rky_v__noce18_2

Milé dámy,

také rok co rok zoufáte nad tím, čím potěšit vašeho milého k Vánocům? Co koupit muži, který má vlastně všechno? Darujte mu tašku! Tašku, která je kvalitní, praktická a dobře vypadá. Vyberte jen správný druh pro toho vašeho a máte vyhráno. Vybírat můžete z cestovních tašek, batohů, pracovních tašek, a nebo peněženek.

Připravili jsme pro vás malého průvodce, abychom vám výběr ulehčili. :-)

 

Pro MUŽE, který CESTUJE

Ať už kvůli práci nebo za zábavou a poznáním, cestovatele potěšíte pořádnou cestovní taškou. Vždyť příruční zavazadlo je jistota, a pokud cestuje váš chlap často, určitě už zažil situaci, kdy jeho bagáž nedorazila ve stejný čas na stejné místo jako on. Pro takové případy bude mít krásnou a kvalitní cestovní tašku, díky které může mít základní cestovní potřeby stále u sebe. Ztráta kufrů v jiném časovém pásmu už ho nezaskočí!

Kožená cestovní taška Verity černáKožená cestovní taška Bora tmavě modráKožená cestovní taška Modena červená

 

Více cestovních tašek hledejte ZDE.

 

Pro milovníka BATOHŮ

Prázdné ruce, ale vše při sobě? Batohy mají neskutečnou výhodu oproti jiným taškám, a to že jsou poměrně velké, tedy hodně se toho do nich vejde. Zároveň jsou dostatečně malé na to, aby se daly unést na zádech.

 

6296 pansky kozeny batoh zulio cernyKožený batoh Lioness koňakově hnědýPánský kožený batoh Zulio modro - hnědý

 

Pro muže, který si vystačí s PENĚŽENKOU

Ne každý muž s sebou rád nosí tašku, ba dokonce jí ani nepotřebuje. Pro takové skromné jedince máme plnou nabídku peněženek. Vyberte tu, co vám padne do oka a potěšíte ho praktickým dárkem.

panska kozena penezenka tekla modrapanska kozena penezenka tekla modrapanska kozena penezenka rian konakove hneda


 

Tip: Jak správně pečovat o vaše kožené výrobky, si můžete přečíst v našem článku. Čeká tam na vás několik tipů, jak zachovat jejich skvělý vzhled. Předejte pár dobře míněných rad i obdarovanému, ať ví, jak se o svůj nový kožený dárek starat a užívá si ho co nejdéle!

 

Pozor: Objednejte do PONDĚLÍ 17.12.2018 a můžete si být jistá, že vám dáreček do Vánoc dorazí. Pondělí je totiž posledním dnem, kdy garantujeme doručení do Vánoc. Tak to nepropásněte! 

 

Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků, co nejvíce pohody a času stráveného s vašimi milovanými. Shonu si během roku a před Vánoci užijete až-až. Dopřejte si na Vánoce odpočinek a stres odhoďte stranou. Do nového roku vstupte "pravou nohou" a s klidem na duši! :-)

Krásné Vánoce 

Nikola za celý tým blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze