Vyřešte vánoční dárky na jednom místě | Taška blaire pro ženy i muže

 Obrázek článku

Lámete si hlavu nad tím, jak potěšit blízké a přitom nemuset podstupovat nekonečné fronty u pokladen, davové šílenství v obchodních centrech a prodírat se nepřeberným množstvím zboží v obchodech? Blaire vám přináší vánoční tipy na dárečky pro vaše milované, aniž byste museli opustit pohodlí domova nebo kanceláře!

Na blaire.cz pro vás máme novou kolekci plnou krásných, kvalitních, praktický i cool tašek, kabelek, batůžků, ledvinek, peněženek, pásku a dalších doplňků

 

Velká, praktická, kvalitní a zároveň krásná kabelka pro ženy, které jsou rády vždy připravené

Nenechte se zaskočit dětmi, partnerem, šéfem ani počasím! Do velké kabelky se vám vejde vše, co potřebujete i co byste potřebovat mohla. Znáte to...rozbitá dětská kolínka, politá košile od kávy, upadlý knoflíček na halence, oko na silonkách, náhlý příval deště a podobné vtipy života. :-) Nedejte se! Vyberte si design, tvar a barvu kabelky, která se vám líbí a sluší ve velikosti, která vám vyhovuje.

Vánoční blaire tip: Oživte tu podzimní šeď. Vsaďte na červenou!

Kožený batůžek Tami červenýKožená kabelka Tulia bordóKožená kabelka Diane červenáKožená kabelka Flossie červenáKožená kabelka Madison červenáKožená kabelka Ruth červená

 

Malá, skladná, nepřehlédnutelná. Ani o ní nevíte a udělá spouuuusta parády! 

Nespornou výhodou malých a menších kabelek je jednoznačně fakt, že žádné zbytečnosti nemáte šanci uskladnit. Není kde. Malá kabelka pojme tak akorát věcí, ale nic zbytečného. Funguje jako cenzura nepotřebností, které ať chceme nebo ne, nějakým zázrakem vždycky přistanou v naší kabelce. Malá kabelka tomu udělá přítrž a postará se, že si nebudete ničit záda nošením kabelky, která váží jako sváteční nákup potravin. :-) O malé kabelkce ani nevíte, a pokud zvolíte zajímavý design, udělá velkou parádu! Jste-li milovnice "malé černé" nejen u šatů, ale i u kabelek, vsaďte na zajímavý vzor, detaily nebo lesklý materiál.

Vánoční blaire tip: Barevná ledvinka! Proč? Pro ty prázdné ruce...

Kožená crossbody ledvinka Zamila bíláKožená crossbody ledvinka Sia modrákozena crossbody ledvinka tamra cervenaKožená crossbody ledvinka Nadine olivově zelenákozena crossbody ledvinka dorian cernaKožená crossbody ledvinka Tracy fuchsiová

 

 

 "Černá je nová černá"... aneb ta, která nikdy z módy nevyjde 

Chcete-li darovat kabelku důležité ženě ve vašem životě, největší šanci trefit se obdarované do vkusu, máte rozhodně s černou. Černá kabelka vám poskytne největší záruku, že se váš dárek setká s úspěchem. Obdarované zase přinese pohodlí ve formě "kabelky hodící se ke všemu", a to je cenný atribut! 

Minimalistka

Pro minimalistky vybírejte čisté linie, pečlivé detaily a jednoduchost.

Kožená kabelka Lavinia černáKožená kabelka Ramona černáKožená kabelka Elsa černá

Kožená kabelka Emma černáKožená kabelka Kaia černáKožená kabelka Matilde černá

 

Milovnice trendů, zajímavých detailů a různých materiálů

Ženám, které drží krok s módou, uděláte radost ledvinkou, mini kabelkou nebo batůžkem. Ty, které mají rády zajímavé detaily, potěší zlaté spony, ozdobné třásně, řetízek místo klasického tráku nebo kabelka složená z více materiálů.

Kožená crossbody kabelka Latisha černá s bílou kožešinouKožená crossbody kabelka Dalia černáKožená kabelka Nella černá

Kožená kabelka Nala černáKožená kabelka Gea černákozena crossbody kabelka merle cerna

 

Workoholička

Pro praktické dámy a workoholičky jsou na blaire připravené kvalitní tašky na notebook a cestovní tašky. 
 

Kožená cestovní taška Modena červenáKožená pracovní taška Jeremy hnědá6692 1 kozena pracovni taska onda modra

Kožená cestovní taška Piera černáKožená pracovní taška Onda červenákozena taska na notebook esme cerna

 

Cestovní a pracovní tašky hledejte zde!

 

Tak jaká je ta vaše žena, které chcete udělat radost? Oceňuje nestárnoucí klasiku, miluje trendy nebo má svůj osobitý styl?

P.S.: Stále přidáváme nové kabelky z aktuální kolekce! Na e-shopu přistály zbrusu nové kabelky v nových designech a tvarech. Máme pro vás nové kombinace materiálů a aktuální barvy.

kozena kabelka sonia bezovaKožená crossbody kabelka Kerrie modráKožená prošívaná kabelka Lucrezia černá

 

 

Blaire myslí i na muže! 

Hledáte naopak perfektní a praktický dárek pro vašeho tatínka, partnera, bráchu či kamaráda? Kvalita a praktičnost - to jsou vlastnosti, které muži ocení. Kožená cestovní taška blaire je kombinací obou, plus skvěle vypadá. Potěší praktického gentlemana i moderního muže, který chce dobře vypadat během pracovních dnů, cestou na letiště nebo do posilovny. 

Kožená cestovní taška Bora tmavě modráKožená cestovní taška Josslyn červenáKožená cestovní taška Billy koňakově hnědá

 Výběr tašek pro pro pány na vás čeká zde!

 

Na detailech záleží - originální balení vánočních dárků

Blaire tip: Zabalte dárečky letos jinak! Vystačí vám obyčejný balící papír bez vzoru a na ozdobu použijte "co dala příroda". Místo stuhy obyčejný provázek, místo mašlí větvičky a šišky. Krásným doplňkem je také jmenovka - ta dodá dárečkům na upřímnosti a je hezkým detailem.

f67b57fac199b2c0092c2387a89e2b9b

 

Vánoce ovšem nejsou (jen) o dárkách. Vánoce jsou RADOST, LÁSKA, ŠTĚSTÍ A KLID NA DUŠI. Vánoce jsou ten hřejivý pocit, obklopení milovanými lidmi a vůně cukroví. Vánoce jsou rozzářené ulice, vyzdobená okna domů a svařák. Vánoce jsou trdelník, smích a společně strávený čas. Vánoce jsou DOMOV.

 

Blaire vám přeje klidné vánoční nákupy a krásný vánoční čas! 

N.

 

Zobrazit všechny recenze