Podzimní inspirace z Instagramu | BLAIRE INSPIRACE

Na Instagramu přibývá denně miliony nových příspěvků. Fotky rozkošných mazlíčků, krásných míst světa, lahodných jídel a krásných i šílených outfitů. Vše vypadá roztomile, nádherně, chutně a perfektně padne. Ne všechno, co se třpytí, je ale opravdu zlato....A tak se Instagram může snadno stát zdrojem frustrace, deprese a sebehodnocení v tom negativní slova smyslu, negativní sebekritiky. Je třeba pamatovat na jednu věc. Instagram není to realita. Jsou to fotky záměrně zkrášlené, záměrně vytržené z kontextu, aby vypadaly co nejlépe a působily co nejdokonaleji. Instagram je skvělá platforma, když ji považujete pouze za zdroj inspirace ne za realitu. Pak snadno propadnete pocitu, že váš život je horší, méně luxusní, že málo cestujete a nic nezažíváte. To je přitom jedna velká fikce. LEŽ. Zachovejte si nadhled a smysl pro realitu. Instagram a podobné sociální sítě slouží pouze jako kanál pro inspiraci a odreagování se. Jako když otevřete Vogue. Najednou vás to vtáhne a vy se přenesete do toho krásného snového světa...to je vše.

Jestli chcete sebe s někým srovnávat, a't je to pouze vaše včerejší já. Srovnávejte sami sebe pouze sami se sebou. Největší síla každého z nás je totiž právě to, že nikdo není "JÁ".

Snímek obrazovky 2020-11-15 v 11.33.14

A v tomto článku se právě podíváme na Instagramové outfity jako na zdroj inspirace. Vybereme několik nositelných a realisických verzí (žádné latexové vypasované kostýmky nečekejte, protože v tom by "normální" žena na ulici určitě nevyšla, natož třeba do práce, vyzvednout děti ve školce nebo na nákup :-)).

 

Podzimní outfit: sukně

Ať už se rozhodnete pro krátkou, dlouhou, pletenou nebo ne, nezapomeňte na zahřátí. Proto je svetr k sukni tou nejlepší volbou. Silonky považujte za samozřejmost (tedy pokud nežijete v místě, kde jsou i teď teploty příjemné na "bezsilonkové" outfity). Doplňte ladícím kabátem či bundou a vašimi oblíbenými podzimními botami. Tip: Vysoké kozačky jsou dobrým způsobem, jak i v chladnějších teplotách obléknout krátkou sukni bez zmrzlých nohou. 

sukně

Na obrázku zleva, Instagram @smlx0 @kenzas @lisa.olssons @mdeler 

 

Podzimní outfit: šaty

Šaty jsou pohodlné, elegantní a jsou ideální kousek šatníku pro všechna roční období. Na podzim v zimě dejte přednost žerzejovým a pleteným, ty vás zahřejí. Navíc vypadají skvěle! Pokud zvolíte volný střih, je úplně jedno, zda jste si na Vánoce dopřála nebo se postila. Budete se cítit pohodlně a navíc vám to bude slušet! Takové pletené šaty jsou navíc praktické a variabilní. Oblékněte je s páskem nebo bez. S upnutými kalhoty nebo se silonkami. S vysokými kozačky nebo s kotníkovými botami.

dress

Na obrázku zleva, Instagram @kenzas @smythsisters @mdeler @daphnemoreau

 

Podzimní outfit: džíny

Základní součást šatníku, nikdy nevycházející z módy, ke všemu se hodící...džíny. U džínů nemusíte řešit, zda vám nebude zima - nebude. Doplnit je můžete o cokoliv, na co zrovna máte náladu. Halenku, rolák, pletený svetr, top a sako, top a cardigan, šaty...u bot je to stejné - tenisky, kotníkové nebo vysoké. Přizpůsobte jen styl džínů, ať vše hezky ladí a hezky vypadá. Do vysokých bot v zásadě lépe vypadají upnuté džíny. Tenisky můžete na podzim ozvláštnit zvonovými nebo širokými kalhotami, které jsou zrovna "in". 

džíny

Na obrázku zleva, Instagram @smythsisters @lisa.olssons @kenzas  @mdeler @smythsisters

 

A co instagramové kabelky?

Jaké kabelky, ledvinky nebo batůžky aktuálně vévodí instagramovým postům? Nepochybně jsou hvězdami kabelky v barvách podzimu. Hodně můžeme vidět tzv. skládanou kabelku, která má hranatý tvar a připomíná pletený košík, akorát v koženém vzhledu. Dále takové ty "pytlíky" s řetězovým řemínkem, stejně tak malé obdélníkové kabelky s řetízekm. Malé kabelky s jasným tvarem. Větší kabelky s uzlem na popruhu kabelky.

kabelky

Na obrázku zleva, Instagram @rosehw @kenzas @rutaenroute  @mariakragmann @rutaenroute

 

Styl a klasika

Na blaire cz se snažíme držet krok s dobou, ale zároveň nezapomínat na klasiky, které módě nepodléhají. Tady je několik trendových i nesmrtelných kabelkových královen. 

11954-6_kozena-kabelka-s-retizkovym-popruhem-tecla-bordoKožená kabelka Minerva černáKožená kabelka Malia červeno - růžováKožená kabelka Gea hnědákozena kabelka judith horcicove zlutaKožená kabelka Silvia koňakově hnědá

 

Zobrazit všechny recenze