Předvánoční období v tónu bordó a vínově červené | BAREVNÉ SÉRIE BLAIRE

Poslední měsíc před Vánoci je tu. Období nakupování vánočních dárků pro naše blízké, čas svařeného vína, vůně skořice a nikdy nehasnoucích svíček. Doba útulna právě začala, a tak si ji užívejme naplno...ať už je doba jakákoliv. Móda je součástí našich životů bez ohledu na roční období nebo "nouzový stav". Aktuálně nás příroda nabádá k ladění se do podzimní palety. Dnes se zaměříme na bordó, a to z pochopitelných důvodů Je to barva tak oblíbeného předvánočního nápoje - svařáku. Bordó kabelka umí outfit nakopnout a dodat mu šmrnc. Bordó barva je zajímavá, tajemná, ale ne křiklavá nebo "až moc". Je ideálním dárkem pro sebe samu a výjimečné ženy v našem okolí. Ať už se tedy rozhodnete bordó kabelku darovat sobě nebo třeba mamince či ségře, přejeme, ať vykouzlí úsměv na tváři! :-) 

Pojďme si představit "vínovou" inspiraci! Ukážeme si, jak tuhle šmrncovní barvu elegantně a sofistikovaně zakomponovat do podzimních a zimních outfitů. 

Obrázek článku

 Pozn.aut.: vínová = tmavá červená, bordó = tmavější, temnější vínová až temně rudá

 

Bordó kabelka jako hlavní element oděvu

Aneb když se rozhodnete okořenit outfit bordó kabelkou, a to jenom bordó kabelkou. Tedy, že zbytek outfitu bude zcela neutrální či v jednom neutrálním tónu. Na mysli mi jako první přijde krémový nebo béžový pletený svetr s rolákem a džíny. Cool černé kotníkové boty nebo bílé tenisky. V případě potřeby dlouhý kabát, třeba černý a crossbody kabelka v barvě bordó. Pokud byste ráda ještě přitvrdila, takový lak na nehty ve vínovém odstínu...

Krásně si bordó a vínová kabelka rozumí také s kostičkami, resp. kostkovaným vzorem. A protože se blížíme k zimě, kostkovaný kabát je skvělý nápad. Ten už se ve skupince "in" drží pěkných několik let a vypadá to, že se stal součástí tzv. basic kousků (pozn.: základní kousky šatníku) a doplnil tak bílá trička a perfektně padnoucí džíny. Proto se nemusíte bát, že příští rok bude "out" a že se jednalo o jednoroční módní výstřelek. 

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Resse bordóKožená kabelka Aurora bordóKožená kabelka Miriama vínově červenáKožená kabelka Megan bordóKožená crossbody kabelka Violeta vínově červenáKožená prošívaná kabelka Nilla bordó

 

 

Bordó šála jako nepřehlédnutelný detail podzimního oděvu 

 

Dámský šátek Debby bordóDámská šála Denise bordóNHP 2701

Šála, ať už ledabyle přehozená kolem krku, padající přes ramena nebo uvázaná pevněji imitující rolák, je neuvěřitelně praktickým detailem podzimních a zimních měsíců. Ozdoba, která je zároveň funkční, což se o mnoho doplňcích říci nedá. Stejnou úlohu plní také pokrývky hlavy a rukavice, ale na ty máme ještě nějaký ten pátek čas...tedy snad. Zaměříme se na ně hned v dalších článcích. Zima se totiž hlásí pomalu ale jistě o slovo.

Zdroj: Pinterest

Zajímavé kabelky v bordó a vínové barvě

Pro ty z vás, které mají kabelku jako ozdobu, jako detail nebo doplněk. Kabelky se zajímavými střihy, kombinacemi materiálů a kovových doplňků. Z aktuální kolekce podzim/zima 2020 jsme pro vás vybrali další zajímavé nebo neokoukané styly kabelek. Ty splní roli doplňku a zároveň vám budou praktickou nezbytností všedních i svátečních dnů. 

kozena kabelka s retizkovym popruhem tecla bordoKožená kabelka Ivy vínově červenáKožená prošívaná kabelka Fabienne bordóKožená crossbody kabelka Veria bordóKožená kabelka Harper bordóKožená prošívaná kabelka Nilla vínově červená

 

Kabelka jako dárek k Vánocům 

Věřte, že téměř každou ženu potěší nová kabelka. Bez ohledu na to, zda jí potřebuje nebo se jí jen šikne další kousek do sbírky. Pochopte...je důležité mít na výběr. Příležitostí pro využití kabelky je víc než dost. Tedy nová barva, styl nebo velikost kabelky se do šatníku ženy vždycky hodí! 

 

Krásné předvánoční období!

Nikola, blaire.cz 

 

 

Zobrazit všechny recenze