Stylové podzimní outfity | Šály, svetry a kabáty

Jednou z největších výhod podzimu jsou ty huňaté, pohodlné a hřejivé svetry a šály, do kterých se zahalíte tak, že zima nemá šanci. Začala sezóna kabátů a podzimních kabelek. Babí léto je definitivně pasé, takže se bez výčitek pusťte do podzimu! Podzimní outfity mají výhodu toho, že nemusíte řešit figuru, tedy pokud nechcete...Léto je přeci jen v požadavcích na kondici náročnější, na podzim můžete "vydechnout". Pojďme se inspirovat útulnými outfity do podzimního počasí. Proč? Prototože the time is now!

Obrázek článku

Zdroj: Pinterest

 

Svetry a jiné pleteniny

Jsou teplé, útulné, leccos odpustí, krásně vypadají ve všech barvách a hodí se ke všemu. Já jsem zaujatá - svetry zkrátka miluju, ale ušetřím vás. Místo zbytečně dlouhé ódy na svetry a jiné pletené části šatníku, vám nabídnu vizuální inspiraci. Bohatou. Místo toho se zaměříme na kabelky, které pojmou všechny podzimní potřeby a zároveň vypadají se svetry naprosto božsky. Podzime, ukaž, co máš!

Zdroj: Pinterest

 

Kabelky pro podzimní počasí

které se svetrem budou vypadat skvěle!

 

Kožená kabelka Aurora bordóKožená prošívaná kabelka Nilla vínově červenáKožená kabelka Miriama vínově červenáKožená kabelka Riana hnědáKožená kabelka s červeným interiérem Gaby koňakově hnědáKožená kabelka Genevieve hnědá

 

Kabáty

Dlouhý kabát a pod ním huňatý a měkoučký svetr, to je ideální kombinace pro podzimní měsíce. Přehoďte kolem krku a přes ramena šálu, bude vám teplo a navíc to vypadá neskutečně šik. Ať už tento outfit doplníte kotníkovými botami nebo vyššími či vysokými kozačkami, je jen na vás. Kabát je elegantní kousek šatníku, který ale můžete obléci také k teniskám a pořád bude vypadat skvěle. Kabát je variabilní kousek šatníku, který vás zachrání v nejedné oděvní krizi.  

Zdroj: Pinterest

 

Šály

V zimě je málo doplňků, které by byly pod kabátem vidět. Šála je detailem, který vás zahřeje a zároveň ozdobí outfit. Šála je neuvěřitelně šik doplněk a zároveň praktická součást každého podzimní a hlavně pak zimního outfitu. Podobně jako kabelka...

Dámská šála Emely hnědáDámská šála Vanessa cihlováDámská šála Pamella pistáciová

 

Užívejte si krásné podzimní dny!

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze