Svatební den aneb co obléci na svatbu? | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Obrázek článku

Jak jsme již předeslali v předchozím článku, bílá je pro letošní jaro a léto "in". Bílá barva je ve svatební den většinou výsadou nevěsty. Proto si dnešní barevné série pojmeme z více úhlů. Nejprve se zaměříme na onu bílou a outfity pro nevěstu. Jak pro svatební den, tak třeba pro svatební cestu. Mrkneme především na druhé svatební šaty - tedy ty, které obléknete na část "párty" vašeho svatebního dne. Pokud si chcete nechat ty svatební po celý den i noc, jen do toho! Ne každá nevěsta to má ale v plánu, a proto se podíváme, jak by mohly vypadat tzv. druhé svatební šaty.

Také svědkyni a dámské části svatebních hostů nabídneme v následujících řádkách outfitové a kabelkové možnosti pro inspiraci. Tak jdeme do toho, řekněte svatebnímu dresscodu "ANO"...

Bílé svatební šaty pro nevěstu

aneb "ty druhé"

Chystáte se užít si nejprve na maximum ty pravé svatební šaty, zachytit navždy tento okamžik v mysli i objektivem fotoaparátu a vychutnat si plnými doušky jedinečnost svatebních šatů. Na úplný večer pak plánujete převléci se do "druhých" šatů, do těch trošku obyčejnějších, které vám umožní jednodušší pohyb a vy budete moci nespoutaně protančit zbytek večera a noci? Pro vás jsou následující řádky a koláž.

Na své si zde přijdou ale i ty nevěsty, které si přejí ten "bílý pocit" prodloužit. Být v bílé zahalena už před svatbou, například na rozlučce se svobodou nebo po svatbě, kde se jako ideální příležitost nabízí svatební cesta. Šaty níže unosíte také na dovolené, až půjdete na večeři nebo pro romantickou procházku v doprovodu letního vánku a slunečních paprsků. :-)

Midi délka - decentní, stále velmi vhodné, jen maličko volnější a beze strachu, že je poničíte nebo že vám bude koukat, co nemá. 

Zvolíte rozparek, volánky, plisovanou sukni, výstřih, špagetová ramínka, krajku, hranatý výstřih, spadlá ramínka nebo pouzdrový střih? Je to na vás...zde je několik vizuálních návrhů.

Zdroj: Pinterest 

 

Mini délka - aneb rebelské, ultra trendy nebo prostě protože se v nich cítíte nejlépe.

Krátké šaty vám sluší, ať už protože jste menší a tato délka vám propůjčí nohy až do nebes anebo prostě proto, že se v nich cítíte sama sebou. Je to váš styl, vystihují vás. Jen ať toho nekouká moc, jinak dámy, směle do toho, je to vaše svatba!

Zdroj: Pinterest

 

Pro ty, které nefandí sukním 

Kalhotový kostýmek nebo overal v bílé barvě je velmi originálním způsobem, jak nad svatebním dresscodem vyzrát i v případě, že jste milovnice kalhot a sukně odmítáte až na konec světa.

Zdroj: Pinterest

 

Kabelka pro nevěstu

Stříbrná, zlatá, měděná, bílá, s kamínky, jednoduchá nebo jakákoliv chcete, je to váš den...

Kožená crossbody kabelka Simona bílákozena kabelka emilia zlataKožená mini kabelka Bonita stříbrná

 

 

Svědkyně, družička nebo svatební host

Pastelové barvy jsou obecně velmi pěkná, něžná a vhodná volba pro příležitosti, kdy se stanete svatebním hostem. Ba co víc, když se stanete svědkyní. Je-li ale barva svatby například červená nebo je dresscode jen na vašem osobním vkusu, oblékněte, v čem se cítíte svá. Držte se však vždy dvou základních pravidel.

1. Dejte vyniknou nevěstě.

2. Vězte, že méně je více. 

 

Kabelka pro družičku, svědkyni či svatebního hosta 

Především, ať vám ladí k šatům a celému looku. Tentokrát není kabelka ústřední postavou outfitu. Tentokrát se kabelka musí přizpůsobit šatům - ty totiž hrají hlavní roli. Kabelka na svatbu, ať už je vaše role jakákoliv, by měla být malá. Neměla by vás obtěžovat, ani být nepřehlédnutelnou. Měla by hezky ladit s outfitem, měla by splynout s tónem svatby. Měla by být decentní. Může být zajímavá i zdobná, jen ne křiklavá nebo rušící element.

Myslete také na to, že blesk odráží světlo, příliš dominantní kabelka by tak, jak vám tak ostatním, mohla na fotografiích opravdu uškodit. Nelichotivému odlesku, trapnému odrazu světla nebo zkrátka velkému kabelkovému faux pas se tak snadno vyhnete, když necháte pro tentokrát kabelku vedlejší postavou.

Kožená kabelka Emily fialováKožená crossbody kabelka Mabel fangokozena kabelka s retizkovym popruhem tecla bordo

Kožená kabelka Resse pudrově růžová Kožená crossbody kabelka Vanda fuchsiováKožená kabelka Nella béžováKožená kabelka Haidi vínově červenáKožená crossbody kabelka Clio bíláKožená kabelka Valerie zlatá

 

 

 

Řekněte ANO krásnému oděvu

Svatby mají zvláštní atmosféru. Jsou jedinečné, tak nějak nenapodobitelné. Láska je magie a na svatbách tahle magie čaruje a ukazuje své největší triumfy. Tasí esa z rukávu, vhání slzy do očí a kouzlí "husinu" i na té nejtvrdší hroší kůži. Svatby jsou krásné a jsou jedinečnou příležitostí obléci se tak, jako vám jiná příležitost nenabídne. Užijte si to! <3

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

 

Zobrazit všechny recenze